ivf 2018
ma zdaj je kar je… jaz sem kupila canesten 500…… v lekarni mi je rekla načeloma da v času nosečnosti priporočajo canesten 200…. ehh.. jaz nisem take sreče da bi meni naravno uspelo tako da sem kupila kar sem in to bom danes uporabila…. haha nimaš kaj… jaz mislim da velke škode mi ne more narest….. =)
Jutro punce😁 vidim da nisem jedina kira vsak mesec pricekuje cudez ista sem tisoc i en znak imam pred vsako M hehe nikoli pa neprijdem do testa a vedno upanje neglade na to da nam rekli da naravno ni sans ambak se kr vstrajam bi bilo fajn mozgancke isklopit i nerazmislat o tem sam negre skoz samo o tem verti v glavi 😃 24 mislim da bi blo bols prasat v lekarni ali pri g. Banana gdaj pa gres v nov boj. Eh punce do septembra ze bomo nosecke sj upamo lahko 😉 lep dan vsem
Oxi41…oooo..helooo😘kako si?vidim,da si pozitivkaa..bravo le tako naprej.v petek zdele 8.6 mam sestanek in akcija dalje v 3.ivf po 2xiui..mogoče bom startala kr konc mesca k menstro dobim. ..,da še pred dopustom ujamem..no bom vidla..če mam sploh energijo spet iti..
K septembra se selim v klagenfurt in bom pol v Graz Avstriji šla.Se pridobivam podatke kako in kaj ..iz klinike 👍😃
Ooooo..👶👶le kje se potikajo?!aja pr našemu v jajcih..hahahahahahahaha
Luca2015. ..joj res sm vesela zatee😃bi ti kr baby shower nardila💚🎈🎉🎁🍦🍹🍡
banana.. pa ti si ja nora majkemi…. a kr v Klagenfurt greš… a kr tk se nas boš znebila na hitro xD sej kul….. =) hahahah zdrajsana je že vsa.. če pa skoz hopa cupa…. sem glih prej razmišljala od česa bi lahko to bilo.. mogoče sem malo šok telesu naredila s to novo prehrano…. =) in seveda telesu še vedno ni jasno kaj me je pičilo, da toliko časa še vedno vztrajam… ampak kilca je že šla dol… wiupiuuuuu gremo vsaj še 3… hahahah xD