Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Lila drzim pesti da ni M!
Juhu, danes ni vec rjavega izcedka 😁 me pa zanima,kdaj se moram narociti k svoji osebni gin? V dravljah mi niso nic rekli..in vprasala nisem

Aha… No ker ko sem ga jaz klicala je rekel vi samo oridite in gremo v drugi postopek…. Haha

24+..ja pol pa ne boste nic spreminjali in sam v akcijoo🙈🙈.
Lillaa..ja drzim pesti in sigurno je vgnezditev🎈👍👶

Hvala punce za vse vspodbudne besede! 😘😘 Za enkrat se je izcedek ustavil ampak imam obcutek da se bo vska cas ulila.

Liiilaa – tok nas drži pesti zate, da se to skor ne sme zgodit 😉

Dobro jutro punce 😊
Lila vidis, dobro kaze, ce je se ni. Stiskamo pesti! 🍀
Evo, jst pa imam jutri stopko, v ponedeljek pa punkcijo. Kr vesela sm 😀😀

Liiilaa, jaz sem tudi imela izcedek 2x (zvecer in ponoci, mislim da), rahlo obarvano sluz (en dan pred testom) in zato sploh nisem nameravala naredit testa. Tko da drzim pesti za tvoj +!
Katka, srecno v ponedeljek!

Lep vikend punce… jaz ze uzivam ob morceku in zvoku dalmatinskih klap! Noc noc

Hvala punce! Vceraj je bila sluz temno rdeca, danes zvecer se je zacela rjava sluz. Eh sj ne vem kaj naj si mislim. Obcutek pa je tak kot da se bo vsak cas ulila.
Luca 2015 uzivaj!

Lila ne obupaj, mogoče je pa res ugnezditevna… Držim pesti 🤛🤜🍀
Luca2015 ti pa kar zasluženo uživaj.. 🌊🌊🌊🌞

Lila kako se drzis?
En lep soncen vikend vsem! 🌞

Liiila tudi pri meni je bil točno tak občutek in sem bila 100%, da se bo ulilo, vendar se ni. Držim pesti, da bo vse ok. Tudi ostalim pošiljam lepe misli in objemčke 🙂

Lep pozdrav punce! 😊 Ze cel dopoldan se mi vlece roza rjav izcedek. Tako se mi vedno zacne m… bomo videli.

Lillaa..ma to zih ni ,da bo M prišla.Sigurno si nosečaa!! A test maš jutri??
Sej,če si danes 12.dan po transferju..itak že lahko test delaš!Da se ne boš sekirala:)

Banana2 sj ves zelja je velika, ampak si res ne upam prevec veselit… test imam v ponedeljek, ampak sem rekla da ga bom delala jutri v primeru da se ne ulije.

Banana bi sam teste delala🤣🤣😜😜🙊🙊🙊🙈🙈🙈

Kaj je banana vidim da si aktivna na vecih forumih hahaha te je bolj malo tu za slisat zadne case hahaha😉😉😎😎

Liiilaa drzim pesti za +!!!! 😘😘😘🤗🤗🤗

Lillaa..no ti kar bodi pozitivna in držim pesti!!

24+..ooo,kera se oglaša:)hhahahahaha..Ja sej veš..me še drugje rabjo..hahahahahahahhah..joj k nimam otrok sej veš..je časa dovolj..hahahahahah
A ti kull??Kej novga?Tvoj ma še cevga?hahhahhaha

Lila upam, da jutri javis lepo novicko, ce bos delala test!!!! ✊✊✊

Ja vidim da si vsestranska svetovalka hahahhahaha😁😁😁😁 ma jaz sem odlicno bols nebi mogla bit haha… Moj je tak bogi ze skoz hahahahha….. Po mojem se me bo resu ko bom noseca vseh 9 mesecev…hahahah tedi mu dam mir za vse muke…. 😋😋😋😋😄😅😅😅😎😎😎 Kaj pa ti kako si kaj…. Kdaj gres zdej na ivf…?

Lillaa..dobro jutro!Kako si?’Je,kaj novega?

24+…Ja pridna si,ni kej:)Mah saj veš..se mormo ,kar zamotiti:)Ja Avgusta grem v Ivf..Sm se že vse 8.6.ga k sm mela posvet zmenila..takrat začnejo..oz.pridejo iz dopustov v Lj.Pričakujem M pa tam okoli 20ga..Kdaj pa ti??

New Report

Close