ivf 2018
Orhid na kateri kliniki pa si ti? Jaz sem v lj. Zanima me koliko dni po prvem dnevu ko pokličeš te naročijo? Da si znam usaj malo predstavljat, kako to zgleda 😃 jojj use greste na transfer, jst bi tudi, čim prej, komaj čakamm 😄 flamingo kako je blo? Jst imam pa alergijo na aspirin, tudi če bi ga hotela pit, ga ne morem. Jst sm mnenja da čim manj teh tablet..
Liiila mislim da te usak izmed nas tukaj zastopi.. Tudi meni je mučno že to čakanje na tecko, kaj pa se bo, ko bom na transfer čakala in potem tistih 14 dni, ufff🤣
Jutro punce cestitke vsem katerim uspelo. Veliko poterplenja i volje kire cakate drzim pesti za vaju. Ja Orhit tko kot si napisala 10 dan uz i das kri jaz pol vsak dan hodila na uz i kri . Odvisno kako ti raste folikel ko prijde na 0 cez 5 dni transfer tko je bilo pri meni jaz tudi v Lj. Lep dan vsem skupaj
Luca, jaz si lase barvam brez slabe vesti, nazadnje sem si jih v času prvega UZ. Na začetku prve nosečnosti je tudi mene skrbelo, pa so mi vsi zdravniki zagotovili, da je to brezveze. Tokrat sem glede tega povsem brez skrbi in še dobro, ker imam glede na mojo zdravstveno zgodovino cel kup drugih (resnejših) stvari, ki mi kravžljajo živčke. 🙂