ivf 2018
Ooo, koliko lepih novic! 🙂
Flamingo, Luca2015, Upanje2, Piskercek, Mackica – iskrene čestitke za pluske in črtice in držim pesti, da bo na krvnem testu in prvem UZ vse ok!!!
Pesti pa držim tudi za vse tiste, ki trenutno čakate na M, na začetek špikanj, punkcijo, zamrznjenčke …
Banana, Alta, Oxi … – žal mi je, da tokrat ni uspelo. Glavo pokonci in naj bo naslednji postopek zmagovalni!
Moram pa pokomentirati še lignje … mislim, da je Flamingo napisala, da jih je jedla na dan transferja? 🙂 Sama res nisem nagnjena k vraževerju, a tokrat sem na dan transferja tudi jaz jedla lignje. Čisto za foro. Ker mi je bilo tako zelo smešno, da nekateri verjamejo v to. Ampak potem je postopek uspel in moj dragi me zdaj skoraj vsak dan poheca, da je uspelo zaradi lignjev. Čeprav uspeh seveda nima nobene zveze z njimi. 🙂
Mislim, da je pri meni razliko – poleg srečnega naključja – naredilo predvsem to, da sem bila v dobri psihični kondiciji in predvsem močnejša od stresa, ker ta pri meni zelo vpliva na število in kakovost jajčnih celic. Je pa tole z lignji hecno naključje, to pa vsekakor. 🙂
Jaz bom jutri noseča že polnih 9 tednov. Na prvem UZ pred dvema tednoma se je pokazalo, da sta se prijela celo oba zarodka. :O Najprej sem bila zelo v skrbeh, ker ne vem, ali je moje telo sposobno poskrbeti za dva … moja prva nosečnost (po 1. postopku) se je zaradi redkega, a zelo nevarnega zapleta namreč žalostno končala v 25. tednu … pri dvojčkih pa so možnosti za vse vrste zapletov še toliko večje … ampak zdaj je, kar je. In ni druge, kot da grem naprej optimistično in vsak dopolnjen teden obravnavam kot malo zmago! 🙂
Drage soborke, lep začetek tedna vam želim!
Dobro jutro! Nov teden, nov začetk, nove zmage so pred nami 😉
Cel vikend sem bla tok busy, da nism utegnila niti pokukat na forum, na šihtu je več časa za to 😀
Še kr čakam menstro, mi že en teden zamuja…ni mi še nikol tok, Murphy itak, ampak ta teden pa menda bo madona 🙂
En velik objem vsem, gasa s pozitivo gremo prot +++ naprej 😉
Lila vidis, da je res potreben samo eden! Vso sreco ti zelim, da bi bil ta tisti pravi!!!
Tokio tako kot je rekla Luca, tale dva sta sladko nadomestilo za prvo grenko izkusnjo. Lepo nosecnost se naprej!
Evo, jst sm pa imela danes prvi uz po suprefactu, danes zacnem z gonalom. Pa me zanima koliko casa ste kaj bile aktivne ponavadi med spikanjem? Tek, kolo in podobno? Jaz si prvic nisem upala nic, sedaj pa bi vseeno rada se malo migala 😁
Lillaa..super..cestitke in vidis vse je ok😘😘sedaj pa 14 dni in potem bos srecka noseckaaa😛😛jupii.🐣
Katkaa..jaz sem omejila sportanje na sprehode..lazje.to je najboljse in najbolj varno.vedno od zacetka postopka in do testa.👍😊🎈uzivaj v soncku..
Luca2015. .Uživaj v dnevuu in sporoci kako je bilo na UZ..cmokk
24+…💚🍦🙈💃👪
Punce, pozdravljene. Vidim da na forumu ful dogaja. Joj koliko pozitivnih novičk. Me veseli da se je junij začel tako pozitivno. Tokio iskrena čestitke, sigurno pomagali lignji😀😀😀. Vprašala, bi te koliko visoko si imela na krvnem bhcg, s tem da sta dva zarodka. Meni so tudi vstavili dva in na prvem uz, ki ga imam 13.06 bom komaj zvedla če je eden ali dva. Me je kar malo strah. Kako se ti počutiš? Ti je že kaj trebušček zrasel? Želim ti vse dobro in še naprej pozitivnih misli 😀🐞🍀❤️
Čestitke vsem puncam za ++++ 😁 vesela za čisto vse, ki jim je končno ratal.. Res se nas je nabralo veliko in ne morem sledit vsem objavam.. vsa pa dnevno spremljam in se veselim z vami..
Zamima me s čim zadebeljiti sluznico (4 dni pred m je bila debela 7,4mm)? Krvomočnica (rdeča smrdljička) ne pomaga..
Bananaaaaa……. Vceraj sva sla z mojim na kosilo…. Po kosilu si je frajer ob teh vrocih dnevih privoscil sladoled…. Men so se pa sline zraven cedile 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣. Aaaamm praviii bos malo…. Hahaha ga pogledam🤤🤤😒😒…. Nee hvalaa skrbim za postavo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Tko da ja jaz zivim zdravo z naravo😎😎😎😎 ko sem vceraj prebrala kolko je dejansko kalorij in vsega v enem kosu cokoladne tortee… In potem potuhtam kako pazim na prehrano in telovadim vsak dan… Da je res skoda da bi vse unicila z enim kosom torte dobesedno! Ja zadovoljis se v tistem trenutku.. A ko bi vedeli koliko svinjarije v sebe spravimo uffff…… Nenene… Jaz pa ze ne… Hahahaha😆😆😆😆 se kar vztrajam in bom vztrajalaaa dokler ne bo rezultat! Vaga kaze ze pocasi malo manj kot v prejsnih dneh… A dokler ne dosezem zadanega ciljaaa seee ne predam!!! 😎😎😎😎😎 Da bo lahko bebica zivela v zdravem telesuuu😍😍😍😍😍😍
24+…uuuuuu..a tud lizat si nehala?!hahaha..ja glej zih je zih👍..ne sej si pridna full.Toliko čutim ene tvoja prepričanja in vero,da ti bo zgleda res naravno uspelooo..👶tko,da držim pesti zate res iz srca💜💙💛.
Jest pa danes danes utrujena neki..no ,tko prijetno 😛..
Pa že računam,kdaj bo ovulacija..no itak na vsake dva dni na našga skočim pa nimam kej sfalit..razen,če mimo padem..hahahahahaha
😍😍
hahahahahahha….. ma jaz sem pozitivna še vedno naprej… če pa ne bo po naravnem bo pa umetna je*at ga ane ;)…. jaz pravim pozitiva veliko pomeni tako da sedaj mi šee hitreje dnevii bežijooo ko imam še en cilj pred seboj…. in ne razmišljam toliko samo o tem testu itd… hehe…am…..BANANA… lizat glih nisem nehala ane xD ( mislim sladoled sem….) hahahahahahahaha…………. če ne mormo eno pa lahk drugo hahahaha…. najdem jaz da se potešim tko al pa drugače brez skrbi xD le glej da boššš prava zajčica tele dneve…. hahaha da bomo naslednjo M preskočile ane 😉