Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Orhid na kateri kliniki pa si ti? Jaz sem v lj. Zanima me koliko dni po prvem dnevu ko pokličeš te naročijo? Da si znam usaj malo predstavljat, kako to zgleda 😃 jojj use greste na transfer, jst bi tudi, čim prej, komaj čakamm 😄 flamingo kako je blo? Jst imam pa alergijo na aspirin, tudi če bi ga hotela pit, ga ne morem. Jst sm mnenja da čim manj teh tablet..
Liiila mislim da te usak izmed nas tukaj zastopi.. Tudi meni je mučno že to čakanje na tecko, kaj pa se bo, ko bom na transfer čakala in potem tistih 14 dni, ufff🤣

Evo Punce. Javljam se vam. Srčka veselo migljata in rasteta. Vse je ok tako da moram sedaj naprej k svojemu ginekologu. Držim pesti za vse vas in vam želim vse dobro, veliko pozitivnih misli. Se vam kaj oglasim. 😀🌞🍀🐞❤️

Čeeestiitam Flamingo!!! Sem zeeelo veesela zateeee!!!

Flamingo, odlično! Čim bolj mirno nosečnost ti želim.

Flamingo…toooooo…jupiii.veselaa zate in tvoja 2 srcka💝💝👶👶🎉🎈🌈uzivajte..😃😃

Upanje, Luca, Banana hvala vam. ❤️😀🐞🍀

Super Flamingo, cestitke!
Emci saj bo hitro minilo bos vidla, samo se malo 😊

Punce, tiste ki ste nosece… mogoce cudno vprasanje! Ve si barvate lase? Sem nekje zasledila da do tretjega meseca ni priporocljivo. Jaz se barvam na crno in je zlo grdo ce mam prevelik narastek. Samo tko vprasam kaksno je vase mnenje?!

Jaz se barvam sama doma z naravno barvo, katero kupim v dmju.

Jaz imam ze kar nekaj sivih las in mi te naravne barve sploh ne sedejo! Sem ze studirala v tej smeri… no, mogoce bom pocakala do 12t ceprav se mi zdi da se punce kr barvajo celo nosecnost!

To sm tud jz ze studirala kaj narest..nekje sm brala, da itak tok kemije tko al tko uporablamo, da to ne vpliva kej dost.

Flamingo Čestitke 😊 lepo HD slišati tako lepo novico 😊

Emci, jaz sem tudi v LJ. Jaz jim vedno pošljem kar Mail, saj so na tel bolj slabo dosegljivi. Naročena sem na 10 dan od začetka menstruacije. Menda so potem vsakodnevni UZji in odvzemu krvi…

Jutro punce cestitke vsem katerim uspelo. Veliko poterplenja i volje kire cakate drzim pesti za vaju. Ja Orhit tko kot si napisala 10 dan uz i das kri jaz pol vsak dan hodila na uz i kri . Odvisno kako ti raste folikel ko prijde na 0 cez 5 dni transfer tko je bilo pri meni jaz tudi v Lj. Lep dan vsem skupaj

Flamingo004, čudovito! Le tako naprej <3

Luca, jaz si lase barvam brez slabe vesti, nazadnje sem si jih v času prvega UZ. Na začetku prve nosečnosti je tudi mene skrbelo, pa so mi vsi zdravniki zagotovili, da je to brezveze. Tokrat sem glede tega povsem brez skrbi in še dobro, ker imam glede na mojo zdravstveno zgodovino cel kup drugih (resnejših) stvari, ki mi kravžljajo živčke. 🙂

Mah ja sej vem, da mnda preveč kompliciram :).

Punce, mi jutri odhajamo za 14 dni na morje tko, da bom bolj na off ceprav vas bom še zmeraj spremljala. Ko bomo držal pesti za novo rundo plusov, bom pa že nazaj :).

Držte se! Poljubčki

Luca2015 uživaj 😉 Te pričakamo s pluski :))

Oooo super Luca, maksimalno uzivaj! 😎🌞😎

Orhid, mene je za prvič naročila samo na odvzem krvi. Je rekla, da bomo potem glede na rezultate vidli kako naprej, na začetku naj bi naročali na vsake dva dni..

Luca2015…ooo..super morje..sonce,..boš bušija sončila:)uživaj maximalno:)In Avgusta se ti pridružim..hahaha:):)

New Report

Close