ivf 2018
Punce, super novičke! Vas spremljam vmes, ampak je tok objav ko pogledam, da sploh ne zmorem pogledat vsega za nazaj 🙂 Čestitke vsem ki ste zagledale pluske, ostale pa itak kmalu pridemo na vrsto! Junij bo baje srečen 😉 Sicer pa pri meni še vedno nič novega, še kar čakam pa čakam. Kakšno presenečenje, ane? 😀
Orhid a bi jo morala že dobiti??… kaj pa če si srečka nosečka =) …. jaz mam pa občutek, da bo moja M prišla točna kot ura…. je res da imam prsi bolj polne pa kdaj pa kdaj me bolijo ob straneh… ampakk to je klasikaa pa še spodaj me je zadnje tri dni nekaj špikalo……………. se pravi da bo tetka prišla zelo kmalu… hhhhh….. ko bom jaz imela boleče prsi konstantno bom vedela da sem noseča fix.! hahaha
RenKo… samo psiha in nič drugega…. tako je bilo pri meni ko sva see sspravljala v prvi postopek….. morala bi jo dobiti na torek…. tako bi se nama izšlo ker partner pač dela v tujini…. in rjavi izcedek pride na nedeljo… se vleče na ponedeljek…. toreek….. sreda…. ponoči pa M…. za znoret… tako da sva morala potem en mesec čakati na naslednjo M… da bi bila lahko usklajena… katastrofa… in to je bilo samo v glavi ker semm vsak dan razmišljala evo danes pa bo to je to … in ni in ni….. haha probaj odmisliti… in se bo slej ko prej prikazala =)
SE MI je zdeloo da je moglo bit neki takega… Ker te dolgooo ni bilo… 🙉🙉 Ma nic evo jaz pa…. Joskice do koroskice…. Pa lulat me vsake 5 min tisci…. Zelodec me boli… Ah ni da ni… Hahahaha… Sej bo… Drugi teden ko pride tetka na obisk… Da se spocijem fizicno… Pol sem pa pripravljenaa na nove boje🐇🐇🐇🐇🐰🐰🐰🐰🐰🐰 Hahahahha🐒🐒😘😘
Punce dobroooo jutrooo vseeem skupaj! Nekaj me zanima… … Do moje M je tocno en teden…. Sinocii me je spodaj zacelo srbeti… In ocitno sem dobila vnetje…. Zgleda sem se malo prehladila ker sem imela ze par dni prej mocnejsi izcedek… Danes pa to…. Groza.. Testa ne mislim delat ker je tak al tak prehmal… Pa tudi sem mnenja da po mojem ni nic… Ampak me vseeno zanima… Canesten lahko skodi ali ne?? Raada bi se cimprej tega znebila… Dokler se ni ratalo orng nadlezno…. 🤔🤔🤔🤔
liiila ja to je pred tranferjem da bi bila nožnica brez vnetja… jaz nisem v postopku ta mesec niti naslednji ne…to je čisto spontan mesec…. tak da ne vem bw se mi zdi kupovati test in ga delati… ker itak en teden prej mi ne bo pokazalo zagotovo… ne vam pa kaj naj naredim.. če bom čakala … se mi lahko samo še več sirastega naredi…. ker sedaj še nimam tako veliko glih tokga je nadležno pa se skoz hodim mazat s kremo canesten… juuuuuujjjj… pišuka no! joškee imam že kar trde… ampak ob enem tudi rahlo mehke… me pa na dotik rahlo zabolijo… sam ko veeem da to ni ničč!!!! kr neki no haha… banana ti bi zih test naredila an? hahahah