ivf 2018
Joj upanje, cist te razumem.. jaz sem bila vceraj kar zivcna sploh ker je nekaj casa iskal oz. Je bil tiho in potem vprasal ce smo vstavili dva. Al se je pa samo meni zdelo dolgo 🙂 a ti je kaj slabo? Se ti vrti? Meni je moj kupil tablete antimetil na naravni osnovi ingverja najvec 2 na dan lahko vzames in moram rect da nucajo, cprou mam pa res hude slabosti..
Katka zelo mi je zal… Ampak vedi da je jesen nasa! 😘😘 Bomo skupaj drzale pestiii…. Moramo biti mocne ce zelimo priti do cilja……..
Mackica cestitkee tudi z moje strani… Zelim ti lepo umirjeno nosecnost brez zapletov….. Probaaj se cimbolj sprostiti in nauziti soncaa 😍😍 zdej izkoristi poletje za soncenje lahk da bota potem cez 9 mes3cev rjava ven prsla 😋😋😋😊😊😊😊
Zelim si, renko……. Zacelo se je tudi za vaju…. Drzim pestiiii in da bo uspesno… No pa saj jaz verjamem da bo 😎🤗 tudi vidve vrjeti in bo cilj dosezen 😉😉
Ostale ki se cakate oz boste kmalu zopet v postopku… In vse tiste ki vam ni uspelo……. Verjemiteeee da booo uspeeeelooo vse ob svojem casu! Punce tok nas je da ze skoraj ne sledim vec… Vas bereem skoraj vsak dan a se tudi jaz malo odklopim in uzivam na soncku…. ☺️☺️☺️☺️
Tok da se jaz povem kaj se dogaja v tem ciklusu….. Ovulacijaa test je bil pozitiven na 12. Dan hihihi super! Ker v prejsnjem mesecu ovulacije ocitno sploh ni bilo zato pa je M prisla en teden prej…. No kakorkoliii jaz cakam sedaj do 5.7. Ko naj bi nastopila moja M, ki srcno upam da se ne prikazeeee za naslednjih 9 mesecev😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😎😎😎😎 Potem pa sibam ze na morjeee se zrelaxirat koker se bo dalooo in nabrati novih moci do septembra 😉😉😉😊😊😊🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️🏖️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Mačkica, opa, čestitke za dva srčka! 🙂 Sočustvujem s teboj zaradi slabosti, pri dveh znajo biti res grozne, a če sodim po sebi, bodo po osmem, devetem tednu postale znosnejše oz. ne bodo več celodnevne, ampak bodo prihajale v valovih. Se pa tudi sama sprašujem, ali bodo sploh kdaj povsem izginile …
Upanje, tebi pa vso srečo na jutrišnjem UZ!
Ohrid, moja soborka iz aprila, vidim, da si končno dočakala postopek z zamrznjenčkom, držim pesti na polno, da se zagrize kot klop! 🙂
Tudi vama vso srečo, Želim si in Renko, dolga je bila vajina pot do transferja, zdaj pa res samo še čisto malo!
Pesti držim tudi za vse druge. Tudi zate, Katka. Žal mi je, da tokrat ni uspelo, a ne obupaj, morda bo pa že naslednji postopek zmagovalni. Srečno!
Punce, hvala vam za vse lepe želje 🙂 joj tudi jaz sem zelo zaprta, pijem donat vcasih nuca vcasih ne. Ko mam frej dan ga spijem malo vec 😉 Glede trebuha je isto pri meni izgleda ze prou nosecniske oblike, je pa pomoje zato, ker je doktor rekel da so jajcniki se vedno povecani (mislm da sm brala da to traja tm do enga 10ga tedna).