ivf 2018
Jutro .. 24+ se bo naglihalas tok hormonov v sebe dajamo telo cisto izcrpano i pobrklano vse jaz ta mesec ovulacijo mela ze 9 dan prejsnij mesec ko sla po zamrznjencka sem 13 dan imela 0 kr 4 dni razlike tko ne se sekirat za to moj je tudi morje rezerviral na isti dan ko dobim M tko da cel dopust bo krvav haha kaj ces se bo vazno da ovuliram da se je sansa za bebico ..lep dan vsem . Orhid upam da ti cim prej prijde M da gres po pingija i pol jo nebo 9 mesecev😃
Zivjo. Banana, ne bom sla na krvnega, moj me je preprical, da naj pocakam, ker imava itak cez 10 dni ze uz. Tko da zdej se bom kr zamotila in bom ze zdrzala, po uz pa izveste kaksno je stanje 🙂
Lila kolk casa bomo se cakali? En teden, ce se ne motim?
Kako ste ostale? Tile topli meseci so nam usojeni da rata al pa za nabiranje moci za jesen 😉 bodite optimisticne!! Ratalo bo!!
Lep dan vam zelim!! ❤❤
Mačkica, ja sej to je najboljše kar lahko narediš! Je pa res, da je ta postopek psihično zelo naporen in je posledično verjetno več stresa in ne-sigurnosti in straha. Ampak ja, pozitiva šteje in pomaga, da lažje črtamo dneve do testov, pregledov,…
Se mi je zdelo, da si v Dravljah, tam ni krvnega testa. Jaz sem tudi tam.
Pozdravljene punce,
tole čakanje ubijaaaaa 😂😂 Se en teden do testa.
Vsake tok imam krce tk ko da se bo glih zdj ulila, prsi napete bolece… Se pa trudim zamotit in ne mislit toliko o vsem, ker se mi potem se bolj vlece vse skupaj. Pa midva nisva nikomur povedala, da greva kamorkoli, ker nisva zelela nepotrebnih vprasanj in klicev. Moj je tudi trenutno v tujini in se jamrat nimam komu 😂😂😂😂
Pozdravljene punce. Nekaj časa se nisem oglasila ampak spremljam vas pa redno. Vidim same pozitivne novice. Čestitke vsem, ki ste zagledale + Držim pesti za vsako posebej tiste, ki še čakate ali greste ponovno v postopek. Jaz imam v sredo uraden prvi uz. V soboto sem morala a urgenco zaradi, najprej rjavega izcedka nato kar orng krvavega. Z mojim sva se tako prestrašila, da sva odhitela direktor na urgenco. Ko so videli najina prestrašena obraza so naju kljub gneči takoj sprejeli. Pregledali so me, mi naredili uz in na veliko presenečenje pokazali dva srčka, ki sta veselo migljala. Bila sva pomirjena, kajti krvavitve naj bi bile zelo pogoste pri nosečnicah. Upam, da bo vse v redu. Daje me pa nenormalna slabost. Ne morem nič, niti jesti. Vse mi smrdi.😀 Upam, da bo čimprej minilo. Želim vam veliko pozitivnih misli, vztrajnosti. 😀❤️🍀🐞
Banana, dva srčka sta❤️❤️ sem bila kar malo v šoku. Ne morem verjet. Ta dva zarodka nista bila glih najboljša pa sta se oba prijela. Tako, da nič ne pomeni, če je vse odlično da bo. Očitno so zamrznjenčki res pravi borci. Banana hvala ti❤️ res ti od ❤️ držim pesti, da ti rata. Samo pozitivno in vztrajaj do konca. 🐞🍀😀