Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Zelim-si, zdaj hodim dajat kri na 2 dni… sem pričakovala, da se mi bo zavleklo, ker imam cikluse na 35 dni…

A si dobila Crinone gel? Jaz sem ga imela do zdaj vedno, pa sem imela občasno grudičaste izcedke, samo ni bilo veliko…

Jz sm šla dons tretjič kri dat, v petek grem že četrtič 😀 Zadnji cikel je bil dolg 40 dni (drugače mam 30) in se mi je vse neki zmešal….glih takrt k ni treba, classic.

RenKo, jaz sem bila pa danes drugič. Potem sva se ziher videli 🙂 Jaz sem morala it dat 2x, ker prvič ni hotela teči 🙂 in sem morala najprej spiti pol litra vode (čeprav sem zjutraj pila) in se vrniti nazaj 🙂

Ja mislim da je ta gel. A se ga vzame ze pred transferjem al sele po tem? Cist sm jo pozabla vprasat..

Tudi jaz sem imela po crinone take gridaste izcedke, prefvsem pri lulanju, sicer pa niti ne. Pri stumiliranem postopku se crinone da po tranaferju… Verjetno je tudi pri transferju zamrznjenckov isto.

Zelim-si, jaz sem v svežih ivf morala dajati crinone od dneva punkcije, torej 5 dni pred transferjem. Kaj pa ce jutri zjutraj pokličeš in vprašaš za vsak slučaj? Edino na dan transferja si ga nisem dala prej ampak sele ko sem prišla domov.

Ja bom raje vprasala za vsak slucaj. Rekla je sicer da zacnem isti dan kot bo transfer, ampak za uro pa res nisem vprasala.

Jutro.. crinone gel sem pri zamrznjencku sem dajat zacela po transferju dvignila ga v lekarni ze prej saj tko bilo pri meni zelimsi bols pomoje da vseen prasas. Drzim pesti za pljuske.lep dan vsem.

Zelim-si jaz sem si crinone gel vstavila po transferju, tako mi je svetovala sestra v Mariboru.

Orhid…jz sm šla tretja notr, tko da verjetno sva se res videli 🙂 Jutr maš tudi?

RenKo a si imela rdeče kratke hlače? 🙂 Ja jutri spet pridem 🙂

Ne, črne pajkice pa belo majco :))

Mackicaaa danes je pa tvoj dan! Uzivaj!! 😊 in tudi nam javi lepo novicko!

Katka222, močno stiskam pesti za dobre novice in da boš danes imela transfer! 🐞🍀🤞

Mačkica1, tebi pa želim lep ultrazvok in držim pesti za srčke! 💙💜 Uživaj! 😊

RenKo, potem pa ne vem točno katera si, saj bom jutri videla 🙂

Katka, srečno danes!

Mačkica, javi vtise iz UZja.

Kiddo, kako si?

Sem klicala tja pa je rekla da se gel vstavi po transferju 🙂
Upam da cimprej pride do ovulacije tudi pri vama Orhid in Renko da bomo skupaj drzale pesti. 💪 Zdaj smo pa res ze cisto blizu..se malo🤗🐧
Katka, kako je blo?
Danes bo lep dan, uzivajte!🌞

zelim-si…ti morš še kj hodt tja al samo še na transfer pičiš? 🙂

Ja res je, zdj smo pa res že bliz, madona kaj smo že vse čez dal da sploh pridemo do sem…res smo dobre ej 🙂

Zelim-si, joj upam da bo res kmalu, čeprav pri meni se zna še ene 10 dni vleči…

RenKo, ja res imamo že marsikaj za sabo, ampak važno je, da se bo izplačalo 🙂

Ne samo se na transfer grem, juhu!😊🐧
Drzte pesti da bo ratal! To je moj prvi (koncnoooooo) in se veselim hkrati pa sem mal zivcna ker nevem kaj pricakovat..
Mal sem brala stranske ucinke od gela in pise da so tudi lahko krci ipd, ampak saj se da prezivet ane? Se nekaj me zanima, kdaj ste pa potem zacele spet s spolnimi odnosi?

Renko res je trajal, sploh ker po punkciji ni bilo moznosti svezega transferja in se je vse se zavleklo skor za 3 mesece..ampak kdor caka docaka😁 vazno je da bo koncn rezultat taprav😉🌻🌞verjamem v to, da bo!💪

Super, pol pa sam še nekaj dni, skor lahko že v urah odštevaš 😉

Seveda, da bomo držal pesti, da bo tvoje naslednje odštevanje pol 9 mesecev 😉

New Report

Close