ivf 2018
24+..uffff..a veš,kakšna sm bla pr 25letih??Ambasada Gavioli,Ibiza..žur in delo..to je bil lajfff..:)od 18leta-30 let.
No zdej smo pa tam?! Madona..sm glih računala..,če drug let rodim..se pravi moram letos zanositi..bom stara 55 let,k bo otrok polnoleten..uuuuuuu..to bom una ta huda mtka..ta zajeb..:)hahahhahahahaha..ma ne se ne..glih zdej sm se zresnila(hahaha)..tko,da bo tapravi čas..hahahahahha
Ja ti si pa ,kr resnaa vidm..boš mlada mamica:):)Polna energije in brez skrbi:)
Bejbe moje, hvala ker ste mislile name 🙂 danes se je tudi nama po petih letih uresničila največja želja….pravijo, da sem noseča 😉 zdej pa spet čakat potrditveni ultrazvok…
Leoni, upanje ve imata krvnega tudi ta teden ne? držim pesti, čeprav ve itak že vesta 🙂
punce vso srečo vam želim!!! vsem se bo enkrat uresničila želja, eni moramo ta čudež malce dlje čakat…ampak sem lih mojemu rekla…niti enkrat se ne obrnem nazaj…sem se tako razveselila te novice, da zdaj gledam samo naprej.
Verjamem, da bo tudi za tiste, ki še čakate kmalu posijal sonček!
supeer dina čestitaaam!!!!.. seveda da bo posijalo tudi za nas sonce 😉 sam vprašanje časa… =)
ja seveda da sem resna bejba…. vidiš da imam že zdaj problem pri zanositvi… kaj naj še čakam.. bog ve kaj bo pa kdaj bo….. sva pa z mojmu dolgo skupaaaaaj tak daa čakava samo še novega člana v najinem gnezdecu =)
Punce moje, najlepsa hvala prav vsaki 🙂 danes po sluzbi sem naredila test baby check in se je pokazala mocna crtica, jaz mislim, da sta se prijeli obe pikici, me pa zelo spika vsake toliko casa in skoz moram met nekaj v zelodcku, ce ne mi je slabo. Ne dojemam kaj se mi dogaja, sem cisto v soku..
Tokio ooo dve pikici 🙂 drzim pesti, da se vse lepo iztece. Bodi pozitivna in vse bo ok 😉
Dinaaa omg kako lepoooo, pa cestitke iskrene tudi tebi!! Pa tale junij je čaroben mesec, pomoje nam je prej manjkalo vitamin sonce 🙂
Lila drzim pesti, da je ta tisti pravi!! Pozitivaaa!!!
Punce priporocam da poskusite, ko ste v postopku si masirat stopala,prekrvavitev itd.. Jaz sem si pred spanjem lepo uzela zase 10 min etericno olje in sm si premasirala ali pa nahecala mojega, zgubit nimate kej!
Uglavnem drzite se, bodte pozitivne, drzim pesti za vse ki ste v postopkih oz boste in res ste v mojih mislih in vam zelim plusek. Srecno, uspelo vam bo!!! ❤❤❤❤❤
Hvala, punce! <3 <3 <3
Flamingo, pri meni je bilo z beto takole. Tokrat je bila malo več kot 2700. Ampak prejšnjič, ko je bil samo eden, je bila pa 2800. 🙂 Tako da krvni test ni ravno zanesljiv pokazatelj tega, ali je eden ali sta dva, in boš morala počakati na UZ. 🙂 Lahko pa greš seveda tudi na dodatni samoplačniški krvni test tri dni kasneje in če bo številka več kot le podvojena … je to verjetno to. 🙂 Jaz na dodatni krvni test nisem šla, nisem si upala. Tudi urinski test sem naredila en sam, dva dni pred krvnim testom. 🙂 Je pa trebušček tokrat že od samega začetka veliko bolj viden, prav težko ga že skrivam (oversize srajce in tunike so zakon), pa tudi slabosti je veliiiko več. Prve navale sem občutila nekaj dni pred krvnim testom, do UZ so postali neznosni, šele zadnjih nekaj dni se počutim bolje. Drugi znaki: polne prsi, bradavice so na dotik boleče, občasno imam krče, podobne menstrualnim, pa skos sem lačna in moram jest, sicer mi je slabo. Je pa vsaka primer zase in če se v vsem tem ne boš prepoznala, kar mirno in brez skrbi. 🙂
Ohrid – Tako in potem, ko uspe, bomo zahtevale, da postanejo lignji del postopka na napotnico! :))))
O, čestitke, Dina! :))