Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Zelim-si, wiiii, tetke s foruma so vesele zate in za tvojega <3 hehehe 🙂 Mirno in lepo nosečnost…pa ne zapusti nas sedaj! 🙂 Ostani z nami…še minuto…

Jonaklara….. Dobrodosla….. Ja valda da sm petarda…… K jo prizges iskriiii tak k jaz k iskrim do dneva M…. Pol pa k M pride pocim kot petarda… In potem se znova vzgem 😂😂😂😎😎😎😎🙊🙊🙈

Menda bo to enkrat poplacano drugacr ce se bom skoz nekj vzigala ne bo nic vec od mene ostalo hahahahahahaha……. Komaj cakam september in novi postopek!!!! Da se zacne nekj dogajat!

Amm… Zelim si… Zelo sem vesela zate da je vse ok… Ob prebiranju tvoje objavee sem se postavila v tvojo kozo in ti povem da mi je seglo do srca! Lepo je slisat same pozitivne stvari komej cakam da tudi ostale pridemo do te tocke… No ajprej je potrebno doseci par tock prej haha… 🙄🙄😍😍😘

Lina eskimscki so Mocni ne dvomim dq ti bo naslednjic uspelo!!! Glavo gor nic ni izgubljeno😘😘😘

Zelim si..odlicnaaa novica in res sem iz dna dusice vesele zate in slavim danasnji dan s teboj v mislih.🌈💝🎁🎉🍧🍡🍹🎈🎈..poljubckii

JonaKlara hvala in dobrodošla! Seveda bom ostala z vami..če ste pa tko fajn😛
Punce, res ste prave pozitivke, ko bomo mamice bi vas bilo prav fletno spoznat!😉
Lina, pingoti so močni, mojemu že bije srček😍🐧
24+ vsem bo uspelo, v to sploh ne dvomim. Verjemi, da bo ves trud poplačan!!!😘🌈💝💜

Hvala banana!!!😘

Zelim-si toooo pingo mami, bravo, to mora biti res čudovit občutek 🙂 Komaj čakam na svoj UZ 🙂

Zelimsi…..joj koncno dobra novica. Tok sem vesela zate resno iz srca. Tudi jaz sem se kar uzivela v tvoj uz.
Ja pingoti so res zategli upam da mi rata. Cestitam ti…🍀😃

24+ ja hvala za spodbudo. Ja eskimcki so res trdozivi…hihi. Tako kot si rekla glabo gor gremo naprej…spremeniti za nazaj ne moremo nic…za naprej pa pisemo usodo same 😃

Sedaj smo pa se ostale na vrsti..😃😃😃💯➕🍀🍀🍀🍀💖💖💖💖to leto je nase

To leto bo srečno leto, v to sem prepričana! Držim pesti, da vse zagledate pluske! 💯➕😃🍀

Lina…tooo..lepo si to napisala in res si prava borka,pozitivka in bos vidla vse bo vredu🌈💝🎁🎉🍨🍦🍹🍡🍧💃.

Banana…en objemcek zate….v avgustu zacnes postopek…jaz po eskimcka…in to je to…Se pred bizickom bova dobili lepo darilo 💯➕ in seveda tudi vse ostale borke…

Me vse smo prave borke….joj mi kolegica rece zadnic. Kaj je nosecnost tezka in ta trebuh in slabost…ojoj zenska sem si misnila zanosila si po naravni poti takoj…nosecnost bp…Kaj je s teboj.
In me vse tukaj …? Me se borimo in smo mocne. Pravijo da ti zivljenje nalozi toliko kolikor lahko neses…
To leto je nase in se ni koncano sedaj bojo sami ➕💖🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Lina, točno tako!
Ko slišim kdaj take izjave od punc, ki se pritožujejo, bi jim kar povedala kakšno krepko.

Jaaa, meni je tudi smešno, ko se pritožujejo… še bolj mi je pa smešno, če komu poveš, da delaš na zanositvi, ki takoj hiti povedati, da njima je pa čisto takoj ratalo, da takoj prvi mesec in da je vse samo v tem, da si sproščen… ja, ker me gremo vse zelo nesproščene v posteljo s svojimi partnerji 😀

Midva nisva nobenmu povedala, in mislim da je bila to prava odločitev(zame), ker me sicer taki komentarji ful stresirajo. Bova pa verjetno po nuhalni povedala, če bova tako čutila. Zdaj ko je to mimo, nimam več zadržkov, ker mi za nazaj taki komentarji ne morejo škodovat 😛 So pa res bedni. Ravno zadnjič sta dva rekla, da se je drugi otrok kar zgodil, po nesreči. Ah daj no…lej, če si ga ne želiš, se pač zaščitiš ane.

jaz se moram ta trenutek tudi ubadat s tem. svakinja je noseča pri 22 ih in jamra od prvega tedna kot je tudi povedala, da pričakuje.. vse je narobe, pri dveh mesecih jo že boli križ.. 🙂 no zdaj je šla na bolniško, ker ji ni več za delat.. prav se moram kontrolirat, da nič ne komentiram.. jaz pa samo upam, da ko bom nosečka da bi le bla laho čimdlje aktivna.. tak smo si različni.. 🙂

Ja drage moje res je…midva tudi nisva povedala. Zakaj bi.. a mogoce jaz koga sprasujem kje je naredil svojega otroka k se rodi…
Ma tako kot si rekla Zeli-si..otrok kar nepade iz neba ce ga ne zelis je kontracepcija in kondomi ce ga pa zelis pa imas 30% moznosti vsak mesec tako da mas res sreco da jar rata v prvo.
In ja itak d smo sproscene s svojim v postelji sploh ker smo v ivf in se na njih zanasamo..
Ja marsikatera bi mogla se kaj probati v svojem zivljenju in pol bit pametna….
ME V SVOJIH CEVLJIH HODIMO VSAK DAN OBZULJENE…NEKATERE PAC NE. IN TAKE NAJ RAJE ZA SEBE OBDRZIJO KOMENTARJE…sploh k je zanositev in nosecnost bp in so najbol boge .

Joj sen se morala malce razjezit.. hihi mal pa se je bthcg hormona v meni…😃

Lina.. facika 🙂

vsako posebej na tem forumu občudujem.. <3

Ja, saj midva tudi nisva govorila okoli o postopku, ampak, če me je kdo vprašal, ali kaj delava na dojenčku, potem so imeli določeni takšne komentarje. Ampak na srečo nihče od bližnjih… Kaj bi takšni komentirali, če bi vedeli, da sva bila v postopku pa ne vem…morda bi jim bilo žal za besede, nekateri bi pa morda celo mislili, da morajo dati še kakšen pameten nasvet, hahaha 🙂

Jaz vedno rečem, če bo bog dal 😀 hahaha

Punce, tudi mene take izjave kar “pogrejejo”, še bolj pa tiste, ki “talajo” dobre nasvete, pa sploh jih nisi nič vprašal, niti prosil zanje. Živim z rekom: “Brigaj se zase.” Midva sicer ne skrivava, da po naravni poti ne gre, določeni vedo, kje sva in zakaj ne gre in to samo tisti ta pravi, ki naju ne pomilujejo, niti nama ne talajo nasvetov ampak čakajo dan, ko jim bova povedala veselo novičko, do takrat pa vse dobronamerne nasvete in kritike držijo za sebe.
Lina, tole si super napisala…krepko ožuljene, ampak tudi s tem osebnostno močnejše in zrele. Nihče nam ne more vzeti teh izkušenj, potrpljenja, časa in truda, ki smo ga v to vpložile. Na koncu je vedno poplačano. <3

Lina..točno tako:)Avgusta bova pa obe v akciji in še ostale soborke:)

Punce…!
Jest pa ne vem zakaj..vsak dan bolj sprejemam ta problem ,ki ga imam ,da ne morem zanositi in poskusim uživati v tistem,kar imam trenutno in ne ,kaj nimam:)Al pa se samo s tem tolažim:(Sem bla pa zadnjič na zdravniškem za službo in mi je rekla,itak k vidi v kartoteki zdravnica ivf .Da ,če bo bo..,če pa ne pa imata en drugega s partnerjem(In mi je dala misliti)!Čeprav sem pol ugotovila,da si jaz že od majhnega želim otročka in tudi vsak dan imam stik z otroki in si res ne predstavljam,da ne bi imela svojega otročka.In zato bom vztrajala dokler mi bo miška delala(hahaha),če ne bom pa posvojila,če bo možnost! Ampak itak OKOLICA ..ME PA NON STOP OPOMINJA..nosečnice za vsakim vogalom..vozički pred vrati,otroci vsepovsod…,vse moje ,ampak res prijateljice vse so že v 2.noseče ali pa imajo že po 2.otroka..,sestra tudi 2..!Skoz me ljudje sprašujejo ..kaj čakata,leta so že taprava ,uglavnem pametni so vsi za ponoret…,pa ,da ne govorim o nasvetih,ki jih potem talajo..,Ker jest sm pač neki časa rekla,da delamo na tem,enim da hodiva na postopke..POL TI PA PRBIJE ,DA NEJ MOJ POMARANČE JE..Fakkk no..,če bi to mi prej povedal bi jih cel tovornjak naročila..haahahaha.No pa še na zalogi imam ogromno prijav,ki te,kar zabodejo v srce.Zato sedaj samo rečem..KO BO BO..in preusmerim pogovor..PA JE MIR!In prav je tako..Tisti,ki pa vedo..pa jih z njihovimi prijavami preslišim .No domači moji in njegovi pa svaka jim čast(brez pritiskov,ko sva v postopkih jim poveva,da držijo pesti in tudi ,ko postopek ne uspe..je res ena takšna energija med nami odlična,da je vse super in gremo novim zmagam naproti.
Ja ,ko se pa NOSEČNICE pritožujejo jih pa res ne razumem..!Jaz si mislim v tistem trenutku..rajši vidim,da me boli križ od nosečnosti,kot pa od ležanja od punkcije!Rajši vidim,da mi je slabo od nosečnosti,kot pa od strahu pred inekcijami. Rajši vidim,da bi mi teža narasla od nosečnosti,kot pa od vseh teh hormonskih terapij ,stresa in živcev..Rajši vidim,da bi vsak čas,minuto,uro preživela z svojimi najbližjimi,kot pa po bolnicah.ŠE NAJRAJŠI PA BI SI ŽELELA,DA BI mojega PRESENETILA ,DA SEM NOSEČA (In ne,da se skupaj po vsakem transferju 14.dan treseva in gledava v test in na koncu solze)!
Banana vas zelo ceni in vi ste mi v ogromno podporo ,saj vem,da me razumete in ne obsojate,ter verjamete vame,vase ,da nam bo uspelo:):)Hvala!
Pa en lep petek vam želim:)cmokk

New Report

Close