ivf 2018
Hahahahhaa…. Ja no od citiya do tja mam lih ene 50 min hahahaha…… Predn vs najdem an bo ceu dan okol… Hahah najbols da kr rezerviramo posebno sobo sam za ns hahahahahahahaha a misls da bojo mel dost stolov???? Hahahahaha😎😎😎 no vseee punceee kire ste za se javite da se zmenimo hihihihihihi pa sej banana jst sem navajena starejse druzbe hahahaha tko da sm jst tud stara babnca hahahahaa 🤣🤣🤣🤣😉😉 pa pol se lohk se v septembru dobimo ane k fremo se jst pa lila po dozo kokaina hahahahahahahaa……… Pa se ostale k so septembra v boju…. K grejo v lj pa se en dan zmenm9 pa bo se zelim si zraven😍😍👶
Hahaha, banane2 zih nau za falit…a veš, tko k majo vodiči ponavad marelo al pa zastavco, da jim folk sledi, tko bo ona banano v luft držala k pištolo. 🙂 Hahah, ti rečem, tih bo cela gostilna naša…ja, na konc nas bodo pa vn ruknl, bodo rekl….”stare babnce, dost je blo za dons”…JGB 24+ boš pač pač poslušala kaj vse te še čaka , k prideš v naša leta. Sej kr lepo capljaš za nami, nč bat, nč ti nau ušlo. 🙂
No ja, loh eno debato udarmo avgusta, pa ponovimo pol še septembra, pa pol oktobra, pa novembra pa….junija naslednje leto za sej veste kje…Šlajmerjeva party 🙂
hahahahahahah jonaklara zdej sm že 25+hahahahahahahaha….. morm spremenit nickname hahahahahahahaha…… vglavnemm nasmejalaa sem se zdej tok naglas da so me še v cityparku vsi slišal…..bananov luft držala kt pištolohahahahahahahahahahaha legendaaa!!!!! hahahaha umiram od smeha ja fak…me smo pa res ene osekane babnce ahh sam z nami ni nobenmu dolgčas….haha 😉 jst bom z balonu uletela hahahahahah banana ti mei banano v rokpa stoj zravn auta…tko da bo zgleedal da lovis radijsko postajo hahahaha jonklarra ti pa najbols da jona pa klaro narišeš nekam na list pa ga u luft držiš hahaha 😉
Kva pa če kr vsaka svojo pištolo (banano) prnese, tko bomo vse zihr vedle kam pašemo?! Pol pa natakarju sam še rečemo za mau smetane pa dve kepci sladoleda…a sta rekle, da gremo na banano Split…”kelnar, banane mamo pa kr sabo!” 🙂 🙂 🙂
Uuuu City park, morm zvedt kje delaš, da ti pridem kdaj mal nergat v štacuno…”zakaj pa tega nimate? ja, jaz bi pa točno to rada mela? Ja, zakaj pa nimate?”….pol se ti pa razkrijem pa ti banano podarim. 🙂 Tob blo smeha. 🙂