ivf 2018
Orhid, danes je tvoj dan! 😃🍀
Lina, velika možnost je, da je bila zato krvavitev. Ni pa nujno. Lahko, da sta še vedno dva!😃Tako visoka beta pomeni samo to, da je nosečnost uspela!🤗 Jaz sem imela vrednost komaj nekaj čez 1000, pa je rekla da je normalno..Ja, upam da se bo videl srček. Res sm kr malo na trnih. Še en teden morm zdržat!
Banana, avgust je že skor kle!😃
Ja, verjetno. Lahko si ga pa zracunas tud kle: https://ivf.ca/fet5dayduedate.php 😄
Punceee mojeeeeee,
Prosila bi vas za eno pomoč.. Kolegica jemlje klomifen…..dons je delala test pa ji je pokazal takole (pripeta slikica) ovulacijski test je imela pozitivnega 7.julija, dons je potem 13 dan od pozitivnega ovulacijskega testa. Jemle pa po navodilih ginekologa dabroston, dons bi mogla zaklučt z jemanjem ker je deseti dan. Dobila je navodila od ginekologa da more nardit test na deseti dan jemanja in če je pozitiven naj jemle naprej do prvega pregleda, če pa je negativen naj pa preneha in da pride v parih dneh M. Zdaj pa ne ve, ali naj ga jemle naprej (ali je to pozitiven test?) ali naj preneha pa počaka na M. JAZ SEM JI REKLAA DAA JE SRECKAAA NOSECKAAAA PA MI NE VRJAMEEEEE HIHIHIHI NO DAJTE SE VE NAPISAT SVOJE MNENJE…. 😘😘😍😍🤰🤰👶👶