Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Emci..ja na email..k so na dopustu do 15.8 jih novs dobila na telefon.

24+..ja mam..pridi mi pomagat cuvat otroke..bos izkusnje dobila..pa obljubim..da ti bom jih pustila previti..hshahahahaha

o sej res ti si v vrtcu… haha kok na uro mi daš?

24+..😀😀4 obroke brezplacno,z otroci se bos lahko igrala,na sprehod peljala in ..pridobila ogromno izkusenj za svojega dojenčka😀😀te vrednote nimajo cene..
Hahahahahaha

Hahahaha…. A dons si pa lena da bi vstala aaaa????? Sej prav ti se kar spocij bananca🍌🍌🍌😎😎

Emci, jaz sem klicala na to številko 7.8. in sem jih dobila na telefon. Res pa je da moraš biti vztrajna.

24+….uuuu..dans sm mela ze ob 3.00 ponoci ruker..k se je zacel z klime vn cedit voda..no sej smo zrihtal.😀😀si ze rit hladim..hshahaha.
Piknik mamo pa sm u futru not..pa folk okrog..mi mamo se fajn..ce kozarci so polni ,da le nismo bolni..😘😘😘🍺🍗🍻🍔pozdravckii

No jst sm tud mela ruker dons ponoc sm zbolela nism skor nc spala… Tko da dons je dan zaaa lezaat pa cist nc drucga delat😁😂🙈

24+..ooo..ja kuk se clovk prehladi..pazi nase😘jest tud zdele sam na hrbet pa movie time..📹
Dej si dol potegn Tully 2018 film..jest ga grem gledat..upam,da bo dober..moja igralka igra..😘

Gledam seriji…. The 100… =)

24+..uuu..serijo..pol bos pa cel dan v pojstli😘😘uzivaj..

Ja na zalost sem cel dan v pojstli trebuh me boli pa slabo mi je za znort… Ce bi bla zdele pred M bi ze zacela z raznem teorijam nosecnosti hahahahaha……… 🙈🙈🙈😂😂😂😁😁😁 Kdaj moras dobit M?? Da zacness z dozo?

Dobro jutro😀
Ja te cisto stekam..😀ja a ves da me ze od sobote zjutri matra PMS..zanimivo. Ocitno bo pohitela.tam okoli 20.8 ..ampak pomoje bo okoli 17,18,19 no upam..da cimprej..pol pa 2.dan M spik ..
Kako si pa danes..pocutje??

Dobro jutro! Jaz pa cakam da neham krvavet. Ze mislim da je konec, pol se pa spet prikaze. Sploh nevem kolimo casa se naj bi to cistlo. Jaz bi tut rada koncno menstro docakala in da greva z mojmu v akcijo.
24, upam da ti je bolje.
Banana2 sem ti kar mau fous ker se bos tako hitro zacela spikat. Jaz moram pa caaakat do oktobra, pol pa upam da mi bodo hmal dal datum. No upam da se bom se letos zacela spikat. Mogoce bo pa ze prej nama ratalo, da bova doma kej pripravila. Nikol se neve.
Vglavnem pridno vrtim trenazerja. Je blo kar tezko zacet, ker ze nekaj casa nisem telovadila. In vitamincke pridno jem. Upam da bo miklavz al pa bozicek, al pa dedek mraz kej lepsga prinesel.

Donss sem bla pokonc ze ob 4h zjutrej pa do pol 6h sm caj si kuhalaa pa bla na wcju skoz…. A nc ne pritece vn… Obcutk je pa kt da se bom vsakcajt polulala…. Ahhh… Bednaa sej bo ponavadi me mantra ene 3 dni oa je pol ok…. Najbl bedn. Je pa to ker se mi ovulacija zacenja.. dons sm 11 dan ce se ne motm po menstr in na 12 dan mam vedno pozotivn test…. Tko da bo treba kej sexat men pa cist nc ni do tega ker je tok neprijetn obcutek ko imas spolni odnos in te vmehurju tisci… Juuuuj….. Ah sej bo haha…. Dons se bom see razvajala haha pa polezavalaaaa😂😂😂😂😂🙈🙈🙈

Upanje2, upam da se ti bo kmalu ustavila krvavitev!!!

24+, ti pa se kmalu pozdravi.

Hvalaa upam da bo cez kak dan ze boljse… 😂😂 Puncee vem dasmo to ze vsee dale cez ampak bi vas se enkrat vorasala ali so kateri zarodki zaostali v razvoju… Mogoce katera ve zakaj do tega pride?

Orhid hvala. Ste vedle da je zeleni caj dober za prekrvavitev maternice? Ena do dve skodelice na dan.

Upanje2…bo minila krvavitev..se vedno je😀😀da te malo nasmejim..si pridna gledas in pazis na zdravje..😀ja sej bo oktober 1..2…3 tu..😀😀.
24+..ojoj..no kr odlezi pa bo bolje..bos ze sexala drug mesec.hahahaa..kar dvomim da bos zdrzala.hagahaha.
Ne jest nimam taksnih izkusenj z zarodki😀

Hahahahaha sexala bom jst ze cez kak dan hahaha kupla sm si en caj za mehur…. Tko da dons ga pijem jutr bom. Ze zdrava in popolnoma pripravljena na dozo semencec…. Hahahabaha nasledn mesc bom pa sexala vse do postopka ker pol jeee od punkcije daljee abstinenca hahahababa🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈😎😎😎😎🍌🍌🤣🤣🙊🙊🙊🙊

Ima katera izkusnje s tem zaostalim zarodkom??? Jaz sem imela 11 celic od tega se mi jih je 8 oplodilo… 6 zaostalo v razvoju ostali sta mi dve lepi blastocisti…. Rezltat neuspesen… Ampak seotembra bo 101%uspesen hahaa…. Ampak me vseeno zanima zakaj zaostanejo v razvoju in zakaj se ti lepi zarodki nocjo in nocjoo vgnezdiit sm koj zivcna k na to potuhtam grrrrr😁😁😁😁🙄🙄🙄🙄

24+ja to so pa nepojasnjeni primeri🤔. Pac se zgodi🤔. Sej kar koli vprasas dohtarje ti drgac razlozijo al ti pac recejo da ne vejo. Enkrat sem imela 10 dni tardeco, na moc teklo celih 10 dni. Pa mi je rekla G da je najbrz neki vmes prslo, neki zmotilo ciklus. In to je blo to. 😉

New Report

Close