ivf 2018
Punceee mojee no jaz sem ze nazaj…. Nabralaa sem sii zeloo veliko vitamina D..😂😂🌞🌞🌞Bilooo jeee fulll dobeeer mozganckiii so bili cisto na off… Lepo a kratko🙄🙄🙄.. Brala sem vass nisem pa uspelaa nic pisati…… Tako daa vse tiste ki ste zagledale plus cestitke z moje straniii… Luca2015 vesela zate da lepo napreduje nosecnost in da nas se vedno spremljas!😘😘😘😘😘 Vsem ostalim soborkam paa vlivam in posiljaam velikooo dobre voljee… Cim vec optimizmaa in najbolj pomembno je to daa odmislite vse skupaaj in se prepustite toku zivljenja….. Vse boo prisloo ob svojem casu nic ne bomo izpustile vse bomo dozivele ko nam bo to namenjeno…. Otrok ni projekt, ki se ga lotimo… Ampak cudez… Bozji dar…. 🤗🤗😍😍😍 Vse bomo mamice ene prej ene kasnej…. Brez skrbi in cimvec soncnih in pozitivnih dni…… 😎😎😎😎😎 Rada vas imam!!! ☀️🌞🌞😍😍😘😘 Lahkoo noc😘😘
Jaz imam tudi eno vprasanje punce….. Tiste ki stw v Dravljah pri dr. REŠU…. ko ste sle v drugi postopek a ste se morale prej kej narociti za ksn posvet?? Al ste kr sle do dr. Ko ste menstruacijo dobile….. Ker meni je tkole rekel po neusoesnem prvem ivfju in EtZju….: ker ste punkcijo imela konec marca lahko pridete v drugi postopek ze avgusta….. To so bile njegove besede… Ampak jaz bom sla sele septembra pa se mi zdi bw ze zdaj ga klicati ce je potrebno na posvet pred 2. Postopkom…. Mogocw katera ve kako to gre pri njemu…. Al gres kr tja 2. Dan mensreuacije in se takrat odloci da spremeni al pa pusti iste hormone???
Orhid..aha..ok:):)
24+..najbolj,da njega pokličeš,,saj veš,da lahko kadarkoli in ti bo točno povedal na vajino terapijo..kako in kaj..ostane enako?Ali bo zamenjal in se prej dobite..to bo najbolj zih..:)
Lepo ,da si se spočila,naužila sončka in ,da je res ,tako to je ČUDEŽ ŽIVLJENJA(in ,ko to sprejmeš je lažje..)SAJ ,kot vemo se ČUDEŽI Dogajajo in zgodijo..:):)Super razmišljaš in tako nam je lažje na čakanje svojega dojenčka:):)Evo jest pa še ta teden pol pa 15.dni dopusta…jupiiiiiiiiii
vredu hvala, čakam na ICSI, drug mesec konec meseca bi mogli začet.. drugače pa sem imela prvič 9 celic, ena je bila lepa ostale se niso vredu razvijale.. pri ICSI je čista loterija kakšne plavalčke pač izberejo.. drugače pa sem celoten postopek fuldobro prenašala, nobenih stranskih učinkov.. pa športala med postopkom, no zdaj v drugo nebom več, bom raje malo bolj počivala.. 😉
Brez energije ni nic😁😁😁 evo sem klicala Reša je reku da prideva se enkrat na posvet da vidmo kaj bi lahko izboljsali… Potem pa z menstruacijo lahko zacnemooo…..sem vglavnem zvedela vse kar me je zanimalo… Grejo pa zdej itak na dopust tako daa avgusta bodo pa ze tam… Hehehe jaz grem tko sele septembra… =)
Lucky555 bos videla da bo v naslednjem pa uspelo! Drugače pa zmerno lahko po mojem se vedno gibas… jaz se po tem transferju nisem noč pazila, prej sem pa vedno 2 dni ležala, pa se je ravno zdaj prijelo. Je pa res, da je potrebno vec počitka, ko je tu se punkcija in ne samo transfer.
24+, september bo tvoj 😊
Zelim-si, hvala! Komaj čakam na cetrtek!!!