ivf 2018
Upanje, ja, verjetno se je začel splav. Pri teh t. im. zadržanih splavih je tako, da plod odmre, telo pa tega ne zazna takoj. V takem primeru te potem naročijo na čiščenje al pa splav s tabletko (če je dovolj zgodaj), če te pa ne bi, bi pa telo s časom samo pogruntalo in začelo tkivo samo izločat. Nič ne skrbi, je normalno, pa tud na čiščenje nič ne bo vplivalo. Pred čiščenjem te itak še enkrat pregledajo in če bi npr. šlo do takrat že naravno vse ven, ne bi potrebovala čiščenja, v nasprotnem primeru pa sčistijo, kar je ostalo. Vse bo v redu. Drži se!😘
Upanje2..za na morje pa jest sm prsla v ponedeljek na morje in naslednji dan M dobila..do petka se nisem kopala..no bolj v sencki bla..v soboto pa ze plavala k da sm prvic na morju..hahaha.tako da se da pregurati tistih par dni..je pa zoprno..ampak je potem bolj slajse🌈🍹..😘😘na sreco mam se 1.teden morja..tko da ga bom zajela z polno zlico..🏄🏊🍕🍔🍺🍻🍗🍟🍩
Heiiiilaaaa punceee mojeeeeee =D
uffff madonaaaa par dni me ni paa že padaajo težke besede na tem forumu…… ( da ne bo pomote vseee puncee, ki jih karkoli zanimaa so dobrodošle na forumu… če le lahko pomagamo…če ne se boste pa morale prav tako kot me obrniti na strokovno podkovanega človeka) zdaaj pa brez slabe voljeee in negativeee =) vseem želim da uspeee in verjamem da nam bo! samo glavo gor pozitivno razmišljati biti optimističen in prispele bomo do zastavljenega cilja!
žal mi je upanje2 in lina2017 če se nisem zmotila… tolk objav je že naprej da si ne zaponem več za nazaj….. puncee glavo gor vse bo ok bosta videli!!! močne smo ane?!!!
BANANAAA tu seeeem malooo seem se odklopila od forumaaa preusmerila svoje misli na dopustniške dniii heheheehe…. uživaaam v soncuuuuuu in upam da se miii ne prikaažeee tečkaaa hehehehe =) zeloo bi sii želelaa za darilo en lep plus….. no pa saj v končni fazi če ga zdaj ne bo bo verjetno prišel malo z zamudo…še maloo do septembraaaa =D wiuuupiuuuuuuuuu in dogajanje se booo začeloooo……..
zelim si, orhid, in ostaleee naše nosečniceee kako stee? kako preživljate te toplee dnevee? upam, da nas še spremljate… tiste, ki ste že malo dalj časa noseče se že kaj trebušček vidi??? =)
punce ima katera izkušnje z medrolom?? je katera, ki je pri dr. Rešu to omenila ? mislite da bi on to predpisal?….
pošiljam vam en velikkk objemčeeek in poljubčeeeeeeeeek naužijte se vročinskega vala ! =P
Joj, Upanje2, te pa res matrajo! En objem tud od mene! 💝
Ja s tem progesteronom se tud meni postavljajo vprašanja. Če ti na GKLJ namesto crinone gela dajo estimo, ti je zmanjka pa že pred potrditvenim UZ! In ti je sploh ne predpišejo več! Medtem, ko jo, če se ne motim, v MB predpisujejo celo do 12. tedna.
Meni je prejšnjič zmanjkalo estime 4 dni pred potrditvenim uz in je tud nisem več dobila. Glede na to, da je tudi Pušenjak napisal (https://medover.zurnal24.si/forum5/viewtopic.php?t=9582319), da jo je, sploh v stimuliranem postopku s prenosom zamrznjenčka (kar imam jaz vedno), treba jemati dlje, sem se jaz že odločila, da bom, ko bo naslednjič uspelo, kar svojo ginekologinjo prosila, če mi predpiše progesteron, ker škodi itak ne, lahko pa stvar samo izboljša.
Res zanimivo, da imajo glede tega tako različne pristope.