Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Zelim-si, jaz nisem imela nobenih krčev. Pomoje ne more biti kaj hujšega…
Spolne odnose so odsvetovali do testa, jaz sem se do sedaj tega držala, itak mi je po osmih dneh vedno prišla menstruacija…za sedaj pa ne vem kako bom naredila.

Držim pesti za tvoj transfer 🙂

Orhid, zaekrat še brez posebnosti 🙂 Čeprav se mi zdi, da je že ful časa minlo, je danes šele 3. dan po transferju.. se bom še kr lepo načakala nekaj dni 😏😊

Kiddo, saj bo hitro minilo do testa!! Držim pesti za močen plus!!!

Zdravo punce. Hvala ker ste mislile name. Zal vseeno transferja nisem docakala. Sem bila seveda pripravljena na to moznost, pa me je vseeno cisto sesulo. Predvsem zato ker sem se za ta postopek “pripravila” – crtala iz jedilnika veliko stvari, jedla pa vse priporoceno plus kar nekaj prehranskih dopolnil…. Izvedela sva da sta bili obe celici degenerirani, prav tako je bilo v prvem postopku, od petih je bila ok samo ena, tista ki so mi jo potem vstavili. Tako, da se bom skusala sedaj malo odklopiti od vsega, tudi od foruma, pa potem ponovno poskusiti jeseni.
Kiddo, Orhid, zelim-si, RenKo, stiskala bom pesti za vas in za vase pluske! Vsem ostalim pa veliko srece v jeseni!

Katka, žal mi je! Prav imaš, da se odklopis do jeseni. Uživaj v poletju in možgane na off!

Katka222, žal mi je. 😥😔 Drži se!
Privošči si en lep dopust, vzemi si čas zase, jeseni pa pogumno v nove boje, bomo spet z vso močjo navijale zate!

katka222 pošiljam ti velik objem. Odklopi se in nafilaj si baterije čez poletje, jeseni pa v nov boj <3

RenKo, kdaj imaš spet kri/uz?

Meni baje hormon še ni narasel, tako da imam samo v nedeljo UZ (baje za vsak slučaj).

Zelim-si, Kiddo, kako sta?

Jutr kri + UZ….mi je rekla da je vrednost 0,49…k bi vedla kaj točn to pomen 😀

Renko, jst sm mela prvic vrednost 0.52 in sem sla naslednjic takoj na uz. Tako da si ze blizu!!😉🕛 Orhid tudi zate drzim pesti, da bo na UZju kaj za vidt.🍀

Jaz odstevam dneve do transferja, zaenkrat sem si ga vzela kar uizi, bom pa sigurno bolj na trnih ko bo mimo in bo spet treba cakat na test.📆🕛😥

Katka222, zal mi je. Odklopi se, nauzij se poletja da bos sla pripravljena v nov boj jeseni. Take stvari nikoli niso lahke, tudi ce mislis da si se na njih ze pripravil..v mislih imej cilj in ne obupat! Vcasih potrebujemo samo malo srece. 🐞🍀😗

zelim-si….kolkrat pa si mela UZ?

4x sem bila na uzju.

Sm upala da boš rekla 1x 😀 Uredu, bomo tud to sfural, kokr prau moj mož – zdj odštevava dneve, ne več mescov 🙂

Sej to, ni tok grozn. Hitr mine 😉 Skoda edin, sem upala da bova mele na isti dan transfer 🙂

Grozno je samo to čakanje, sploh če si tko neučakan kot jz (no sj vrjamem da smo vse :))

Bova pa z mal razmaka čakale na +, potem pa še Orhid 🙂

Skupej bomo navijale!😁🤰

Zelim-si, ti si res že v finalu!

RenKO, upam, da bom drug teden že tudi jaz začela z UZji vsak dan in da bi bil čimprej transfer, ker se mi naslednji teden začne dopust in bi rada to med dopustom zrihtala 🙂

Bo bo Orhid, drug tedn bo tvoj tedn za napredk 😉

Sej kle je itak cakanje skoz v igri, ce ne druzga se navads, da je pol lazi tistih 9mescov pocakat😁
Junij bo nas!💪☘🤰🐞🐧👶

Katka zal mi je 🙁 posiljam ti en velik objemcek. Sprosti se v poletju in v jeseni bos polna novih moci startala v nov boj! Vem kako tezko je.. ampak uspelo bo!
Punce ki cakate plus in transferje srecno!! Stiskam pesti za vas, zato vas tudi spodbujam z lepo novicko iz mojega ultrazvoka 🙂 vidli smo dve pikici dva srcka, sedaj pa pozitivno naptej da se razplete tako kot se mora. S mozem sva zelo vesela, nisva se cisto dojela kaj se dogaja, obcutki so nepopisni, vrnilo se je upanje da res tudi sama postaneva starsa 🙂 tako kot ve sem se borila in bili so dnevi obupa , solz in dvomou, zato vas se posebaj spodbujam da ostanete pozitivne in mocne. Kjer je volja tam je pot!! Se vedno vas bom prebirala in drzala pesti za vas, saj ste same super osebe. Hvala da ste bile z mano v vseh teh trenutkih, zato bom tudi jaz z vami se naprej, da skupaj prispemo na cilj! Pa srecno! ❤❤❤❤❤

New Report

Close