ivf 2018
Oo hvala Liiila hihihihi…. Jaz moram dobiti M 24.9. Pa sem razmisljala da poklicem enkrat naslednji teden pa vprasam koliko prej moram priti… Ker c3 n3 rabim toliko prej hoditi ji bom rekla da mi da datum tam nekje od 17 do 21.9. Teden pred pricakovano M…. Se mi itak se ne mudi…. Hehehe… Bom pa poklicala za vsak slucaj drugi teden da vidim kako je s cakalno dobo h3he… Sej ves nimajo guzve a vendar je treba za taksne stvari orej poskrbet =) drgac pa upam daa mi ne bo kaj zamujala….hehehe….. Se maloooo pa se bo za naju tudi zacelooo😎😎😍😍😍😍😍😍😍😍
Alta 1 jst sm bila 1 postopek v Postojni, imela sem 4 zarodke, 2 so mi ustavili takoj, sledil je –
2 zamrzjencka pa potem isto –
Potem pa sem šla v drugi kratek postopek v Lj, kjer ni bilo nobenega zarodka🙁
Zdej marca pa sem imela 3 dolg postopek v lj, kjer sem imela 3 zarodke, 1 so mi vstavili, spet -, 2 so zamrznili.
V juniju bi mogla iti po zamrzjencka pa mi je m zamujala.. Tako da me sedaj čakata še 2 pingota v lj😃🐧
punce zdej sem gledala napotnico, ki naj bi jo uveljavila za zamrzjencka junija, pa mi piše veljavnost napotnice 14 dni. Kaj mislite da to pomeni, da morem se spet naročit h gin. V leonisce za novo napotnico? Ali je to mišljeno 14 dni od kar jo uveljavljas? Hvala za odgovore.
No bova vidle kaj nama bodo rekli po tel. Ja nimajo guzve sam nikol ne prides na vrato ob uri 😂 Je pa res, da so sestre ful prijazne in razlozijo vse.
Ja se cisto malo pa zacneva novi krog. Minlo mi je ful, pa dost lazje mi je zdj nosecke srecevat, sem dost bol mirna, prej sm pa bla skoz zakaj js ne morem, glej ona spet noseca….zdj sm pa cist pomirjena. Upam da tk ostane 😂😂😂
Banana itak kako se bos vse spomnila,ko pa nas je toliko bodocih🤰🏻🤰🏻 tuki gor😊
Vglavnem jaz sem brez jajcevodov,to je razlog da sva v ivfju in zdaj sta mi od drugega postopka ostala se dva🐧🐧.
Banana jaz verjamem,da ti bo v tem postopku ratalo🍀🐷🐞🤗
Emci drzim pesti tudi zate🤞
In za vse ostale naj nam rata!😊🤰🏻👶
Punce..dobro jutro..mali petek je danes😀😘😀jupii..
Alta1..ja imaš prav😀jojjj..to bi blo vse kar si želim in hvala..tebi bo tudi uspelo..vsem nam..to bomo crkljale naše zakladke😀😍
Napotnica…je pa 100%tako..ko se aktivira od tistega datuma naprej velja za obdobje..ki je napisano na napotnici.npr:jest oktobra 2017 dobila napotnico in nisem do februarja 2018 sla v postopek..nato sem šla in velja od februarja dalje..😀😘pa tud vprasala sm zdravnico v lj.na ivf kako je z temi datumi in tocno tako je kot sem napisala😀
🍹🌈💝🎈
Banaaanaa ja cestitaaaaam!!!! To je pa res pohvalno…..ne dvomim v to da bos zagledala kmalu pluseeek inn se ti bo vse dobro poplacalo😍😍😍😁🙈 wiuuoiuuuu se malo pa bo M prisla in banana bo od veselja skakljala… Ko si bo injekcije dajalaa bo komaj punkcijo cakala…. Punkcija hitro minila bo banani se ze na transfer mudilo bo…… Od transferja do testa 14 dni minilo bo banana v roki plus drzala bo! Wiupiuuu😂😂😍😍😍😍😍🤰🤰🤰🤰🤰🤰👶👶