ivf 2018
Orhid, mislim da je izračun isti, kot če bi računala za nosečnost po naravni poti (od datuma zadnje menstruacije)- https://www.elevit.si/orodja/nosecnost-iz-tedna-v-teden/
Nevem zakaj mi zdaj na linku noče prikazat letnice, meni je delalo in pride izračun isti, kot če računam po zadnji menstruaciji. Mogoče probaj ta drugi link. Saj potem ti že na pregledu bolj točno povejo, glede na velikost otročka kako se razvija itd.
Če bo vse po sreči, bomo zibali marca 🙂
24+…Fack..me je skor dol s stola vrglo,k sm odprla forum in vidla,da so ti odgovarjale na test..SM MISLILA,DA JE TVOJ(No ne bi blo nič čudnega..k si taka energetska bombica):))
.Drgač jest jo vidim 100% je črtica..Držim pesti za prijateljico in želim ji lepo nosečnost:)
Kako si ti kej??Jest še 3,5 ure delam..pol pa AKCIJA dopust do 6.8.ga…wiiiiiiiii..morje,voda,sonce,sladoled,pizza,,pivo..,ples..hahahaahh
Habahah banana tole reakcijo sem pricakovala od tebe hahah😁😁😁😁😚😚😚😚😚
Ne na zalost ni moj test bi ga bla pa neskoncn9 vesela😁😁😁🌞🌞🌞 pa sej bo kmalu tud moj hehhhhehhhehe….
Ma. Jst sem odlicnoo nikolbolss…. Ceprav obupala nad naravno zanositvijo ampak ja sej bo kmal september hihihihi in bomo sli v akcijoo pol oktobra bom pa ze nosecka hehe…. 😘😘😘😘 Uzivaaak in seee nauzij soncaaa in morjaa wiiiiii
Jst bi tuuuuuuuudd slaaa……
Sej bo ponovila test pa bomo vidli kaj bo ☀️☀️
Orhid bi te samo prasala za asperin sem razumela da si ga jemljala. Kdaj in kako si ga pila si sama povedla zdravniku i ti prepisal? leoniscu narocena k nekemu zdravniku Korosec kr moja zdravnica odsotna,in mal mi smotano it k zdravniku ko ga sploh nepoznas iz prejsnih postopkov sploh nevem kako bo reagiral ko mu povem za asperin . Hvala za odgovor lep dan vsem
Oxi, zdravo, jaz sem svojo dr Ban vprašala kaj meni o aspirinu… mi je rekla da ona sicer ne verjame v to, da bi pomagal in da ni nič dokazano, ampak mi je vseeno rekla da ga lahko jemljem. Ob ETJu zamrznjencka, ko so mi napisali Crinone, so mi napisali se recept za Aspirin 100 in jemala sem ga od dneva transferja in po navodilih ga moram jemati vsaj do UZja, potem pa mi bodo povedali kako naprej. Po resnici ne vem, ali mi je pomagal aspirin, je pa dejstvo, da sem zanosila ravno v postopku, ko sem ga jemala (prej pri dveh transferjih blastocist nisem). Ko bom sla spet v postopek (za drugega otroka), ga bom gotovo spet jemala. Nič se bati vprašati. Lahko tudi rečeš da si slisala za pozitivne izide zaradi aspirina. V tujini ga kar pogosto predpisujejo. Srečno!
srečno punce, še malo pa bo avgust! 😎☀️🤰🐧🍀 zih bojo sami pluski! 😍💯➕💖
banana, ne skrbi, tud če boš mela m. na morju. Še vedno lahko uživaš, se sončiš, relaksiraš, bereš knjige.. skopat se greš pa tudi lahko, samo mal več dela je. Ne bo ti hudga☀️🏖️🏝️
oxi, kar pogumno vprašaj zdravnico. Če se same ne bomo brigale zase, kdo se bo? Držim pesti..sicer pa lahko probaš še akupunkturo, refleksno masažo stopal..baje pomaga..pa po transferju nujno na lignje/kalamare😂
24+ glede na tvojo energijo in aktivnosti, mislim da ti bo kar naravno ratal hehe 😁➕🤰🍀
Zelim si…hvala ti za vsa priporocila.in evo danes se ulilo.bom kr v izi..nimam kej🍧🍨🍦😘ce druzga ne..danes moram k sem M dobila poklicat na ivf da mi da datum za prevzem zdravil in avgusta akcijaaa..jupiii.kako si ti??
Orhid…kako si?
Oxi41..tocno tako,ne pusti se nobenmu in tako kot se boris za dojencka,tako bodi pogumna in le vprasaj karkoli te zanima.😘😛😍💝
24+…evo bejbi si mejbi..hahahaha..je prteklo k rdece morje..haha.a ves kva??sm pa vseeno test nardila..za zih..pa se tista ta druga crtica ne pokaze..mah zih je test pokvarjen.hahahahahaga..hecam se.
Pozdravcki,objemcki in cmocki🌈⛵😘🍧🍦🙈
Zelim si…ja res je..hvala za pozitivo in res sem srecka k se vse ujame z datumi.😘ti pa kar mirno in ko bos zagledala pikico ti bo srcek poskocil od srece in vedi,da drugace, kot da bo vse super ne more biti..😛😛,v to ne dvomi in to je tvoje leto …leto mamice in srece,ljubezni,ki ti jo bo dojencek prinesel..💝🌈🎉