Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Dobroooo jutroooooo……..😍😍😍😍😍🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞😎😎😎😎😎😎😚😚😚😚🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘

Doooobro jutroooo puuunceeee!!!

Dobro jutro vsem! Danes je zame en takoooo len dan. Tale dež me prav vabi nazaj v posteljo, se pokrijem čez glavo in me ni do kosila. 🙂 Hec hec. Imejte se lepo.

Men pa kar pase tale oblacen dan. Vsaj malo osvezitve. Drgac je blo pa vsak dan taaako vrooce. Sicer bo pa hmal jesen pa nas bo spet zeblo😁.

Banana u pondelk te pridem pogledat v vrtec hahahaha bom glih v tvojmu koncu🙈🙈🙈🙈🙈

24+…ja dej pridddd..☺☺ob kateri uri bos bla v kranju.oz po kranju.napisi uro in te cakam na petrolu labore..in se lahko vidva..?!☺☺

Haha razgovor za sluzbo mam ob pol 10…. Tko da oredvidevam da bom tja do ene 10h fertik…sam ce ti delass pol se ne mormo vidit….

24+..seveda se lahko.imam vedno nekoga da me zamenja.tko da ob 10.15 na petrolu labore.pol bos pa za mano peljala 5 minut do varstva..da bos otrocke vidla..😉😉no premisli do ponedeljka imas cas..😜

Uf uf da nisi ti kaka direktorca vrtca…. Hahaha… Jst mam do petrola po navigaciji ene 10 min…. Amm kje tocno pa mas delovno mesto da vidim ce je kaj blizjee tej moji poti… Haha… Drgac pa komot ti lohk javim takoj ko koncam pa se zmenimo kje se dobimo pa kdaj.. Ce si za?

24+..ja seveda sem direktorica:)Ja kul..10 minut super..sej te bom počakala…:)
Odlično..:)

Dobro sam bod online na forumz da tw najdem razen ce bos banano tist cajt jedla hahahaha….. Joj sploh ne vem kaj obleciii k bo tak vroce….

24+..ja bom bom..:)A za na deit?Al razgovor?hahahahahaha.JA ZA na razgovor glih kakšen hud dekolte ne,da ti novjo tm joške na pult padle.(hahaahhahahah)..kej okusnega..si obleči..npr:Kavbojke ,škornje pa karirasto srajco…aahahahahahahhahhahha..ne dej no sej zih znaš..:):)hahahaha

Ja dolge hlace bom zih oblekla kr nimam glih primernga krila za razgovoe hahahahahaha dekolteja oa rajs naum kazala kr ga tud ni nc za vidit hahahahaha

24+..hahahahhahahhahahha..:)ja pa ,kakšno poletno srajcko..:)

PRIHODNOST pripada tistim, ki verjamejo v svoje sanje! 🤰👶🤱😍🌞☀️

DOBRO JUTRO PUNCE IN LEP DAN 😚🤗

24+…dobro jutro😉😉😉😉😉
Odlicna misel na danasnji dan😘😘😍

🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈😍😍😍🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌😘😘😘😘😘😊😊😊😊😊😂😂😂 A ves da ene 2 meseca nisem jedla banane…. 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 🤣🤣🤣🤣🤣

24+…uufffff…jest jo vsak dan.😉😉moj najljubsi sadez😁😁😁😁njamiiii..

Dooobroo jutrooi punce!!!! 😁😁😁😁

Dobro jutrooo! 😊☀️☀️☀️☀️

New Report

Close