Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Luca2015. ..ja tam..okoli 27.6 bi bla Menstra..no itak zmer pride😰hahaha.bom vidla kva bo v petek rekla ginekologinja..ker nisem imela zdele nobenih inekcij..bi lahko komot šla. .ni nič pavze potrebne..sam ne vem še če bom mela energijo..no bom vidla..😃
24+…ja kva pa..nc vas nom zapustila..sej gor imajo tudi internetno povezavo..hahaha.gor bom večjo plačo imela..za zih ce bodo trojčki..hahahaha
Ja lahko da je tudi to..k zdej sladoleda ne ješ. .hahahaha
Pa k tečes vse porukas ..a veš od telekoma reklama..k pojejo..poslus moja verzija..makedam makedam..jest grem na makedam..vsak dan grem na makedam.a me slišiš k pojem..si predstavljas?!
Iz katerga osrednjeslovenskega mesta pa si?jest sm iz gorenjskega mesto Kranj.

Leoni in upanje2…jutri bo DAN D…jupiii..javita jutri 💝🎉😃👍👶
Oxi41…ja sej leta..to je to..tudi meni že kuzla v rit skače. ..hahaha
No sej bo hitro september..en dva tri..IVF prleti.Oxi41..hitro zanosi in lepega otrocka rodi😃😃😃🎈do takrat pa svoj čas z svojim vnuckom preživi 😛😘

No daj se meni kaj zrihtaj v klagenfurtu hahaha….. Ko se bos registrirala ti povem😘😘😘🙉🙉🙉 rekla si da bos to uredila pa se vedno nisi…. Kaj si tok ostarela al kaj hahahaha😎😎😁😁😂😂😂

24+..ne pa ne..sprehensi dojč:)?Ja zdej bom pa mislila,da živiš v majhni vasici..,k se vsi poznate..in si zato ,tako skrivnostnaaa:)hmmmm..Si mogoče zvezda?!Filmska igralka?Hahah
A si vsaj blizu mene doma?V Kilometrih mi lahko napišeš!Jupiii..uganka..

Upanje in Leoni, naj vama cimprej mine do “uradnih” rezultatov. 🤞🏻👍🏻
Srecno!

punce, berem, da je še kar nekaj novih pluskov! waaaw! čestitke čestitke čestitke vsem! naj nosečnosti lepo tečejo!
luca2015 – kje pa boš imela ti nuhalno?

Dolenjca, kar v Dravljah jo bom imela. Ravno se mi poklapajo tedni, da lahko potem sibam na morje.

Ich komme aus blizu tebe banana… V tako majhnem mestu.. Da me res vsi poznajo😁😁😁😁😂😂😂 tak da boljse da ne napisem iz kje prihajam… Hahaha😆😆😆😆😆😆😆 spreham dojc sehr gut hahahhahahaha…… 😋😋 Gute nacht meine schatzii❤️❤️😆😂😁😍😘😘😘😘

Leoni..in Upanje2…SREČNO DANES IN NAJ BO DANES VAJIN DAN :):)
Pošiljam objemčke in sonček:):)

Upanje in leoni en prekrasen dan vama zelim 😊 pa vsem ostalim puncam seveda 😉

Upanje jaz sem ravno oddala kri pa vaju nisem zasledila 🙂
Kje staaaa 🙂

Jz sm dan začela s prihom “tardeče”, tko da dons kličem za transfer! Končnoooo, 10 dni mi je zamudla, res me preizkuša ta postopek s potrpežljivostjo 😀

Zelim-si….očitno bova res skup delale test 😀

Leoni ob 8 sem oddala kri. Zdaj sva šla pa v šoping ker morva do 12 čakat.😂

Tudi midva sva bila ob 8h, zdaj pa sva v mestu na zajtrku. Se vidimo ob 12h 🙂

Renko in zelim-si, vesela sem, da se bo tudi vama zacelo dogajati 😊

RenKo, super! Kdaj so te naročili?

Renko..superrr..jupii akcija:)
Želim.si…ti pa že skoraj akcija..jupii:)

24+…kva je zdej?A si se naspala??Mi že pol dneva predelale..čez 1 uro bodo že od leoni in upanje2..rezultati:):)To bo spet vesel in pozitiven dan…:):)

V torek razgovor (spet neka papirologija!) in v soboto prvi UZ

Zdj pa držim pesti za upanje2 in Leone :))

Banana ti si pravi pesnik 😊 bravo… 24+ septembra bom sla v nov boj .. trzim pesti za tiste kire majo dans krvnega in cakamo lepe novicke

oxi41..,oxi..oxi..:):)Hip hip hura:):)Lep dan še naprej..

24++..kjeee si??Miss youu…

New Report

Close