ivf 2018
Punce, dobro jutro vam želim.
Danes grem na uz, upam da bo vse ok. Vam sporočim kako sem opravila.
Piskerček čestitam ti za srčka. Počivaj in pazi nase. Tudi jaz imam rjav izcedek oz.je bil kar krvav. Zaenkrat je vse v redu mi je pa zdravnica predpisala estimo ki ga morem vzstavljati 2krat dnevno. Vse dobro ti želim in se čuvaj in pazi na svojega ❤️. Lp🐞🍀🌞
Dobro jutro punce! 😊
Piskercek vse bo vredu. Samo pozitivno naprej. 😊
Js pa nimam nobenih znakov vec, tu pa tam me se spikne nc strasnega, prsi so kot pred postopkom.
Edin kar je novega je to da mi je slabo in zgaga me pece po ne vem koliko letih. Ampak mislim, da bo to od zivcev. Trudim se ne mislit na nic in ostati pozitivna. Ampak saj veste kaj dela poszavest…
Živjo punce,
v petek grem dat kri, potem pa bomo videli kaj in kako. Sestra je rekla, da dnevu ovulacije prištejemo 5 dni, takrat sledi transfer. Tako da malo bo še treba počakat. Ampak ja, upam da v začetku julija zagledam plusek skupaj z ostalimi, ki tudi čakate, Katka, Orhid, Renko..pa najbrž še kakšna 🙂
Flamingo, kako je bilo na pregledu? Držim pesti, ampak saj bo itak vse ok!
Lila, držim pesti!
Punce moje evo mene nič bat… hahah vas spremljam redno.. a le časa ni bilo, da se vam pridružim….
Orhid.. mislim da si me ti spraševala za aspirin…. ni isti kot če bi tistega razpolovila na koščke…. plus to.. sem zadnjič govorila z homeopatom….. veste kaj mi je rekel…. zakaj jemljem aspirin… ker sem mu povedala kaj vse jemljem in zakaj…. in mu povem, da sem prebrala na internetu za boljšo vgnezditev…. hahahhaha me je pogledal se nasmejal… in rekel naj ga preneham piti…. da lahko aspirin povzroči močno prekrvavitev in lahko zadane neko žilo v možganih in jo preveč prekrvavi…. in lahko pride do blage kapi!!!!….. vglavnem…. ga pa ne moti da pijem vse ostalo…. se pravi te dodatke… =) in pa da aspirin priporoča mogoče enkrat na teden… pa še to če ni nujno naj ga ne pijem! =)….
zdravljenje z homeopatskimi zdravili bom začela čez en mesec… ko bo konec morja… ker je rekel, da bom imela verjetno vnetja zaradi reakcije na zdravila itd… in mi noče pokvarit dopusta…. tako da potem pa mi je priporočil, da prestavim ivf na september… ampak meni se itak zdej ko mi je menstruacija prej prišla… vse skupaj zamaknilo tako da tam nekje konec avgusta bi šele lahko šla v postopek….rekel je,da sem še mlada… da naj vse skupaj lepo odmislim in da bom slej ko prej noseča… da je že dostim pomagal in da bova tudi midva dosegla zastavljen cilj… =) hihihih…..
aja pa še to čestitke vsem puncam… ne bom omenjala vsake posebaj se boste že prepoznale v mojem besedilu…. ker vas je tako veliko, da si težko že zapomnem vsa imena… haha… dobrodošla tudi Emci… =)
za vse ostale pa držim pestiiiiiii, da boste čimprej šle po pingvinčke… =D jaz pa v nov boj za ovulacijo ta teden…. hahaha ravnokar konec M…. tako da bom sedaj vsako jutro spremljala, da je ja ne bom zamudila…. xD
Aspirin po transferju… Tistim ki ga predpisejo ginekologi mislim da ni nic skodljiv…. No pa saj tudi na splosno ni skodljiv ampak to je odvisno od cloveka do cloveka… Nikoli ne ves kdaj ti lahko udari kako drugace kot bi sicer moral…. No jaz sem ga prenehala jemati…. Bom pa naslednjic ko bom. V postopku vprasala dr. Ce ga lahko jemljem tistih 14 dni oz. Koliko casa se pije naceloma potransferju ne vem… Hehe… Vglavnem toliko o inf. Glede aspirina… No pa saj ce tako pogledate… Katero tableto je pa fajn uzivati vsak dan…. nobeno! Tako da to bo to….. 😆😆 Cas pa kar bezi punce moje…. Upam da se mi sedaj cikel koncno naravnaa in akcija… Zdej morem pa spet skakat po svojmu…. 5 dni sem mu dala malo dihati hahaha 😂😂😂🤣🤣🤣😍😍