Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Orhid upam da se m cimprej prikaze… Vedno nagaja ta teta 😤

Leoni, 🔝🔝🔝!

Katka hvala, ja, drugače vedno nezaželeno pride, ko jo pa čakaš je pa ni!!!

Leoni, super!! Čeestitkee!💙🤗💜

Leoni in upanje čestitkee!!!

Leoni čestitaaam! <3 Zdj so pa te pluski kr serijski, odlično, le tko naprej 🙂

Orchid, men je zdj k sm jo čakala zamujala 10 dni! Vedno kak dan gor dol, nikol tok, k da bi me mal hotla….hecat 🙂 Ampak je pršla in tud pr teb bo 😉

Mačkica….joj jest ,da sem na luni..pa bi šla na krvnega:):)Hahahaha..No sej ,ker je test pozitiven itakk..si srečka nosečka:):)Si še ,kakšen test naredila?Kako se počutiš??

Katera zdej še čaka na test??No itak,da vse:)hahahahah.Ne resno..katera??
24+…Dobro jutro sanšan:)

Leoni in Upanje, čestitke!!
Zdaj se pa res lepo vrstijo pluski, upam, da bo tudi jeseni tako :).
18.6. imava v MB pregled izvidov in dodelitev terapije….začetek IVF bova morala pa prestavit, ker moram še na eno operacijo prej, menda ne more čakat 🙁 ….tako, da se nama bo še malo zavleklo, ampak upam da ko bo, pa bo 🙂

Leoni cestitke tudi z moje strani! 😍

Ooooo meine banana schatz😘😘❤️❤️❤️ guten morgen!

Vidim da ste kar zgodnje…. 😆😆😋😋

Orhid tocno ti bi jo zdaj morala ze dobiti…..ker sem jaz en teden za teboj…. Mene pa danes tak slabost muci…. Bi bruhala pa se zadrzujem pa mi nekako ratuje…. Ampak vseeno zelodec se mi kar obraca…. No ocitno mi nekaj ni pasalo sinoci pri vecerji…. Ahh sej boo😁😁😎😎 danes grem k homeopatu… 😋

Oooo kake lepe novicke upanje2 leoni CESTITKEEEE BRAVO take lepe novicke dajo mi upanje lepo nosecnost vama zelim. Juhejjj kr polepsa dan😃

24+, kdaj jo pa ti pričakuješ / je ne pričakuješ? Mogoče pa ta slabost kaj pomeni? 😊😊😃

Hvala vam💕
Sem prepricana da vsako od vas caka plusek v letosnjem letu 🍀

Ja Orhid res nikoli ne gre po planu :/ Očitno je tole zamujanje v postopkih prou nuja, ker mislim, da nas je vse že zafrkavalo. Zgleda živčki in neučakanost delajo svoje :/
Upanje in leoni, kako sem vama fouuuuuš 😉 Upam, da se vama vse kmalu pridružimo nooooo 🙂

Leoni, čestitke tudi tebi 🙂 wohooo 🙂
Ja, vem, ampak sem imela veliko dela v sluzbi. Naredila sem dva testa, drugi, ki sem ga delala naslednji dan se je obarval ful hitro in zelo intzenzivno. Skoz nekaj meljem, ce ne mi je grozno slabo. Trebuh pa je spet kot v 5 mesecu. Cutim spikanje spodaj. Zelo sem tut zmatrana, spanec po sluzbi je ratal pravilo. Mi pa ne pase nic sladkega, si pa zato zlivam kis v juho, kar je mojemu blazno smesno 🙂 imam pa uz ze 21.6. 🙂 aja pa kitajsko hrano bi jedla najmiii 🙂 banana bos sla ti zdraj ivf al vos probala se enkat to kot zdaj?
Allstar, dobro zrihtaj z operacijo potem pa v boj. Vse bo uredu!!
Srečno punce in lep vikend vam zelim!!

Čestitke mackica!!! Aja že 21.6 maš uz? Jaz moram pa do 28.6 čakat.

Mačkica. ..superr👍👶to je to mas to🎈🎉🌈
Evo jest danes iz lj.dogovorila za IVF..zal zdele sprejmejo se tiste zaradi dopusta ,ki M dobijo do 25.6 in jest glih za 3 dni sfalim.Ampak je tudi tko prav.Sem se sla vpisat za ivf dol..papirje itak ze vse iz konzilija imam za Ivf..in je rekla,da Avgusta že delajo.Tako,da naj v juliju k M dobim pokličem in Avgusta startam.Zdej mam pa 2,5 mesece časa ,da pripravim fizično in predvsem psihično svoje telo in duha😍👍Res sm pa full vesela,da se je število uspešnih postopkov povečalo in tako imam upanje,da bo nekega rdečega ups..hahaha..lepega dne uspelo vsem,ki še čakamo na pluskee😍😘banana vas ima rada😍hvala,ker ste😛👼

Mackica toooo cestitke se enkrat!
Banana tebi bo pa tale oddih prisel pomoje cisto prav, avgust bo pa itak tolk hitro tukaj, bos vidla!

Orhid… Jaz moram dobiti M 13.6 se pravi naslednjo sredo… A ne vem danes ko sem hodila na wc zaradi tega vnetja sem si ocitno ranila spodaj vse… In sem malo krvavela pa roza izcedek je bil… Pa se trebuh me je bolel kot pri M… Tko da ne vem ce ne bo ze jutrii se prikazala… Bomo vidli…ce bo prisla jutri bo vec kot prevec prehitro prisla a kaj cmo… Vsaj na morju jo ne bo hahaha😁😁😁

Ja nic banana potem pa greva skupaj avgustaa v boj!!! Hihihi❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍

Kattka…ja res je imaš prav😃bo boljše. ..
24+..ja Avgusta bo akcija🙈🙈no upam,da pa tale roza izcedek pri tebi je vgnezditev in,da boš Avgusta že spol izvedela😃😃😃😃😃🌈💝🎈
Lep vikend vsem

Dobro jutroo punce….

Hahha banana ja ta bi bila dobra ampak jaz nisem te srece…. Vceraj se je zacelo vse bolj krvavo…. In daness se je ulila kot iz skafa…. Dobila sem M na 23. Dan loool……….. Cist se je vse pof.**** znorela bom… Ker zdej ne vem kaj naj pricakujem na morju 😒😒😒😒😒😒😒😒😒 ma kr neki no jojjjj……. Pa se ta M je tako bolecaaa in mocnaaa da ni za nikamor….. 😥😥😥😥😥Jok jok!!!!

Sam punce ce pa gledam kdaj bi morala M dobiti po transferju nazadnje… Bi bila ta M vceraj tocna od tistega dneva na 28.dan….ahhh vglavneem cist se je vse zmesalo v meni… Nima veze tja do konc avgusta se bo ze naglihalo… Upam! 😋😋😋😋😋😊😊😊😊😎😎😎😎

New Report

Close