ivf 2018
Luca2015 imam stimuliran postopek,sem pa prejsnjic predlagala,da bi probali cist naravno brez stimulacije ampak je rekel,da nima smisla. Hvala ti za odgovor in nasvete😗😗
Ooo Banana se malo,kako se hitro cas vrti..supeeer kmalu bos zagledala++1🤗🤗
Orhid jutri bo zate lep da💓💓💓
Zelim-si tudi ti ga bos imela v cetrtek😊😊
Vsem zelim en lep soncen teden.
Zelim-si ja tudi jaz sem tako slisala in moj je tudi preprican,da nama bi tako prej ratalo in sem zato predlagala,ce bi probali brez zdravil,poleg tega imam svoje ovulacije,redno m in vse ostalo ok,samo poti nimam,ker imam odstranjene jajcevode in res nevem zakaj ne bi bilo smiselno…vcasih se mi zdi ta moj dr kr malo neposlusen in nestrpen:/
Alta, h komu pa hodiš? Si razmišljala, da bi zamenjala dr.? Saj če nima nekega argumenta zakaj, potem bi jaz vztrajala da se proba še tako…če imaš redne cikle, mislim da to ne bi smel bit problem. jaz bi na tvojem mestu vztrajala, drugače pa zamenjala dr. Saj se gre zate.. Meni je moja na GKLJ takoj predlagala, da glede na to, da sem zdrava, da probamo kratek protokol z rednim ciklom. Je najmanj obremenjujoče za telo.
Abuuu bananaaaa tu seee3m hahahaha…. Koncnooooo se je koncalaa taa tecnaaa t3cka teta s krvavca…. In od dons napreej nastopim jaz glavni zajec hahahahahahaha😁😁😁🙊🙊🙊🙊🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂🐰🐰🐇🐇🐇🐇🐰🐰🐰 Sej ves zdej gre spet jovo na novooo hahaha se ta ciklusss cee ne rataaa potem septembraa gremo v postoopek wihuuuu se maloo pa se bo vse skupaj zaceloooooooooo oleee oleee 🤰🤰🤰😎
Drage moje.
Po dolgem času se oglašam tudi jaz. Najprej čestitke za vse nove pluske in objemčki za neuspešne postopke – za vse nas bo enkrat posijal sonček.
Na hitro sem preletela nekaj zadnjih strani objav, ker jih je res ogroooomno 🙂
Ker sem bila letos maja v postopku v Ljubljani, hkrati z Upanje in ker poznam njeno zgodbo, vas želim opozoriti na malomarnost nekaterih sester na Leonišču.
Če se same ne pobrigamo, oziroma ne poGooglamo, nas lahko hitro kdo zavede.
Ko sva imele z Upanje potrditveni UZ, mi je Estime in Estrofema (to kombinacijo sem dobila kot progesteronsko podporo) ravno zmanjkovalo. Ker sem na samem UZ pozabila vprašati zdravnico za nov recept, sem se oglasila v pisarni poleg UZ (stara porodnišnica) in vprašala mlajšo gospo v uniformi medicinske sestre kako je zdaj z novim receptom za Estimo. Vprašala me je, ali je potrditveni UZ za mano in potrdila sem ji da je vse OK.
Za tem mi je odgovorila, da po tem takem progesterona več ne potrebujem in da je sedaj zadeva s hormoni zaključena.
Hvala bogu mi ni dalo miru in odšla sem na oddelek v stari porodnišnici, kjer sem isto vprašanje zastavila sestri (mimogrede, meni so sestre na oddelku za vsako pohvalo) in ta mi je rekla, da s progesteronom OBVEZNO nadaljujem do 12. tedna, ko naj bi posteljica prevzela svojo nalogo. Dala mi je novo zalogo Estime in Estrofema in zaenkrat je vse OK. Sem v 14.tednu in počasi se odvajam od progesterona.
Lahko bi poslušala prvo sestro in mogoče bi to bilo usodno.
Iskreno mi je žal za Upanje, ker sem bila v tej situaciji lansko leto in nikakor ni enostavno. Potrebuješ čas, da stvari predelaš.
Po eni strani nas v zdravstvu kritizirajo, da smo aktivne na forumih, po drugi strani pa vidim da sem se ob forumih, knjigah in spletu ogrooomno naučila in za marsikatero vprašanje ne potrebujem zdravnika 🙂
Veliko sreče v nadaljnih postopkih in lep preostanek poletja vam želim.
Ja, to s progesteronom se je tudi meni zdelo čudno, da mi ga je zmanjkalo že 4 dni pred potrditvenim uz in da so mi sestre rekle, da ga itak ne potrebujem več. Ravno na dan potrditvenega UZ sem splavila (na uz-ju je bil še prisoten nekoliko šibkejši srčni utrip, popoldne pa sem do konca splavila). Če je bil ravno to razlog za ss, ne vem. Vem pa, da bom naslednjič za progesteron rekla kar svoji ginekologinji, če mi ga ne bodo predpisali na gklj. 😉