Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Lina, čestitke!!!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii🌞😎🤗😍🤰💕

Uuuu Lina! Jupi!! To je pa super top! Bravo! Čeestitkee! 💜🤗💙 Noro dobra novica! 🤗 Uživaj! 😉

LINA…JUpiiiiiii,..ja bravooooo..jojjjj vesela sm zate fulllll….:):):Toooooooooooo…

Linaaaa tooooo!!!! bravo, krasno, krasno!!!!! To pa je bilo presenečenje, ane?

Oxi, hvala, zate bo pa avgust/september pravi 🙂

Lina, iskrene iskrene cestitke!!! ☺☺☺

Punce…pa to so zadnja 4.meseca NORO POZITIVNI REZULTATI IVF:)Jest sem toliko navdušena,da res zaradi vseh teh uspešnih postopkov,kar verjamem ,da bo nam vsem ratalo in to na ,takšen pomirjajoči način,ki mi olajša vso bolečino,ki jo nosim v sebi in res res HVALA vsem,ki delite svoje zgodbe na forumu…saj mi res pomaga ,da delim žalost in srečo z vami.:)
Hvala in lahko noč,ter eno bolho na pomoč,če vas pa pič pa mene poklič:)hahahhahha

Drage moje

Banana…to je bilo res presenecenje tako da sem dobila solzne oci in sem zdravnico vprasala ce ima prave izvide ce so res moji….

Orhid jutri pa se ti dobis na krvnem pozitivni test..

Priya ….kako si?

Vsem hvala za spodbudo…caka me se uz.

Verjemite v plus…predstavljajte si ga ze in slikco od uz kako drzite v rokah. Pa vam / nam bo uspelo. Vsaka zenska ki da ivf postopek cez sploh pa neuspeli je dobra borka. Ste/smo mocne..To je se ginekolg rekel ki ima za seboj 43 let delovne dobe…dobr priznan. Verjemite da se vam/nam bo trud poplacal.
To je moj 6 transfer in 4 ivf v letu in pol tako da sem bila skoraj skoz na enekcijah in vem kaj psiha naredi zenski. Je pa res da mi je v prvem postopku ratalo ampak ni bilo stvka na uz. Kaj sm delala prvi postopek in tale zadnji k sem ugledala plus? Res sem veliko pila tekocine 3-4l na dan. In res kar pocivala po et. J
Kar med drugimi postopki vmes to nisem pocela…..

Ampak caka me se uz in takrat bom pomirjena in se bol vesela 😀😃

Lina..to je to..,tako,kot si napisala in vse bo super na ultrazvoku(Ker drugače itak ne more biti)!Uživaj in pošiljam ti en velik objem:)

ORHID….Dan D(jupiiii)..sporoči novico in lepo sredo ti želim:)Poljubček

Lina, Čestitke se enkrat. Vse imaš prav, kar si napisala 😊

Banana, prihaja tvoj čas! S tvojim optimizmom ti bo ratalo! Tudi sam postopek jemlji z optimizmom in malo za hec pa bo! Jaz sem se na uspešnem transferju tako smejala, ker smo si s sestro in zdravnico govorile kaj delamo iz vraževerja, da so ni solze tekle in se je cel stol tresel 😃

Tale avgust/september bosta vaša, saj boste polne D vitamina od sončenja 😊

Orhid…hvala za lepe in pozitivne besede:)Mislim,da ,če se pošalim..bi bolj potrebovala vitamin ( S ) hahahahaahaah..:):)Uživaj v dnevu..

Linaaa cestitkeeeeeeee 😍😍😍😍

Lina cestitke 🍀🌹🌸🌻🌼 res tko kot pravi banana vase pozetivne rezultate dajo se nam pogum in vlko upanje. Orhit jaz sele 20septembra grem v leonisce po napotnico tko da enkrat novembra se bo zacelo pri meni spet so mi datum prestavli sem se sprijaznila in pridno cakam . Lep soncen dan vsem😀

čestitke vsem, ki vam je že uspelo..

Tudi jaz se strinjam z Oxi41 in banano, da nam vasi pozitivni rezultati dajajo upanje in moc za naslednje boje ☺
Pri meni ni nic pozitivnega, danes sem po navodilu sestre iz ukc mb ( 9 dan) naredila test, ki je negativen. Cakam na nadaljna navodila, ce se lahko kljub temu v ponedeljk oglasim na krvnem in da se dogovorimo kako dalje, malo mi je cudno, da sem krvavela samo 1 dan, prva dva dni pa so bili samo roza- rjavi izcedki. Drugace sem ok, se cakam na posto koliko zamrznjenckov imama in se tolazim, da bo drugic bolje. Po tihem pa se vseeno upam, da ni se vse izgubljeno.
Lep dan punce!

Oxi, do novembra si nabere novih moči, potem pa akcija!

Priya, tako kratka krvavitev ni nujno da je menstruacija! Jaz bi na tvojem mestu sla vseeno na krvni test, saj se mi zdi 9 dan se prezgodaj za realni rezultat.

Priya, jaz mislim da je 9.dan vseeno prekmalu. Probaj v soboto ali nedeljo ponovno. Morda boš pa pozitivno presenečena 😊🍀
banana, izkoristi vitamin D in S 😀 po poletju pa v nov boj! sigurno bo tokrat uspešno!🍀🌻
Orhid, jutri pa še krvni-sporoči!
Lina, kdaj imaš UZ?

Zelim-si….31.7. Imam uz. Saj malo me se tut skrbi k mam se vedno te toza izcedke k grem lulat in se obrisem ponavadi je to bol od 10 pa do 18 ure..rjavi pa so se koncali..

Priya…ni se izgubljeno nic..

potem sva pa zelo blizu 🙂 pomoje da bo vse ok, če ti je pokazalo tako visoko beto! A si imela enega al dva zarodka?

Zelim si…2 sem mela. Pa ti koliko in gdaj mas uz?

Imela sem enega. Jaz imam 26., še en teden! 😉
Pri tebi je možno tudi, da se je en obdržal, en pa ne, pa imaš zato krvavitve.

New Report

Close