ivf 2018
Upanje2..vsak dan med tednom od 10.00 ure do 14.00 ure se javijo na ivf in narocajo za naprej.15.8 pa za😘😘😘fizicno delat.se javljajo in jih kar v ponedeljek poklici 01/23 18 245
Ker jest sm jih klicala v ponedeljek in sem jih dobila ter se dogovorila in mi je dala 6.8 datum da se oglasim po zdravila.pol
pa sam na M pocakam bo okoli 18ga prisla.. 😘😘😘
hej punce, vikend je, luna je…bila 😄…ne se kregat, naravno ali nenaravno, vse moramo cez neke faze in tudi tistim, ki jim naravno uspe imajo lahko nesreco, se ne obdrzi, pride do SS, trebuh gor ali dol, mal nas hormoncki dajejo, ampak vse bo ok. moramo se spostovat in lepo pogovarjat, ne zameriti, ce nekdo naglas pove, da pred casom ni dobil nekih odgovorov, za matere je prosil, verjetno je tudi Breza imela kaksne tezavice, da ne postavila vprasanje v tej skupini. vsi, ki smo pevic v tem, begamo sem in tja, nic nam ni jasno, ne vemo kaj nas caka, kaj lahko pricakujemo in kaj ne, zato vsaka informacija pride prav.
vesela sem dobrodoslice, trenutno kaj dosti o sebi se nisem napisala, vprasanj tudi se nisem poatavila, verjetno jih pa cez cas bom, ker se tudi jaz oz. midva pripravljava na prvi posvet in potem naprej…ne vem kaj naju caka, ali naju bodo dali najprej se na kaksne hormonske terapije in bomo se kaksen mesec poskusali naravno, kako hitro naju bodo dali v postopek…priznam, nimam pojma in izvedela bom na prvem posvetu, konec avgusta.
vceraj sem govorila s kolegico, ki je bila tudi v postolku in uspesno prisla do dveh, zdravih otrok..glede na vse, kako sem bila v oblakih s predstavo, da bom sla v postopek in bo uspelo…v prvo…pa me je hitro prizemljila, naj ne upam in pricakujem prevec, da ne bo potem preveliko razocaranje, ker vsak neuspeh, tudi ko ze zagledas plus, se ne pomeni dejanskega uspeha, dolga potem je se potem do tam, ko dejansko k sebi stisnes svojega dojencka…ampak uspelo nam bo!
Upanje2, mislim nate, posiljam objeme, vse bo dobro.
uzivajte vikend 🙂
Upanje2, meni so po navadi hitro odgovorili na maile, drugače pa kar poklici. Srečno 🍀
Jonaklara, kar pozitivno v postopek! Tudi ce ne uspe je normalno, da je človek razočaran. Bolj čudno bi bilo, da ne bil, saj je zadaj močna želja. Se je pa potrebno vedno pobrati in znova poskusiti 😊 bos videla, vse bo ok.
Upanje2….joj zal mi je zate posiljam ti objem vem kaj prestajas…par dni nazaj sem imela ss.
Jutri grem na pregled v mb in da se zmenimo za na prej…
A po ss gres lahko normalno po eskimcke? Ker ko sem morala iti takrat po prvem ivf delat splav so mi rekli 3 m da morajo biti mimo nisem pa imela eskimckov sem sla v novi ivf…
Lina, po ss odsvetujejo kopanje vsaj 1 teden. Bi pa na tvojem mestu vprasala za vsak slucaj. Drugace lahko pa se vedno noge namakas in srkas koktejl😉 Po pingota gres pa pomoje lahko ze po prvem ciklusu, ce nisi imela ciscenja.
Upanje, vse bo ok. Vse ob pravem casu, pravijo. Uzivaj na morju, daj se na off🏖
Orhid, se maloooo. Sporoci vesele novicke!🤗
Lepo nedeljo punce!😎