Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Bom, itak. Ampak mam šele popoldne.😊

HMMM JST bom pa kupla balone z stevilko 24 pa se + hahahahahahahahahahahababahhahaha………… Se vedno se nis vpisalaa na forum c. C. C. C. C. C. Se vidi da si ze stara mama 🙄🙄🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊😉😉😉🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌 Hecam se ajd zrihtej to pa te bom cakala pred porodnisnico z banano v roki hahahaha

🤣🤣 kaksne faceee steee!!!!
Jaaa jaz sem za,da bi se dobile,priplavam v Lj ,ce se zmenimo😄😄🏊‍♀️🏊‍♀️🏄‍♀️👍❤

24+…hahhahahahaha…stara mama???te bom z banano po riti😀😀uuuu..a veš po čem se zdej leta merijo??po stevilo jajcnih celic in zarodkov.hahagahahahaha…hahahagagahahaha.BOLJ star boj nor…hahahaha
Ja dej Alta1..prjadrej v lj..res no..kdaj ste kej frej?!

Hahahahahah tiii bos mene po rit…. Pazi se da nau kir tebee olupu k bos v banano oblecena hahahahahahahahaa……. Janajbl bi blo da se zmenmo paa dobimo v cityparku al pa nekje k je za parkirat dost prostora hahaha…. Jst mam idejo…. In sicer… Grmo v parkirno hiso cisto gor na vrh postavimo sotor in zakampiramo hahahahahahaha😉😉😉🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈🍌🍌😎😎😎😁😁😁😂😂😂😂😂😂🏖️🏖️☀️☀️☀️☀️

24+…ja k bi me vsaj😀😀hahahagagagahaha..ti ga pa pokas..😀
Aha…zdej mi je pa jasno..k si tolk skrivnostna..a v city parku živiš. ..hahahahagagagha..al pa čisto blizu..hmmmmmm…zarad mene tudi lahko..bom en vufer prnesla..da ga u pokav ejga..

ja a še nis vedla da sm gor na streh doma… hahaha dej prnes jaa ga bomo mau zažurale hahahahahhaa xD…..

OMG, a jaz to prav berem, a se mente za kufe…joooj, že cel teden razmišljam a vam rečem al ne, da bi nardile en “dejt”, pa nism vedla, al boste za stvar al ne….a se loh zraven uštulim?! 🙂 Muahaha, ful sem vljudna, sej vem. 😀

24+…sej se mi je zdel…k si bolj divja bejba..😘😘⛺💿📹🎉🌋

Jonaklara…ja itakkk…jupiii.pa se klaro lahko sabo prpeles..hahahahhaha..

Hahhaa, babana2 in 24+ vidve sta res počene…. 🙂 Naglas se režim telim vajinim foram, res…kje sta se najdle, vidve sta res face do konca. 🙂 Sam tko naprej…

Babana2, bom kr obe vzela, Jono in Klaro, da nau foušije, daj ena doma ostala 🙂
Aja, in kje bi blo najbl idealn za vse? LJ al kje drugje?

S katerega konca prihajate? Meni je vseeno, pripeljem se glih kamorkoli, sam ne mi rečt da majo najboljše tortice v Gederovcih, k tja pa res nam hodila, hahahah 🙂

Jonaklara..ja se zato..hahahs.ti si tud faca..😀😀ja jest sm iz Kranja..ampak lahko tud do medvod pridem..da vam bo bližje. .hahhahaha.joj ne sej se hecamm😀men je vseeno..kje..lahko v lj.bo verjetno vsem iz vseh koncov na pol poti..med tednom lahko jest po 16.00 uri..
Za vikend pa stvar dogovora..se prilagodim..
No kje ste čebelice..pokukajte iz gnezda in povejte..kdaj bomo med za čaj nabirale🐝🐝??

Jaz iz Kamnika, tudi čez teden po 16. uri, Medvode mi odgovarjajo, lahko tudi LJ, za vikend me pa ponavad ni, sem v hribih, razen če pridete za mano (loh se zmenmo kje, k gondola voz, če katera ne hod v hrib) 🙂 Ma neee, sej ste same orenk babe, kva pa je to za vas en klanček…tok ste že zborbale, pa boste tut en klanc prisopihale. 🙂

Jaz sem iz Lj. Med tednom tudi jaz po 16. uri. Grem pa kmalu na dopust, tako da vas bom verjetno zgrešila, če se boste zmenile v avgustu. No, spremljam in se pridružim, če bom le doma 😉

Jonaklara…iz kamnika??a z velke planine?hahshshsha..jest tudi živela v kamniku😀😀mekinjah dolgo lett..no vidis..mogoce sva se pa kdaj že srečale..😀😀uglavnemm hribi zakon,cevlje imam,palce tudi..sam se skupina bejb in gremoo..😘😘

Kva pa ce tko recemo..
16.8 ali pa 17.8 ob 18:00 uri v lj/fuzine zih vse poznate..pizzerija Jurman..velik parking..itd..
Želim si..a si takrat se doma??
Ce ma pa katera drug predlog pa kar..z besedo na dan😘😘

Meni odgovarja.

Ne, žal ne.

A to j tm na zaloski? 🙈🐰🙈🙄🙄🙄
Men naceloma petek odgovarja hehe komot! Haha bom iz samem starem babncam habahahahahaha😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁 Ajde bejbee gremo vsee na eno orng debato v picerijo k nas bojo mel pouhn kufr pa domov hahahahahahaha………. 😎😎 Banana a majo banana split hahahahaha to mors narocit je genau zate hahahaha…. Kako se bomo pa prepoznale hahahahahahahaha😎😎

New Report

Close