ivf 2018
Lilaaa….Nič še ni izgubljeno..Krvni jutri in Akcija pozitivaaa:):O)Vedi,da smo vse s tabo z ali brez plusa..z minusom ali brez minusa!Objemček…
24+..ja sej pol bova pa 1 teden razlike.Uuuu..bojo otroci isto stari.ahahahahahahh.
Ja lej k bo tvoj lahko pač bosta šla.Če drgač ne gre pa Septembra..sej vidiš,kako hitro čas beži..Julij je že pred vrati..!Veš jest sm se,kr sprijaznila ,da k bo pač bo..in ne morem verjeti mi je lažje,kva pa vem..zaenkrat kull se počutim..itak si pa rečem hodim na postopke bila že 4x vsaj poskusila sem in seveda še bom..to je to..ne morem nič nardit..pač narava bo nardila svoje..nad vsem ne moremo imeti vpliva..!Pa 2 moji prijateljici..k se leta in leta po naravni poti trudita..je eni uspelo januarja(tik preden bi šla v postopek)..in bo kmalu rodila.Druga je pa danes izvedela..tudi v Juliju bi šla v postopek(NORO,KAJNE!!)Tretja prijateljica pa je porabila vseh 6.postopkov (neuspešno)Ampak ona že razmišlja,da bo šla naprejj..svaka ji čast!!Upanje umre zadnje!!!iN RES SEM PRESREČNA ZA VSAKO..IN SEDAJ POZNAM TOLIKO VELIKO ZGODB ,KI JIM JE ..USPELO..da ne more biti nič drugega,kot da nam ,ki še čakamo USPE..slej ,ko prej..IN TUDI JAZ ČEZ VSE POSTOPKE (čutim ,da bom enkrat mtka(haahah)in tudi vse ostale:)Banana vas ima rada..:)
Jojjjj zdajle sem sla racunati…. Do decembraa se nama ne izzide….. A katera mogoce ve kako je s tem ce bi partner dal seme in bi se seme zamrznilo do punkcije?? A je to sploh mozno?? Sej bom tak klicala dr. Da ga vprasam kako pa kaj… Pa ce ne bo te moznosti.. Ga bom vprasala ce si jo lahko podaljsam(M) … In grem potem v postopek
… Kompliciram saj vem ampak zdajle sem v soku ko sem racunala… Jojjhh……….
24+..a se ti hecaš??Seme zamrznejo v primeru,če donira seme!!Kje pa dela?A v Afriki??hahahaha..!
Se bosta mogla pa dol vsedet pa pogovort in odločiti,kaj je na prvem mestu..!Al bosta zdej to spelala do konca kar sta začela..?Al pa bobu bob..!Nima smisla..razmišljat ..kako! ,,veš,da brez svežega semena ne gre to tko..,če sta v postopkih..!Mogoče pa rabiš premor od vsega..,kar je čisto normalno..si še mlada in ene 5 let maš še cajta..sej sta itak oba ok..,tko,da bo že čas..ko bo..!Ja sori ..druge ni..upam,da ne zameriš moji direktnosti in relnemu dogovoru:)
24+..Tamala ne hecaj se:):)A veš,kva ti bo doktor prbiv..?!Drusga si najdi,,če že zdej nima časa ga tud pol nov meu..hahahahahah..k bo otrok boste pa za vse sama..!hahahah..ja sej ,če ga nč doma ni..,ja kako vta pa otroka naredila..hahahaahah..sej ni čudn..,da se ne prime..hahahah
No se hecam..ubistvu se ne:)hahhahahah
:):)Pozdravčki..
Lila, žal mi je 🙁 tudi meni ni ratalo v prvo, jr pa v drugo. Dobila bos boljsa zdravila, boljse bos reagirala in bo vse ok. Samo ne obupaj! Poleti si vzami cas za oddih, sprosti se in naberi novih moci 😉 srečno
Katikaaaa jutri je tvoj dan!! Zelim ti, da bos imela cimvec superskih celic. Srečno in javi nam kako je bilo.
Srečno punce!!