ivf 2018
Pozdravljene punce! Danes je moj 4 dan po transferju(1.postopek) vceraj sem na wc papirju opazila rahlo roza izcedek, danes je izcedka ze nekoliko vec. Poleg tega me prsi nic vec ne bolijo. Kaj mislite, to ne bo kaj dobrega 😞 ? Vse je bilo super.. Predelala 19 celic, 15 celic se je oplodilo. Vstavili so mi en zarodek na 5 dan (blastocisto). Zdaj pa mislim, da so se spet zaceli ti moji roza izcedki katere imam ponavadi teden dni pred menstruacijo…Mislite, da bi to lahko bila vgneznitvena krvavitev je katera ze kdaj imela podobno? Hvala in lp
Banana…kak je pri tebi. Kateri postopek gres? Jaz sem bila v prvem pistopku noseca ampak je bila potem gv prazna na uz. 2 in 3 nic vmes se v vsakem eskimcek. Se pravi da sem imela to sedaj 6 transfer…in ta bo ziher uspesen. Res si me potolazila.
Priya…iz svojih izkusen ti lahko povem da roza izcedek se pri meni nikoli ni dobro koncal ampak je res se po moje mal prehitro 4 dan tk da jaz se ne bi delala panike pri meni je bilo vedno od 7 dne dalje roza po tem pa ze kri In vsak postopek je bil drugacen glede bolecin..Lahko le cakas in pozitivno razmisljas. Kot jaz….😊
Lina..ja jest grem Avgusta v 5.postopek..Vedno imela 2 celici,ena se oplodila..vstavili zarodek in M prišla točna k ura.Nikoli nisem ugledala +(razen z domišljijo..,ko si res full želimo)hahaa.Imava pa Nepojasneno neplodnost(Tako,da ne vem,kaj nimam vpliva)Upam,da mi enkrat rata..:)No saj mi bo(ker sem se ,tako odločila..hahahaha).
Ti pa le uživaj in božaj trebušček,ter pocrkljaj pikico..:)
Banana
Tudi pri nama je nepojasnena neplodnost. Vedno imam 12 ali 13 celic. Po tem pa mi 2 zarodka vstavijo in 2 zamrznejo. Imam vedno dolgi protokol ker v prvem postopku sem imela kratki in prisla samo do ene ga zarodka. Sem pa v mb. In sedaj so mi tudi 2 vstavili. Se zdravnik je rekel da je eden zelo lep.
Seveda nama bo uspelo..prav je tako da si se odlocila da sedaj bo plus in uz in porod…bom bozala seveda z veseljem in da bo moj bthcg v ponedeljek normalen…😃
Evo mene nazaj 😊 banana, sem se sla sicer enkrat kopat, samo sem se takoj preoblekla, kot mi je DR svetovala, tako da sem se odločila da ni nič narobe 😀😀😀
Nadebi, zal mi je. Čimprej se naroči v Leonisce, da bos hitro dobila napotnico za zamrznjencka.
Lina, čestitam za plus!!! Ne skrbi za rjave izcedke, to se veliko puncam zgodi, pa so vseeno nosece.
Priya, 4 dan je po mojem mnenju prezgodaj za menstruacijo, pomoje bo to vgnezditev 😊😊😊
Orhid…hvala za cestitke in spodbudo. Komaj cakam ponedeljek kt…tebi pa zelim tudi vso sreco..
Zasledila sem glede crinone gela da ti je sla kepa ven to je bilo pri meni tut v vseh treh postopkih nazaj in celo enkrst je bila kepica rozo rjava in tskrst se je prijelo zal pol na uz ni bilo srcka. Sedaj pa sem prosila za estimo
Orhid držim pesti zate 😊😊
Sem takoj zjutraj pisala, da sem dobila menstro in sem zdj dobila odgovor, da sem naročena pr ginekologinji v Leonišču šele 16.10. 😞😞
Borke, ki ste šle po zamrznjenčka, kako to potem poteka? Grem v leonišče h ginekologinji in ona da potem papirje za naprej? A je tukaj spet konzilij in ponovno vsa procedura al kako?
Nadebi, za zamrznjenčka rabiš samo novo napotnico, ki ti jo izda ginekologinja v Leonišču, pri kateri si naročena. Ni konzilija. Ko dobiš napotnico pa, enako kot v primeru postopka, v stari porodnišnici zaprosiš za evidenčno številko, ko potem dobiš menstruacijo, pa jim pošlješ mail ali pa jih pokličeš in te naročijo na določen dan ciklusa (odvisno od tega a bo prenos zarodka v naravnem ciklusu ali v stimuliranem).
Orhid, danes mislim nate in ful stiskam pesti! 🤞🤞🤞🐞🐞🐞🍀🍀🍀 Zaenkrat dobro kaže, kajne? 😉
Lina 2018, čestitke za plus! 💙🤗💜
Sem jim pisala ce bi lahko sla s to napotnico ki jo mam ker mi se velja do septembra ali pa ce je vsaj mozno dobit termin kaj prej kot v oktobru,tudi pri kaksni drugi ginekologinji pa je tetica napisala naj v ponedeljek zjutraj poklicem pa se tam probam kaj zmenit.
Do oktobra je rees dolga pa se to da sam napotnico dobis ufff birokracija 😂😂
Orhid in Lina 2018 stiskam pesti za vaju 🤗
Uu super. Hvala Kiddo 🤗
Rožnata na ta mail sem pisala (na odpustnici je zabelezen): narocanje.spec.gin.amb@kclj.si