Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Bos lahko se kej vec povedala kako gre spikanjr itd… Hahahaha

24+..ja sam res..takrat bom ze ga not mela..hahaha..zarodek..resno..al pa 1.9al pa ,2.9..tam nekje bo 👌. .

no superca hahaha vidiš pa še bomo nazaj z dopustahahaa

zmenen. že zacahnan!

Banana, sej vas spremljam! Vsake tolk se se kej oglasim, prevec ne upam 😂😘! Wauuuu, se veselim s tabo, da se spet zacne akcija. Srcno upam da rata! Bom drzala pesti. Jaz sem ok, trebuscek pridno raste. Upam, da cim prej rata eni za drugo. Dejmo se mal dvignat povprecje + v 2018 😀

Ce ne bova sla kam cez vikend se vam z veseljem pridruzim😄

Tudi meni odgovarja 31.8😊 ce seveda ne pride kaj vmes:) takrat bom glih hormone zacela jemat hahah upam da ne bom tecna😅😅

Hahahahahaha jao use boste pod dozo hahahahahahahaha (hormonov seveda) da nau katera o kakem alkoholu razmisljala hahahah…….😁😁😂😂😎😎

Pivo menda blagodejno vpliva na celice😜😁😜
Punce, danes ste pa ekstra polne energije, vas komaj dohajam😉😊

Js se vam bom zgleda na enem izmed naslednjih srečanj pridružla, ker konec avgusta šele štartam z dopustom in me ne bo blizu vas 🙂

Joj punce, js tud že kr odštevam.. čez 14 dni dobim napotnico za pingota, pol pa pričakujem menstruacijo okol 10. 9. in pol šibam po pingota! 🤗

Zelim-si, naj bo pregled uspešen in lep!🤗🐧🤰

Evo punce, pregled je sel vredu, vse je ok. Lustno je bilo spet videti srcek, slisala ga sicer nisem, je pa zanimivo videti kako napreduje v rasti in kar malo hecno je, ko ga vidis ko se premetava notri in steguje rokice😄👶💕🤰

jupijaja….zelim-si, bravooo! ful lepo slisat dobre novicke 🙂

Aja, za progesteron sem jo vprasala, ce bi bilo smiselno nadaljevati, glede na to da ga nekaterim predpisujejo do 12t pa je rekla, da ko bom nehala, bom ze prakticno 10t in da ni potrebno, saj naj bi telo sam prevzel to funkcijo. Je tudi rekla da vcasih tega sploh niso predpisovali, pa se je vseeno prijelo. Da je progesteron pomemben cisto na zacetku, kasneje pa mogoce daje zgolj boljsi psihicen obcutek. Poudarila je edino, da se ga zmanjsuje postopoma.

Orhid, kaj so pa tebi rekli na kliniki?

Želim. .si..no vidis vse super..odlicnoo😀😀sedaj pa uzivajj na dopustuu😀😀

Luca2015…res super in sm vesela zate..in lepo bodi in se tipkamo😀

Punce…PETEK JE..jupiii..lep dan vsem skupaj..🍹😀

Oooo ti pa si zgodnjaaaa……… Sploh kej spis???? Hahahhahaha🍌🍌🙊🙊🙊🙈🙈🙈😂😂 Kok grejo hiter tet dnevi ei se mal pa bo 24.9. 😂😂😂😂😁😁😁😁 Njohnjohnjoooh….

24+..ja spim od 21.30 do 05:00 ure
Od 6:00 pa do 16:00 pa delam😘😘sm pridna a ne?!
Sej ti si pa par mescov nazaj tam do 11.00 spala..zdej si pa zadnje case kr zgodnja.
A si dobila pol sluzbo??

Hojla, evo 2 dni me ni, pa že mate cele zmenkarije 🙂 🙂 Ja jaz nisem glede Crinona nič uštimala, ker se nobenmu gin ne zdi več potrebno po srčnem utripu… Tako da ga zdej je mljem na 2 dni, bo do sredine naslednjega tedna zdržalo, potem bom pa že polnih 9 tednov in bo ok.

Imam pa tako gužvo v službi, da vas še prebrat nisem mogla, potem doma se pa samo na kavč počim in spim 🙂 no ja, pa kaj skuham, da ne bo dojenček lačen 🙂

Orhid…no super..da si pomirjena in vidim,da lepo skrbis zase in dojencka😀😀lepo bodi in uzivaj v trebusckuu😘😘pa ne pretiravaj z delommm..😰😰

Nic od moje sluzbe bananca…. Mas kej zame? Hshagaha

Punce jst sm danes klicala na številko za se narocit (01 23 18 245), da uprasam če me bodo uselih sprejeli z to napotnico, pa vedno dobim glasovno sporočilo kako delajo. Kaj ima katera od vas kasno drugo številko, kamor lahko pokličem?

Emci, jaz ti predlagam, da napišeš mail. Jaz sem vedno dobila še isti, ali najkasneje naslednji dan odgovor…

New Report

Close