Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

24+ vprasaj v lekarni ali svojega ginekologa, tako kot je rekla Lila, ali pa napisi vprasanje Pusenjaku

24+ s Canestenom ne moreš zgrešit, če ni hujše vnetje. Je varen tudi v nosečnosti.

ma zdaj je kar je… jaz sem kupila canesten 500…… v lekarni mi je rekla načeloma da v času nosečnosti priporočajo canesten 200…. ehh.. jaz nisem take sreče da bi meni naravno uspelo tako da sem kupila kar sem in to bom danes uporabila…. haha nimaš kaj… jaz mislim da velke škode mi ne more narest….. =)

Jutro punce😁 vidim da nisem jedina kira vsak mesec pricekuje cudez ista sem tisoc i en znak imam pred vsako M hehe nikoli pa neprijdem do testa a vedno upanje neglade na to da nam rekli da naravno ni sans ambak se kr vstrajam bi bilo fajn mozgancke isklopit i nerazmislat o tem sam negre skoz samo o tem verti v glavi 😃 24 mislim da bi blo bols prasat v lekarni ali pri g. Banana gdaj pa gres v nov boj. Eh punce do septembra ze bomo nosecke sj upamo lahko 😉 lep dan vsem

Punce saj bo! Morje, sonce, relax pa kak deci vinčeka … to bo vse sam pomagalo za nove +.

Jaz imam naslednji pregled čez 4 tedne pri svoji ginekologinji in potem drugi teden v juliju Nuhalno svetlino.

Alta, kako si ti? Kako daleč s postopkom?

oxi41..jaz grem v nov boj avgusta… če se nama bo izšlo z menstruacijo drugače pa septembra…vglavnem ko bom pripravljena grem takoj v nov boj hehe… pa ti?

Luca, a že kar nuhalna? uau 🙂
Evo, js sm jo končn dubla in grem drug teden na posvet glede prenosa..končno se je začelo odvijat v pravo smer! RenKo, kako kaže pri tebi?

Super zelim-si, upam da se ti kmal prdružm, še kr čakam 😀

Zelim-si in Renko… vi2 sta se res načakali. Upam, da steče vse kot po maslu 😉

a še kar maš rjav izcedek? si zih da ni m.?
Sigurno bova skupaj čakali na test 😀

Luca, res je. Šele ko si enkrat zares v postopku vidiš kaj pomeni biti potrpežljiv 😀
Sicer pa hvala, tudi jaz držim pesti, da rata! 😉

Jz sm računala, da dobim takrt k ti, glede na to da sva mele zanč posvet na isti dan, hehe 🙂 Mogoče me pa še dons presenet (fingers crossed!).

Oxi41…oooo..helooo😘kako si?vidim,da si pozitivkaa..bravo le tako naprej.v petek zdele 8.6 mam sestanek in akcija dalje v 3.ivf po 2xiui..mogoče bom startala kr konc mesca k menstro dobim. ..,da še pred dopustom ujamem..no bom vidla..če mam sploh energijo spet iti..
K septembra se selim v klagenfurt in bom pol v Graz Avstriji šla.Se pridobivam podatke kako in kaj ..iz klinike 👍😃
Ooooo..👶👶le kje se potikajo?!aja pr našemu v jajcih..hahahahahahahaha
Luca2015. ..joj res sm vesela zatee😃bi ti kr baby shower nardila💚🎈🎉🎁🍦🍹🍡

RenKo, držim pesti! To bi blo res kul, če bi mele na isti dan 😉

Želim si. .in renko..toooooo..še malo pa bo pricurljaloo👍👍
24+..vazno da si zrihtala.zdej nej se pa lepoo pocajtaa..lahko da si preveč hopa cupa..pa se ti je mau zdrajsala..hahaha..ali pa je kej ranu..pa pol mau teče. .🙈🍡🐸😰

Banana, aha… boš kr šla v nov postopek. Kdaj pa pričakuješ menstruacijo?

banana.. pa ti si ja nora majkemi…. a kr v Klagenfurt greš… a kr tk se nas boš znebila na hitro xD sej kul….. =) hahahah zdrajsana je že vsa.. če pa skoz hopa cupa…. sem glih prej razmišljala od česa bi lahko to bilo.. mogoče sem malo šok telesu naredila s to novo prehrano…. =) in seveda telesu še vedno ni jasno kaj me je pičilo, da toliko časa še vedno vztrajam… ampak kilca je že šla dol… wiupiuuuuu gremo vsaj še 3… hahahah xD

Luca ooo hudoooo!! tok gre čas hitrooo poglej še malo pa boš na nuhalnniii wiiiiiiiiiiiii superička,.. vesela zate zelo…!!!

zelim si in renko… na vaju sem pa izredno ponosna… kajti toliko časa že čakata, da bi se meni že zdavnej odf*****…. xD zdaj pa punci v boj na + 😉

Luca2015 super, tebi se je pa kar začelo dogajati. Punce vsem bo ratalo slej ko prej.
Leoni, da ne pozabiš, jutri imava krvnega v lj!!👍😄

Banana jaz vem da bo dolg protokol tko da septembra 4.9. Imam posvet v leoniscu da dobim novo napotnico ce bo posreci ze po 10.9 tam neke zacela z injekcijami. Morem hitet kr leta me brcajo v rit hehe za to tko hitim

New Report

Close