ivf 2018
24+ vse najboljse! Evo v tem letu te gotovo čaka najlepše presenečenje!
Jonaklara, kar pogumno. Dejansko potem, ko si enkrat v špikanja, UZjih itd vidis, da ni tak bavbav in da res hitro mine.
Banana, Hahaha, sem kar malo živčna za torek cisto po resnici. Evo, ti bos pa ze kmalu začela in potem otvorila novo sezono pluskov!
Punce, ki greste v naslednjih mesecih v postopek- pogumno in optimistično 😊 pa posončite se zdaj poleti, da si nabere te D vitamin za boljše celice 😊
Zelim si..jupii ti tudi pregled..super..vse bo kot mora biti😘😀😘
24+..tudi moja edina najvecja zelja je imeti dojencka👪..no sej bo..kmalu..ojoj k je to tako tezko cakat in upatt..😀😘
Upanje2..kako si??ze uzivas na soncku??
Punce..evo jest konec z dopustom..jutri ze v delovno akcijo in po robo v LJ.hahahaha
Uzivajte se naprej in pozdravcki
Upanje2..legenda si in sem ponosna nate..😀😀pridna in aktivna,ter novega upanja v prihodnost ..lepe cilje si si zastavila in uspelo ti bo.super da si se doma lahko in da sluzba se malo pocaka..ja sej vem..ljudje so radovedni in zal je tako..ampak ti se ne daj..nasmej se in imej v mislih samo CILJ in uspelo ti bo😀😘🌈🎈pozdravcki😘
24+ z zamudo vse najboljse! 😘
Alta, zdravnik je predlagal, da vstavijo enega, da se tako poizkusijo. Pa tudi mogoce bi poizkusila en postopek cist naravno, brez lekadola, medrola ( v primeru, da si v nesimuliranem postopku z zamrzjenckov bi mogoce to bilo najbolj “naravno” za tvoje telo). To je samo moje mnenje.
Ce sta pa oba zamrzjena v slamici skupaj pa mislim da ne gre en po en.
Orhid, vse bo ok, bos videla! Kar pripravi se, da bos slisala bitje srcka malega pingota😊kok je pa to eno nepozabno dozivetje💕
Upanje, drzi se kar se malo se daj na off. Sodelavkam pa tudi ni treba nic povedat, konc koncev je to tvoja stvar, ki se ne tice nikogar. Naredi tako kot se bos pocutila..sicer pa z gibanjem in vitamini sigurno ne mores zgresiti.srecno!
Bejbe moje😀evo jest z puregonom prsla domov..in full je blo dobro k nobene guzve ..vse prazno. 😀zdej pa sam se zadnjic menstra pride okoli 19ga pol pa akcijaaa..jupiii sm res vesela😀😀
Orhid…wiiiii. Jutriii bo super..bos vidla in naj bo to tvoj najlepši torek v življenju. .cmokkk
Zelim.si..kdaj mas ti??