Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Eno vprasanje. Ko gres v naslednji postopek, te najprej narocijo v leoniscu pri G. In kaj potem? V stari porodnisnici hitro prides na vrsto za spikanje al spet cakas?

24+, jaz sem imela tudi po kakšne 2 zarodka zaostala v razvoju… samo teh itak ne vstavijo… vsaj meni jih niso. Niso pa nic povedali, zal kaj so zaostali v razvoju. Meni je bilo bolj čudno, da se mi blastociste niso hotele prijeti…ampak menda je itak odvisno od sreče ali se bo prijelo ali ne… tako da septembra te čaka sreča! 😊

Upanje2, jaz sem takoj po pregledu v Leoniscu sla cez cesto in nesla dol napotnico, potem sem se lahko ob naslednji M pa ze naročila..

Banana, ti pa ze kmalu začneš 😊😊😊

Ob naslednji m narocila? Cez kolk casa to? potem ze pri naslednji m prides po inekcije?

Upanje2..ja ko se gres prijavit..pol 1 menstro in startas..se prej prides na sprejem in akcija😀😀

Orhid..jaaaaaaaaa…me ze pms daje..bo kmaluu prteklo in akcija.kako si ti kej??pocutje??

24+…tiiiii tiiii tiiii ti rozica…se bo posex…k bo zdravaaaa…hahahaha..legendaa si..cmokk

Reees???? Pol bom ze letos nosecka? Pred decembrom????? Juuhuuuuu!!!! Jst sm pa gruntala ce bom sploh letos sla v postopek. Juuuhuuuu!!! Pol ne rabm neki prevec hujsat😉. Zdej sm pa RES vesela ratala. Hvala punce!!!!!!!! Juuuhuuuuhuuu!!!!!!

Upanje2…ja seveda da bos letos😀😀jupiii.zakaj pa bi rada shujsala?!ni dobro pred postopki nekih full preobratov delat z telesom…no ce seveda ni potrebno?!jest mam zih ene 15kg prevec..pa jebi ga..nek se more poznat..hahaha..bom pol suha k bom za otrockom letala..😀

Decembra pred postopkom sem se za 10kg zredila, pol ko sem zanosila je slo pa se 5kg gor. Pa sem misla da bom dolgo cakala pa da bom shujsala ta cajt… Ampak zdej pa klinc gleda…. 😁. Se enkrat juuuuhuuuhuuu.

Ne res sem ful vesela, neko upanje sem dobila. Pol bom res ta oktober docakala pol bo pa 1,2,3 in bom spet + cakala in docakala seveda. Mogoce se bosta pa zdej oba prijela😁.

Heeeej, punce, JonaKlara se javlja po aktivnem vikendu. Noge me bolijo za znoret, najhuj je pa vsedanje in vstajanje na wc, hahaha 🙂 Ja, v hribih sem bila, ena divja je padla, tako da danes bolj kot ne poležavam, čakam, da se zaključi moja tečka rdečka.

Uuuu hvala za dober predlog filma, če mate še kej pametnega na lagerju, sam napište. Sem filmoljubka (učas komedije, v večini pa kakšne akcije in trilerji, samo danes mi je bolj za nekaj sproščujočega).

Eh, pustte kile, ne se obremenjevat s tem…ok, če to vpliva na zanositev itd. malo je vseeno trebo poskrbet zase ampak v svoji koži se morate počutiti dobro, biti srečne in briga vas, kaj si misli okolica…kolk majo šele oni za spucat pred svojim pragom, tko da, glavo gor, nasmeh na obraz in mirno naprej.

Upanje2…ja sej jest tud niham gor pa dol..sm pa pridobila odkar ne kadim..skoz mam neki v ustih..jem rada in kaj cem.. 😀😀tooo pozitiva in bos vidlaa..da nam bo vsem do konca leta uspelooo😀😀

Jonaklara…bravoo za sportni aktiven dan..to je volja in moc😀😀ja kar spocij si in se strinjam..ce je teza pa vseeno zdravje ok..pol je kull in tisti ki bo lacen bi pa pr men zmer za jest dobu…hahaha..to pa je tud neki vredno..hahahha..ja movie zakonnn..📹💿🌃
Uzivajte v veceruu🌃..

24+..imas nov nikname (skokica)dej pejt ze dol iz tvojga noooo..hahahaha

Upanje2, tako kot je rekla banana! Valda bos ze letos v postopku 😊😊😊se parkrat gres spat pa bo ze oktober tuki 😃

Banana, jaz sem ok, zdej za vikend skos počivam da za med tednom nadoknadim 😃 res sm skos utrujena 😃

Orhid…toooooo..pridna si full..pa se dolg siht mas..tko da si kar za vikend napolni baterije..no sreda je frejj..je pa tudi nekaj..😀😀nockoo😀🌃

Juuuhuuu babnceee!!!! Vseee bomoo noseeckeee leeetos!!!!! 😁😁😁

Orhid ja valda da ne vstavlajo zaostalih zarodkov… nima smisla… tud men ni jasno zakaj se obe blastocisti in sveža in zamrznjena nista prijeli ehh.. sej bo pa septembra 😉

juhuuu banancaa… nič neabo od mojega poskoka… evo menee spet v nočnii borbii….jah na zalost….. spet pijem čaj sred noči in vas berem…. dober predlog za nickname hahahahahahha =) sem delala vceraj test za ovulacijo k mi je se lih ostal da ga porabim pa jo še ni je še čisto rahla črticaa ampak tko k ponavad bo od jutr naprej po vsej verjetnosti test pozitiven….=P

amm veste kaj sem si naročila za naslednjo ovulacijo…. vaginalni gel perfert…. ga je katera uporabljala?? to še probam, k sm že vse možnee stvari bom pa še to…zgubit nimam kei pol je pa že tako postopek na vrsti =P KONČNO!! čeprav priznaam, da me v prvem krogu injekcij sploh strah ni bilo do dneva k sem skup padla…poolll me je blo pa tega na smrt strah in samo iz tega razloga se jih groznoo bojim….katastrofa..mogle bi me vidit kako sem si jih dajala po tistmu dnevu.. vstajala sem ene 10 min pred uro in sem rabila 20 min da sem se spiknla…pozabim na dihanje zadržujem dih in se hočem špiknat in ne…zadiham ponovno in zopet zadržim sapo in se spomnem da moram dihati drugače bom zopet skup padla haha…vglavnem cela norišnica pri meni je bila tisto jutro…
Najbolj smešno je bilo to po tistem padcu sem si injekcijo dajala v na pol ležečem položaju in potem ko sem šla na UZ do dr… mi reče še dva dneva se špikajte in zopet UZ… in tisti trenutek pomislim ok..še dva dneva zdržim pa je to to… vstanem s tistega stola in se postavim za pult in reče kar opravite z injekcijo…. jo počasi odpiram se mi roke potijo, tresejo.. pravi na dajmo dajmoo saj že nekaj dni to delate… haha sem si mislila ja ko bi vedel kako me je trenutno strah ker se bom v stoječem položaju zopet zabodlaaa…….in si prislonim iglo na trebuh…. v tistem trenutku me je že z druge strani zabodel z puregonom tud čutla nisem ker sem bila takoo zatopljena v tisto injekcijo in mi reče a še vedno niste hahahaha in se v tistem trenutku zabodem in pomislim kako enostavno me je zabodel brez bolečin in v sekundi fertik! dejanskoo te injekcije nič ne bolijo ampak preden si jo zabodem strah in trepet haha =)
ne vem kako bo sicer v drugem krogu… me je kar malo strah še če mi bo dal kakšna druga zdravilaa k jih bom mogla sama mešat juuuuj…..še to se mi bojo roke tresle..haha… od vsega tega sem mislila, da je punkcija tisti najhujši del pa vam povem da komaj čakam, da bo punkcija da vidimo koliko celic bom sedaj pridelala… najbolj me pa zanima če je kej odvisno od zdravil al zarodek zaostane v razvoju al ne… al sem pa jst mal zaostala pa so to moje celice podedvale haha…vglavnem komaj čakam, da se vsem nam začnee dogajaaat!!! =)

šee maloo banana pa ne bo tečka prišlaa in zastonj po zdravila si šla… čez 9 mesecev po vložke boš šla, otroku joške boš dala =P otročiček jokal bo tebi možgančke prepihalo bo…hahaha bom še pesnica ratala dokler tebe naum spoznala =P Zdej vem zaka si predlagala jurmana ker si lakotnica in veš da majo zih dobre pice pa sladice tm ane? hahahahaha legenda si tti men……..en poljub pozdrav pa veš čigav…ne veš od kod pa pridna bot! =***

uffff sm seee razpisalaa no mate pa vsaaaj kej za prebrati da vam ne bo dolgčas k bote zjutrej kavo pilee…. 😉

in tako se pravljica konča…
……………….
…………….
…………
……..
…..
..
.

DOBROOO JUTROOO PUNCE MOJEEE…. LEP DAN VAM ŽELI 24+….ki se odpravlja spati in na vaša jutranja sporočila čakati =P

Dobrooo jutrooo, vsako jutro!

Uf, 24+, ti pa maš nočne ekspedicije. Upam, da se čim prej pozdraviš. Fenomenalno si opisala, kako poteka postopek prvega špikanja 🙂 pr men bo prenglih. Tako kot leče, ki si jih ne morem vtaknit v oko, tako bo verjetno z injekcijami, ampak sem se prepustila, da se ne bom sekirala glede tega, če nau šlo, bom šla na urgentno in nej me tam špiknejo. Pika. Nam se jaz matrala, če ne gre, ne gre. 🙂 No, sej ne vem, kaj v naprej dramiram, saj še niti tam nisem, to se že kar na zalogo, v naprej, odločim. 🙂 hahaha

No dejmo, sedaj pa veselo na delo, čeprav bi jaz še mal spaaala. 🙂 Lep, sončkast dan vsem. Čaooo

Dobro jutro punce,kako ste kaj? Jaz sem na dopustu in trenutno pijem kavico. In seveda ne morem,da vas ne preberem:)
24+ meni se tudi blastociste niso prijele,pa mi je moj gin na vprasanje “kako da se ne primejo” odgovoril da je to loterija🤔😅 no tko da kaj cmo upajmo na ta loto in sreco☺ za inekcije jaz sicer nimam straha ampak verjamem da ce ga imas je to cel projekt kako si to dajati ampak ti bos zdej ze pravi majstor😀
Upanje2 ja seveda bos se do decembra srecka nosecka suuuper!
Banana,Jonaklara,Orhid,….in vsem ostalim zelim lep pol energije soncen dan!🤗

24+….tiiiii. Siiiiiii..ludaaaaa…caricaaaa…😀😀ne nc bat inekcij..jest sm se jih tolk..da sm se 2.leti spravljala v postopek.tiii si mocna in ti mas tooooo😀😀😀
Fakkk…kva si me zdej nakurlaaa..da nom rabla po sus..kr v lekarno bom po test letela…hahahahahaha

Alta1…uzivaj na morjuu🏊🏄🚢🍹

Punce en lep soncen dan zelim😀😀

Dooobrooo jutroooo punce!!!! Danes bo se en lep dan. 😁. Posiljam vam vsem enga 💓pa enga🌞.

Hahahaha… Priznam da se ob vsaki vasi objavi prav lepo nasmejim…. Hahah😂😂😂
Eco jst se naspalaa se za dva dni nazaj!!! Wihuu se dons tega cajeka pijem pol bi pa ze mogl se tole pocas pozdravt…

Jonaklara…. Ne sekirej se… Sej gre cisto lepo ves ta injekcija sploh ce mas kej speha okol trebuha hahaha mi je reku pri vas ne rabimo narediti kozne gube ker ze imate podlago.. Hahahaha sem mislila jebem ti ja pa jo mam res haha spodnega dela trebuha se nikakor ne morm znebit ampak ga je glih tok tam pri popku, da res ne rabim gubat hahah.. .. Jst se jih na splosno ne bojim tud ko grem kri dat mi ni nc groznga…..te so pa se 2x manjse pa se tanjse… Tko daa ni hudga… Da te nisem zj prestrasla… Haha… Kje si ti v Dravljah?? Bos vidla kako lepo ti vse pokazejo in kako hitro gre not vn in je ze fertik.. Mene je najbl blo strah gonapeptyla k je blo vec tekocine za vbrizgat… Ker tist je malo peklaa in sem si jo prou pocas stiskala… K sm bla pr dr. Resu je reku a ni bols da si jo na hiter stisnete in je v sekundi malo bolece a hitro koncano kot da mencate pol ure in si stiskatw vas pa pece celi cajt hahaha…. Ma prov! Naslednix si injekcijo vbrizgam zelo na hitro… Se bom prjavla kr za medicinsko sestro ce me vzame hahahaa…… 😎😊🙊 Mogoc sm pa poklic zgresila haha… 🤣🤣🤣🙈😊

Alta1 uzivaaas sei prov pa ber nas pa se mal nasmej hehe.. Jaah upam usaj da ce ne na tapravem lototi listek.. da bom vsaj septembra dobila dobitno blastocisto haha…..

Upanje2… Kok bo fajn k bomo do konc leta vse pluske zagledale ane?? Jst se ze prov veselim da bomo use nosecke da se prestavmo. Na drug forum kerrr tale bo mam tak obcutk prenehu odpirat nove straani hahaha smo ja ze celo knjigo napisale z 200 stranem hahaha….

Banancaaa mojaa🍌🍌🍌🤰🤰🐇🐰 ja ce si bla pridna zajklja pol bos zih letela po test ce pa nis bla pol pa ne mors drucga k po injekcijo it hahahaha….. Jst bom probala dons se kej potiskat z mojmu ker zdej se pa ze en lep cajt nisem haha…. Ce bo kej bo ce ne paa naslednji mesec s polno paro in vaginalnim gelom habahaha da jo orng navlazim pa da bodo njegovi perfektni spermiji oplodil najmanj dva jajceca hahaha…😂😂🏝️😎😎😎😎 Na konc bom pa trojcke mela pa me bo pobral sm za ceu lajf dobra hahahahah…….

Vsem ostalim puncaaam posiljam lepe pozdraveee upam da ste z nami se vedno tam pa tam… Hehe… Uzivajte v nosecnostii ker bomo me tud kmalu hihihihi… Ve mate zdej poletne radosti me bomo mele pa jesensko zimske.. hahahaaha….. 🙈🙈🙈🙈😄😄😄👶👶👶

Drugo leto pa najdemo gostilno kjer se bomo dobile vse z vozicki lepo eni otroci bodo malo starejsi drugi malo mlajsi ampak vseeno 2019…in bomo lepo skuoinsko sliko nrdile kot v casih osnovne in srednje sole ane… In bomo mele za spomin bebicee pa nas zmesane babnce ane… Hahaa🙈🙈🙈🙈🙈😊😊😊

Punce, tudi jaz uzivam na morju in vas vsak dan preberem! Sem si ga vzela res na izi in veliko pocivam😊 Posiljam vam moker morski pozdrav!🏊‍♀️🏝🌞🌊⛴🛌🐳🐬🐟🍉🍦🏖🌅⚓⛵

Sicer pa sem jaz na punkciji pridelala 18celic, od tega mislim da se jih je 13 oplodilo in da jih je 5 zaostalo v razvoju, zakaj mi nihce ni razlozil. tako da so na testiranje v rim poslali 8 zarodkov. Na zalost so nazaj prisli samo 3 popolni, 1nedefiniran, 4 so pa imeli kromosomske napake.

New Report

Close