ivf 2018
Res je zanimivo ja. Pušenjaka sem že večkrat brala in tudi poudarja, da sestre ne vejo toliko kot zdravniki-no, meni je dala zdravnica taka navodila, ki se jih bom držala. Rekla je, naj gel jemljem vsak drugi dan, da se vrednost postopoma ukini. Progesteron naj bi pomagal obdržati nosečnost le v začetnih tednih, kasneje, po 8t mora to vlogo prevzeti rumeno telesce(kot sem prebrala pri eni objavi od Pušenjaka). Je pa verjetno drugače, če ni šlo za naraven ciklus pri zamrznjenčku in se takrat ta terapija podaljša. No, glede na to, da naj bi si ga vstavljala vsak drugi dan, mi bo škatla zdržala še skoraj za cel avgust. Takrat enkrat bi pa počasi že mogla na nuhalno..
Sem pa takrat, ko sem naravno zanosila od svoje gin. dobila Estimo, ki žal ni pomagala, saj se zaradi genske napake nosečnost ne bi obdržala in je vseeno sledil ss. Estime imam še kar nekaj, mislim da 3 škatle in jo podarim, če jo katera želi. Najprej sem mislila, da mi jo bojo predpisali na kliniki in sem jo zato šparala, ampak zgleda gre tukaj bolj Crinone v promet, tako da mi bo ostala. Je pa škoda, da preteče rok. Če jo katera želi naj mi napiše v ZS naslov in ji bom poslala.
24+ ti si si pa vzela dopust, a? 😁🍹🏊🍦🍧🍨😎🌞 Saj prav! 🙃😛
Evo, jaz sem še vedno tukaj, na tekočem, vas spremljam😉in držim pesti za prav vsako od vas!🤞🍀
Počutje je danes zelo tko-vročina mi sploh NE paše, pa nikoli nisem imela s tem problemov. 😄Jutra so tudi tko-loh bi blo bolš(kar se slabosti tiče) haha. To so te čudovite radosti, boš kmal vidla😉🤰sicer pa v pričakovanju pregleda pri svoji gin. naslednji teden, ta teden grem pa še do genetika, da mal pove o nadaljnih preiskavah.
Kiddo, komot ti posljem. Kar napisi.
Jaz sem na kliniki vprasala sestro kako to da mi niso predpisali estime a je rekla, da zato ker bi si jo mogla dajat 3x na dan, crinone pa samo 1x. Je pa mogoce tudi odvisno od postopka.
Upanje, srecno pa ne pozabi preveriti ce rabis novo napotnico, da ze prej uredis vso birokracijo.
Cauu punce po dolgem casu in resetiranju evo me nazaj😃. Res ni sans,da bi vse prebrala,nekaj malega vmes sem se brala potem pa ne vec. Tako da vsem,ki vam je uspelo iskrene cestitke iz srca. Upanje2 pa se ce se ne motim Lina zal mi je za vaju ampak vidim,da sta obe zelo mocni in obema bo ratalo,zdaj samo malo na off in pol v nove boje🍀💪
Banana in 24+ vidve ste itak legende,pozitivke,prave face in borke!!
Vse,ki se upamo in cakamo drzim mocno mocno pesti in vem da nam bo ratalo!!🐞🍀💪 mene cakata se dva pingvincka v septembru. En lep zelo vroc morski pozdrav!🌞🌊
Upanje2…no super,da je za tabo ..zdej pa le pojdi na morje in poskusi se naužiti morskega vonja..vrjamem,da je težko,ampak ti si močna in si nam vzgled,da si,tako speljala pogumno vso situacijo..Oktober bo en dva tri tukaj..to je že čez 3.mesece..glih pravšnja doba,da si tvoje telo spočije in pripravi na nov začetek,ki pa boš videla prinesel lep konec:):)OBJEMČEKK:)
Alta1…wiiiii..uživaš na morju..super:):)Hvala za lepe pozdravčke tudi tebi in gremo jeseni v Akcijooo..:)bum čika bum bum bum…bum..hahahahah
Pozdravljene vse…
Upanje2….samo da si to uredila in da je za teboj…sedaj pa naprejjj 💯➕
Alta1….hvala ti. Tudi jaz grem septembra po eskimcka.. 2 pingota ne cakata 😃
Vceraj sem imela se uz to je bilo 7 dni po ss. Zgleda da sem se scistila. Malce se krvavim. G mi je glede kopanja v morju predlagala…naj oblecem crne kopalke se gren namocit brez vsega in ko pridem iz vode suhe kopalke gor.
Orhid….drzim pesti.
Zelim si….pazi na vaju…
Me vse ostale avgust september oktober…to so sami pluski jih ze vidim do konca leta bomo vse srecke nosecke 😃. Danes pa greva z mojim na morje….komaj cakam mozgancke na offff… Poljubcek in objemcek vsem. 😍😘
Pozdravljene vse…
Upanje2….samo da si to uredila in da je za teboj…sedaj pa naprejjj 💯➕
Alta1….hvala ti. Tudi jaz grem septembra po eskimcka.. 2 pingota ne cakata 😃
Vceraj sem imela se uz to je bilo 7 dni po ss. Zgleda da sem se scistila. Malce se krvavim. G mi je glede kopanja v morju predlagala…naj oblecem crne kopalke se gren namocit brez vsega in ko pridem iz vode suhe kopalke gor.
Orhid….drzim pesti.
Zelim si….pazi na vaju…
Me vse ostale avgust september oktober…to so sami pluski jih ze vidim do konca leta bomo vse srecke nosecke 😃. Danes pa greva z mojim na morje….komaj cakam mozgancke na offff… Poljubcek in objemcek vsem. 😍😘
zelim si ja ka pa drugega hihihi…. mors mal možgane drugam preusmerit hehe….
drugace paa vidim, da kljub moji pozitivi in preusmeritvi možgančkov drugam mi moja podzavest ne da miruuuu še v sanjaah vidim dve črticii!!!! zakaj ne morejo postati resničnost…..jojjj no….. vglavnem tako lepe sanje k sm mela pa dons se pa najrajs tud zbudila nebi… =)
no saj bodo kmalu postale resničnost ane…. =P komej čakam postopek v septembru da bomo skupaj z ostalimi držale pestiii in čakale tiste dni ko se bodo najbl vlekle heheheh =D
do konca leta bomo vse nosečke ne dvomim!!!
banana— kiiisssss kissss kisssssssssssssssssssss ti boš prva vodilna =D
alta1..no vredno je poskusit bom videla če bi mu to omenila na posvetu… hvala =)
Upanje2, zal mi je zate! ☹️ Zelim ti, da hitro okrevas in v nov boj po nov zakladek! Objem.
Dejansko sem sama ugotovila, da se s + na testu skrbi sele zacnejo. Najprej cakas na prvi UZ, da potrdijo nosecnost v maternici (ce mas sreco slisis tudi srcek), nato cakas nov pregled pri svoji ginek., kjer zopet upas da bo vse ok…potem “jebena” nuhalna ko si ze cist v skrbeh da bo ja vse kot mora biti. Potem komaj cakas, da je kao prvo tromesecje mimo, kjer se uglavnem zgodi najvec SS. Uglavnem jaz sem se kr napsihirala, sploh ker sem vmes mal krvavela. Zdej sem koncno malo bolj mirna in se trudim uzivat v nosecnosti.
Punce, zelim vam da se z avgustom odprejo nova vrata vsem vam! Da bojo + kar frcali!
Alta, Banana, 24+… veliko uspeha pri novem postopku. Vas spremljam in drzim pesti, da se cim prej zacne.
Cmokec
Luca2015 verjamem,da so skrbi, sej ves vse bo vredu! Res bo! Tvoji dve pikici sigurno lepo rasteta,lepo bodi in uzivaj v nosecnosti🤗💕💕💖
Banana prva zacne supeeer bo otvorila pluske😊🤗
24+ ja seveda ti kr vprasaj,jaz ga bom tudi tokrat jemala,upam da bo zdaj pomagal☺
Lina2017 uzivaj na morjuuu😊🌞🌞🌊🌊⛱
Oxi se malo in stiskamo pesti😊
Lep dan vsem:)