Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Punce, a je še katero nenormalno bolel križ v teh postopkih? Mene tako boli že ene par dni skupaj, da ni res….Ne morem sedet, ne morem stat, ne morem ležat 😉 V prvem postopku me ni nič….Ali pa to nima veze s postopkom in zdravili….?

Luca nauzij se morja in sonca😍😍😍😍 tudi jaz grem kmaluuu!! Komaj cakam! Sem doma ze imela priprave na sonce… Hahaha sem se malo posoncila… 😋😋😋😋😎😎😎😎

Pozdravljene punce,
js sm pa zdj dobila neko krvavo sluz. 😔😔😔

Katka222..ja tudi mene noro bolel križ..ne v vseh postopkih..ampak v predzadnjem full.Jest mislem,da je mene bolel od preveč počivanja in ne toliko intenzivnega gibanja..saj sem ponavadi zelo aktivna:)Bo minilo…drži se:)
Lillaaa..krvava sluz?Kateri dan po transferju si?? kdaj imaš za M dobiti?No upam,da je ne boš..Oprosti verjetno si že napisala in saj veš..nas je toliko..

Pa vedno vec je je. 😔 Danes sem 10 dan transferja, v pon bi morala test delat. Pa tu nekje bi tud morala dobit.
Eh cist sm… 😔😔😔😔

Jooj Lila, mocnoooo stiskam pesti, da ni m….. Dokler se ne vlije pa ne obupaj!!!!
Banana ok, potem nisem edina 😉 boli pa res noooro, se nikoli tako. Ampak ja, bo minilo saj vem 😊

Ne obupat, take in drugačne krvavitve so pogoste. Držim pesti da ni M

Lilla ne obupaj!!! Marsikatera je imela izcedek in bila vseeno noseča!

Katka ja, mene je tudi kriz matral in se vse drugo v dolgem postopku, medtem ko v kratkem nič!

Zelim-si, to je super, da je na začetku na dva dni, upam da bo tudi pri meni tako!

Mene skoz kaj boli, pa se niti še dobr ni začel 😀 Pomoje so tud mal živci krivi, pa premal gibanja..

Bomo vidl kako bo s tem špikanjem in UZji, grem prvič, tako da povem s prve roke ko bo mimo 🙂
Lila, ne obupaj. Mogoče je to samo zakasnela kri zaradi vgnezditve, pomešana z estimo al kaj že jemlješ..dokler se ti ne ulije, ni konec!

zelim-si…a so ti mogoče rekl kdaj te bodo poklical, že jutri al kasneje?

Kako to misliš? A glede rezultatov?

Ja.

Sama morm poklicat tja.

Men so pa rekl da me bojo poklical, sam niso še rekl kdaj 😀 Pa isti dan sva ble tm 😀 Jao 😀

Kaj? Te še niso naročil na odvzem krvi? Kdaj si pa dobila m.? Mal so bli zmedeni, pa spet so naju pošiljal sm pa tja, pa čakala sva spet k budale..

Liiila jaz sem imela tudi malo krvave sluzi in to se mi zdi lih en 10 dan po transferju in sklepam, da je bla vgnezditev, ker pote je ni bilo več in pol je bil rezultat krvnega testa pozitiven, tako da ne obupat. Držim pesti, da bo vse ok!

Srečno punce!

Punceee… Tiste ki ste v Drajah pri dr. Resu…. Ali dr. Zamenja zdravila v drugem poskusu al pusti ista?? Pa kako se to odloci kar tisti dan ko prides po injekcijo??…

Ja orhid sem se spomnila nate, ko si napisala, da si se zelo slabo pocutila, ko si imela dolgi postopek. Sem se takrat prehitro pohvalila, da se dobro pocutim…haha…no zdej pa komaj hodim 🙂

24+..jest k sm bla v 2.postopku pri reškotu..sem se dobila z njim ene 4 dni prej..smo se zmenili za večjo dozo al karkoli je že bilo (oz.druga zdravila) In pol naknadno prišla po inekcije k je M prišla in gasaaa..začela z postopkom.Prej se z njim še dobi..za posvet!Itak je Ata Smrk vedno tam..hahahahahah

New Report

Close