Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Drage moje, naredila sem teat danes s first sign ( v sredo bi nogla dobit ms) test pa bi mogla met v petek (tako kot leoni in upanje) in…. ne morem verjet 2 crtici 🙂 z mojim sva skup nardila in tut on vidi 2 🙂 omg sem cist v soku.. vidi se pa tako kot na testu od leoni, ko je delalal prvega. Uglavnem moj tudi v soku.. leoni zelo lepo temni, se krvni pa bo top k se se malo vec ve :-))
Katka hvala za spodbudne besede vceri 🙂
Trinica, jaz ti predlagam da partnerja ze kar narocis na sperniogram se potem hitreje vse premika pa se na napotnico ki jo dobi pro osebnemu gre 😉
Lep vikend vam zelim in drzim pesti za vse ostale. Junij bo sele srečen 🙂 pozitivaaaa, ostajam z vami in vas spodbujam. ❤❤❤🍀🍀🍀

Čestitkeeee mačkicaaa!!!! Kar verjem… Sej tut jaz nisem mogla verjet ampak to je to, nosečke smo😄😄😄😄

Wihuuuu cestitaaam mackica1………. Supeeeerrr ocitno bodo sedaj samooo pluskiii pokaliii v juniju❤️❤️😎😎😎😎😍😍😍😍😍😍

Mačkica1. ..tooooo..maš too..čestitam. .jupii..😘😛💙💛🎈joj sm vesela za vse..leoni..,upanje2..norooo..to je junij uspešen👍😛
Luca2015. ..jutri pa dan D…kako si?
Alta1..kako si ti?kdaj greš po pingija??
Oxi41..a si kull?
24+…kuga dogaja?!evo jest že menstre konec..sm suha.jutri pa šport akcija..sm pa si tudi danes nafilala hladilnik z zdravoo prehranoo..in akcijaa😘😛
Lilla..evo jutri pa že greš na transfer😊si vesela??kako si po pukciji?
Renko..in zelim si..kako sta??kdaj akcija?

Banana vazno da si suha… Ker bos jutri cisto mokra spet! 😆😆😆😆😆🍌🍌🍌🍌🙉🙉🙉🧗‍♀️🧗‍♀️🧗‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️🚣‍♀️🚣‍♀️🚣‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️

Sej ves zdej prihajajo dnevi ko se moras v postelji podvizat!! Jaz sem ze oddelala kar sem mela v tem ciklusu hahahahahaa zdej mi prostane sam se cakanje😋😋😋😆😂😂🤣🤣🤣🤣

Ma da midve tudi natrosimo same ++++ hihihihihihihihi

Tooo mačkica, suupeer! 🤗🤗🤗 Čestiiitkeee! 💜🌷💙 Junij se je res lepo začel!

Trinica, dobrodošla! 😉

No, js sem pa včeraj dobila menstruacijo, tako da se je tudi zame uradno začelo in že pridno jem estrofem.😊

Mackica iskrene cestitkeeee 💟 tale junij je lucky month 😊
Kiddo srecno indrzim pesti za uspesen konec 🤰
Upanje.. hehehe ja jaz sem pomoje zakljucla s testi do cetrtka. Komaj cakam res 😊

Kiddo…superr..akcija👍💛
24+…pa ti si facaaa..😘😛legendaa.
Hopa cupa..ja dejva to seme posejatiii..👶👶👶👶👶👶👶👶

Pozdravljenje punce 😊
Punkcija je bila ok, ker sem imela HSG na zivo in po stari metodi, mi je punkcija res bila ok. Ni prijetna ampak je HSG bil hujsi.
Vcerja me je se bolelo danes sem ze ok. Ja upam, da bo res jutri transfer. 😊😊😊😊 Komaj cakam, sj ne vem ce bom sploh lahko spala…

Mackica, 🔝🔝🔝🔝! Juhuhu, čestitam. Itak, vsak dan se bo bolj vidla crtica.

Kiddo, naj ti cimprej mine pa srecno!

Zame je jutri pomemben dan in upam da se bomo jokali od srece! Imam ob 16ih in sporocim takoj ko izvem. Drzte pesti bejbe!

Upam da ste ok, izkoristite se nedeljo 😜. Pozdravcki!

Leoni tut jaz komaj čakam četrtek. 😄😄😄😄

Mackica čestitam!!!!! Krasno! Junij bo lep 😊

Luca jutri pa vidis svojo pikico 😊

Mackica, evo to smo cakale! 😊 bravooo, ceatitkeee!!!!!!!
Trinica dobrodosla!

Luca2015…… Wihuuuuu jutriiii takoooj sporociii kaj bo novega hihihihihihihi jaz mislim da nebi celo noc spalaa od vzhicenjaaa ce bi bila na tvojem mestu hihihihi😎😎😎😋😋😋😋😍😍😍😍😍😍😍

24+, sej mnda res ne bom spala ceprav ne vem al od pricakovanja al od straha.
Punce naspite se! Noc noc

Dobro jutro punce! Lep dan vsem!
Luca evo pa si docakala. Lep dan ti zelim!
Dina ti pa imas danes krvnega ane… Stiskam pesti zate!!!! Srecno! 🍀

Dobroo jutro punce!! Končno se je začel nov teden. Luca, Dina dober opravte. Ta teden se bo pa veliko dogajalo.😄 Lep dan vsem!!!

Dobroo jutrooo punceee mojee…… ☕☕☕☕☕☕🥚🥚🥚🍽️🍽️

Danes je nov dan in gremo novim zmagam na proti ane?? Kira ma se ta tedeeen test?????? Poleg dine??

Luca pa kaksen strah sej si bla dvakrat na krvnem… Bos videla kako lepo bijeta srcka😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 Brez strahu kat pogumnooooo

Jutro punce VELKE CESTITKE ZA +++ bravo tko sem vesela za vaju😃 tko v nov boj zacnem semtembra 4.9.sem narocena v leoniscu sigurno bo dolg protokol ce bo vse posreci ze tam okoli 10.9. Zacnem z spikanjem sej bo hiter minilo v sluzbi tok dela uff se dopuste bom kr veliko delala konc avgusta na morje pol pa v akciju . Lep soncen dan vsem. Luca evo danes bos vidla svoje pikici veliko srece.

Lep sončen začetek tedna želim vsem 🙂
24+ tudi mene ta teden čaka krvni..
Upanje a tebe kej špika tam dol al nič? Mene vsake tok malo špikne in proti večeru dobim take bolečine kot pred M, vendar v veliiikooo blažji obliki. Zjutraj pa zgaga! 🙁

New Report

Close