Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Hvala, držim pesti, da bo res 😘

Zelim-si, joooj blagor ti, ker imaš že UZ, meni se taaaakoooo vleče! Sporoči, kakšen je občutek 🙂

Banana, evo, še malo pa boš spet v akciji! 24+, ti pa en mesec kasneje, ne? Se bodo nadaljevali pluski +++++ 🙂

Še dva dni. Tok sem živčna!!!
Kako se počutiš Orhid?

Hej punce, še ena se vam pridružuje, ki je dobila napotnico in z naslednjim mesecem začnemo s prvim posvetom in potem naprej IVF/ICSI. Se pustim presenetiti, kaj vse me čaka, vas pa občasno berem in se prav prijetno zabavam, same pozitivke, tako je prav.

Zelim-si, nič bit živčna, kmalu boš videla svojega pingota 🙂

JonaKlara, kar pogumno 🙂

Pozdravljene

Pri meni se je koncalo. SS. Vceraj zvecer zacela krvaveti. Danes zjutraj k svoji G. Ni na uz nic videti tudi gv ne. Bthcg 6900. Vstala notri jutri zutraj zopet kt ce je kaj padel bthcg. Mislim da sem se scistila neki kepic in ena malo vecja…😂😧😨

Vsem vam zelim veliko srece 🍀💖💯➕

Lina 2017 in ostale, kjer se vse skupaj tako nesrečno konča. Socustvujem z vsemi, ceprav se s tako situacijo se nisem srecala pa lahko predvidevam to bolečino in žalost. Že tako se trudimo in naredimo vsemogoče, pa vendar se velikokrat ne konča po naših željah. Objem in pozitivno naprej, življenje ima svoj smisel.

Lina, zal mi je😭

Lina, zelo mi je zal!!! Sploh ne vem, kaj naj ti rečem, ker si ne morem predstavljati, kaj čutiš v teh trenutkih 😞

Lina..ne znam opisat z besedami,kako mi je hudo,ko moras vse to prestajati in vedi,da mi smo s tabo in posiljam ti En Velikk objemcekk..😘🌈💝

Joj, Lina, kako mi je žal! 😥😢🙁😞 Poznam to žalost in popolnoma razumem tvoje občutke! Drži se! Pošiljam ti en močen objem!

JonaKlara, dobrodošla!

Lina, zelo mi je zal, sploh ne vem kaj naj ti recem, drzi se…😞

Pozdravljene moje…

Banana. Kiddo. Orhid. Zelimsi. Priya.

Hvala za pogovore. Za vzpodbude in objemcke. Res je hudo ampak kaj cemo glavo gor in naprej vstala sta mi dva eskimcka. V torek v mb se zmenim kako pa kaj in gdaj..sporocim
Posiljam vam veliko objemckov in polno pozitivnih misli…

Orhid danes pa bo 💯➕💖🍀

Joj…oprodti orhid
Zelimsi ti bos danes dobila slikico…Orhid par dni kasneje 😃

JonaKlara….dobrodosla 😃

Zelim-si, danes je pa tvoj dan! 😉 Držim pesti za zdrav in močen srček!🤞💜💓💙

Lina 2017, hvala za dobrodošlico. Kmalu bom že jaz na tekočem katera je v kateri fazi v splošnem pa navijam za vse. Vedno je tako, kot mora biti!
Prepričale ste me v debato, ker ste tako pozitivne, 24+ je pa itak petarda (pozitivno mislim). 🙂
En sončkast dan želim vsem. 😀

Zelim si…toooo. Danes je tvoj dan in uzivaj na ultrazvoku..ter sporoci novickee😛😃🌈

Punce, na UZ so povedali, da je vse OK!!! Slisala sem srcek!💓😍😍😍😍 Sploh ne znam opisat kaksen obcutek je to..bi kar zajokala, pa nisem custvene sorte..tako sem srecna!🤰💕 Lahko vam povem, da kar sem dala cez v celotnem postopku, cakanje, bolecine in skrbi, da na vse pozabis, ko zagledas na ekranu svojega dojencka!🐧💓 Vsem zelim veliko uspeha, to sploh ni vprasanje, verjamem da bo vsem uspelo! Rada bi se vam zahvalila za podporo, spodbudne besede, saj mi je bilo zaradi pogovora z vami res lazje! Pogumno naprej, drzim pesti za vsako od vas, borke!💪🤞☘💕

Zelim-si, kako lepo!! 💜🤗💙 Super, da je vse ok! 🤗 Zdaj pa samo tako naprej!

New Report

Close