ivf 2018
Hahahahahah tiii bos mene po rit…. Pazi se da nau kir tebee olupu k bos v banano oblecena hahahahahahahahaa……. Janajbl bi blo da se zmenmo paa dobimo v cityparku al pa nekje k je za parkirat dost prostora hahaha…. Jst mam idejo…. In sicer… Grmo v parkirno hiso cisto gor na vrh postavimo sotor in zakampiramo hahahahahahaha😉😉😉🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈🍌🍌😎😎😎😁😁😁😂😂😂😂😂😂🏖️🏖️☀️☀️☀️☀️
Jonaklara..ja se zato..hahahs.ti si tud faca..😀😀ja jest sm iz Kranja..ampak lahko tud do medvod pridem..da vam bo bližje. .hahhahaha.joj ne sej se hecamm😀men je vseeno..kje..lahko v lj.bo verjetno vsem iz vseh koncov na pol poti..med tednom lahko jest po 16.00 uri..
Za vikend pa stvar dogovora..se prilagodim..
No kje ste čebelice..pokukajte iz gnezda in povejte..kdaj bomo med za čaj nabirale🐝🐝??
Jaz iz Kamnika, tudi čez teden po 16. uri, Medvode mi odgovarjajo, lahko tudi LJ, za vikend me pa ponavad ni, sem v hribih, razen če pridete za mano (loh se zmenmo kje, k gondola voz, če katera ne hod v hrib) 🙂 Ma neee, sej ste same orenk babe, kva pa je to za vas en klanček…tok ste že zborbale, pa boste tut en klanc prisopihale. 🙂
A to j tm na zaloski? 🙈🐰🙈🙄🙄🙄
Men naceloma petek odgovarja hehe komot! Haha bom iz samem starem babncam habahahahahaha😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁 Ajde bejbee gremo vsee na eno orng debato v picerijo k nas bojo mel pouhn kufr pa domov hahahahahahaha………. 😎😎 Banana a majo banana split hahahahaha to mors narocit je genau zate hahahaha…. Kako se bomo pa prepoznale hahahahahahahaha😎😎