Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Drage moje…
To pa se tudi nisem dozivela v vsej moji ivf karieri…
Vceraj popoldan sem ze med lulanjem zacela krvavet in to svetlo kri…naredila sem test in je bil negativen. Groooza pri men je konec…..😂
Danes zjutraj pa spet rjavo..ojojjj

Orhid kako si ti prezivela petek 13?

Hvala vse ki ste me poz podpirale..

Lina, zal mi je 😣
Orhid, kako se drzis?

Lina 2018, žal mi je za ta izid! 😔 Drži se!

Orhid, kako si?🤞🐧🐞🍀

Lina zal mi je 😞 ne morem verjet da lahko tudi tako pride…

Jaz sem petek 13 preživela z belino 😊

Lina, tudi meni je zal 🙁
Tudi pri meni ni nic pozitivnega, 5 dan po transferju imam ze cisto pravo krvavitev. Nisem se kje zasledila, da bi lahko dobila tako hitro pravo menstruacijo.
Ohrid, upam da si ti bolje.

Hello punce, ne spremljam vas vec toliko…

Orhid, cakam pa na tvoj plusek! Kateri dan si danes, 11? Dobro kaze! Drzim pesti in resnicno upam da rata!

Ostalim pa tud zelim vse dobro pa cim vec +.

Jaz sem ravno zakljucila prvo tromesecje, nuhalna je za mano 🤗in komaj cakam avgust, da grem zopet malo na relax.

24+, Banana 😘

Lina..res držim pesti še za zadnji kanček upanja,da ti pa vseeno uspe:):)MOČNO DRŽIM PESTI..in pošiljam ti en Velik objem:)

Luca2015…vesela zate full:):)In res uživaj maximalno in lepo,da misliš na nas..+tudi jest velikokrat nate..cmokkk

ORHID…tooooo..še malo in to je tooo..:)poljubčki..

Orhid, super! Prelomni dan je uspešno minil, zdaj pa samo še do plusa! S pingotom vama dobro kaže! 🤗🤞🐞🍀

Luca2015, super, da vse poteka tako kot mora! Naj tako ostane! Uživaj! 🤗

Priya 2, to je pa res kar malo hitro za menstruacijo.. držim pesti za pozitiven izid! 🤞🐞🍀

Luca zdravo 😊 to je krasno, nihalna je ena velika prelomnica 😊

Priya, upam da se vseeno pozitivno izide.

Hvala punce, upam da bi končno zagledala plus… morda bom jutri naredila test, čeprav imam v cetrtek ze krvnega in bi najraje kar do takrat počakala…

orhid hvala za spodbudo..😉 drzim pestke, da se vse dobro iztece zate..
vsem ostalim pa tudi, da cimprej zagledate magicni plusek.. 😁

Kiddo hvala..

Zelimsi tudi tebi hvala…

Orhid…ja ne morem verjet da so rake stvari mozne…ojoj.
Super pri tebi vesela sem zate ziher po tak velik plus ga ze vidim hihi..

Banana joj grozno res. Tudi jaz tebi posiljam velik objem in da ti v avgustu rata s pingotam…

Priya zal mi je …ampak upanje zate se tudi obstaja ..

Vsem nam zelim da bi koncno ugkedale plusek in uz ….😀

Punce, zjutraj sem naredila CB in pokazal se je močen plus 😊😊😊

Sicer ne bom mirna do krvnega Trsta, ampak vesela sem kot še nikoli! Ne vem, ali je kriv aspirin, lignji, ali sproščenost med dopustom, ampak zgleda, da je moj pingivncek pravi zmagovalec 😊

Glede znakov pa: meni se ze od šestega dneva naprej zdi, da se bo ves čas vlilo, tako da so bili znaki isti, kot v prejšnjih postopkih, ko ni uspelo, razen krvavitve.

Zelim, da bi vse zagledale plus v jeseni 😊😊😊

Ja iskrene cestitke Orhid! ☺
Drzim pesti, da bo vse tako, kot mora biti. 🍀🐞 prav lepo je to slisat!

Pri meni, pa lije, kot iz skafa, samo zdaj sem ze ok, sem si razlozla, da tako pac mora biti, in gremo v nov boj. Upam, da ze avgusta. 🙂 Mislim, da so pri meni najvecja tezava hormoni- progesteron. Zato pa imam vmesne- ovulacijske krvavitve in predmesntrualne… Bom pocakala do naslednjega sestanka, pa bomo videli kaj bodo rekli.
Kdaj pa ste lahko sle po pingovincke, po neuspelem postopku?

Lepo nedeljo vsem !

Ohrid, toooo! Čestitke! ❤️
Drugim pa vso srečo v prihodnjih mesecih!

ORHID….Toooooo..čestitkeee..joj res sm vesela zate:):)NA BANANASPLIT NISEM POZABILA?!Hhaahhahahaa..Jupii..uživaj v dnevu..:):)

Orhid, tooooo! Noro, cestitam! Sem vesela zate. Vse bo ok na krvnem!

Punce hvala!!! Banana, ko bos na Dolenjskem mi le sporoči in te peljem na bananasplit 😃

Priya, po pingvincka sem sla jaz lahko takoj, ko sem dobila napotnico od moje DR… da sem pa tja prišla na vrsto je pa trajalo 1 mesec… potem pa se čakanje na menstruacijo. Čimprej se naroči.

Oooo Orhid toooo!! Top! Bravo pingo! 🤗🐧🤗 Čeestitkee!! 💜🤗💙 Uživaj! In ja, na krvnem bo vse ok! 😉

Orhid…..to cestitam juhu. ♡☆➕💖Seveda bo vse ok brez skrbi….tole z aspirinom me zanima v mb to ne prakticirajo?

Orhid bravooooo cestitkeeee 😍😍😍😍 ful vesela zate 😁😁😁😁

New Report

Close