ivf 2018
Lina 2017 in ostale, kjer se vse skupaj tako nesrečno konča. Socustvujem z vsemi, ceprav se s tako situacijo se nisem srecala pa lahko predvidevam to bolečino in žalost. Že tako se trudimo in naredimo vsemogoče, pa vendar se velikokrat ne konča po naših željah. Objem in pozitivno naprej, življenje ima svoj smisel.
Pozdravljene moje…
Banana. Kiddo. Orhid. Zelimsi. Priya.
Hvala za pogovore. Za vzpodbude in objemcke. Res je hudo ampak kaj cemo glavo gor in naprej vstala sta mi dva eskimcka. V torek v mb se zmenim kako pa kaj in gdaj..sporocim
Posiljam vam veliko objemckov in polno pozitivnih misli…
Orhid danes pa bo 💯➕💖🍀
Punce, na UZ so povedali, da je vse OK!!! Slisala sem srcek!💓😍😍😍😍 Sploh ne znam opisat kaksen obcutek je to..bi kar zajokala, pa nisem custvene sorte..tako sem srecna!🤰💕 Lahko vam povem, da kar sem dala cez v celotnem postopku, cakanje, bolecine in skrbi, da na vse pozabis, ko zagledas na ekranu svojega dojencka!🐧💓 Vsem zelim veliko uspeha, to sploh ni vprasanje, verjamem da bo vsem uspelo! Rada bi se vam zahvalila za podporo, spodbudne besede, saj mi je bilo zaradi pogovora z vami res lazje! Pogumno naprej, drzim pesti za vsako od vas, borke!💪🤞☘💕