Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Flamingo…😘😍😛🌈💝🎈🎉🎁👶🍹

Flamingo, iiiii cudovito za 2 srcka! Mi je poznan ta strah… sem v prvi nosecnosti sibala na urgenco zaradi krvavitve v 20.tednu. Sem bla tolk prestrasena kot se nikoli v zivljenju! Drzi se, vse bo ok! Čestitam se enkrat.

Hvala Luca❤️, upam na najboljše. Vse dobro ti želim. 😀🍀🐞

Ravno zato nisva nikomur povedala. Res ne rabim se vsakih 5min sms z vprasanjem: a je ze kj?
Ze tako imam pol kufer vprasanj kaj cakava se z enim otrokom, da prvi bo kmalu v solo sel…
Evo pa je se en dan mimo se 6 😂😂😂

Flamingo joj kolk si se morala ustrašiti!!! Važno da ste vsi trije ok!

Lilla saj bo hitro minilo se teh 6 dni 😊

Ooo, Flamingo, čestitke za dva srčka! :)) Glede krvavitev se poskusi čim manj obremenjevati, ker nič ni v tvojih rokah, je pa normalno, da se prestrašiš, sploh prvič, ko se pojavijo. Tudi slabost bo čez nekaj tednov postala šibkejša, boš videla! Je pa pri dveh srčkih res vse krat 2 – slabost, glavoboli, zgaga … Double trouble, ni kaj. 🙂

Ooo flamingo kaksna lela novicka 🙂 ampak to se moras pa res ustrasit, hvala da si nas opozorila ker se kr mal pozab da nekatere zakrvavijo.. srečno!!
Ja lila se malo, dnevi minevajo 😉
Katika ti se spikas?
Lep dan vsem!!

Orhid, Tokio, Mačkica, hvala vam. Bom sporočila kako je. Trenutno cel dan ležim, ker se ne morem gor držat, ker sem tako slabotna. Res upam, da bo počasi boljše. Si želim, da bi me priklopili na infuzijo, ker vem, da bi se boljše počutila. Nobene moči, energije, joj res mi je tako hudo. Jutri sporočim kako sem opravila na uz. Imam ga komaj ob 13. Tako da se popoldan kaj oglasim. Lp❤️🍀🐞😀

Flamingo upam, da ti bo kmalu bolje 😕 saj ko ves kaj ti nagaja ti je sigurno mal lazje 😉
Mackica ja jaz sem dons 9.dan spikanja z gonalom, imam pa dolgi protokol tako da se spikam ze od 19.5…. Se mi zdi tud ze cela vecnost 😕 jutri imam prvi uz po gonalu, sem kar mal nervozna ker sem pricakovala da bom vsa napihnjena pa nic od tega. Se mi zdi kot da se nic ne dogaja tam notri 😉

Flamingoo..jutri pa UZ..jupii..komi čakam da sporočis ..v mislih sem s tabo in to so
pa nosečniske radosti 😍💝🎈🌈bos vidla..bo kmalu minilo..,tako je bilo pri moji sestri..in po prvih 3.mesecih je že plesala💃👍..😍

Katka hvala.
Banana hvala ti. Jutri sporočim.
❤️🍀🐞😀

24+…ja kam si zdej zgasnila??ku..ku..ku..ku..

Punce imela sem vceraj prvi UZ! Srček bije, velik je 5mm.. 😍 ampak v nedeljo zvecer sem opazila malo rjavega izcedka,nisem si sploh misla da je kej narobe kajti sem prvic noseca… Vceraj povem gin. in vidi na UZ da so pod posteljico (pri maternicnem vratu) tri manjse kravitve.. in je rekla da naj počivam.. Danes skor cel dan lezim in kadar grem na wc je cist rahel rjav madez na papirju. Prvic sem noseca, prvic v postopku IvF in nvem kako je s temi madezi. Gin je rekla da so pogoste, in da izven nevarnosti bom sele po tretjem mesecu. Imate kej izkusenj na tem podrocju?

Piskercek, 2 moji prijateljici sta imeli krvavitve na začetku. Zdej so obe dobro v 5 mesecu nosečnosti. Obe pa so dobile tablete. Ali si tudi ti dobila kaksne tablete?
Drugače se vam pridružujem v skupini, po neuspelem postopku v aprilu, sedaj komaj čakam tecko da grem po zamrzjencka😃🐧

Piskrcek to mora biti poseben občutek, videti svojo pikico 😊 drži se navodil zdravnice in počivaj!
Flamingo danes pa ti 😊

Emci zdravo 😊 jaz tudi po neuspešnem postopku v aprilu cakam na ETZ 😊 kdaj pričakuješ tecko?

Piskercek, super za srcek! 💗 Zdaj pa res pocivaj. Tudi po 3.mesecih je krvavitev lahko rizicna. Jaz sem krvavela okrog 20.meseca ampak se je vse dobro izslo. Pocivaj, nic tezkega dvigovat in bo vse ok. Drzi se in srecno!

Emci, dobrodosla nazaj. Punce junij bo super uspesen za vse ane Orhid?

Banana kako si ti? Kdaj gres v postopek? Si ze mela posvet al sem kaj zgresila?

24+ skaces gor in dol 🤪?

Alta, Renko, Zelim-si, kako ste?

Flamingo, danes pa UZ! Uživaj v 2 skrckih.

Včer sm mela vpis za transfer, v soboto kri dat. Zdj sm pa že čis blizu, čis sm excited 🙂

Lep dan vsem <3

Piskerček čestitke! Pa tako kot so že rekle punce, počivaj in vse bo ok!
Lila samo še 5 dni 😉
RenKo potem bova pa verjetno dokaj skupaj čakale na plusek, jaz bom imela po vsej verjetnosti v nedeljo punkcijo 🙂 pa zelim-si in orhid verjetno….?
Lep dan vsem!

sam res, kje se pa 24+ skriva? 🙂

New Report

Close