ivf 2018
Drage moje, naredila sem teat danes s first sign ( v sredo bi nogla dobit ms) test pa bi mogla met v petek (tako kot leoni in upanje) in…. ne morem verjet 2 crtici 🙂 z mojim sva skup nardila in tut on vidi 2 🙂 omg sem cist v soku.. vidi se pa tako kot na testu od leoni, ko je delalal prvega. Uglavnem moj tudi v soku.. leoni zelo lepo temni, se krvni pa bo top k se se malo vec ve :-))
Katka hvala za spodbudne besede vceri 🙂
Trinica, jaz ti predlagam da partnerja ze kar narocis na sperniogram se potem hitreje vse premika pa se na napotnico ki jo dobi pro osebnemu gre 😉
Lep vikend vam zelim in drzim pesti za vse ostale. Junij bo sele srečen 🙂 pozitivaaaa, ostajam z vami in vas spodbujam. ❤❤❤🍀🍀🍀
Mačkica1. ..tooooo..maš too..čestitam. .jupii..😘😛💙💛🎈joj sm vesela za vse..leoni..,upanje2..norooo..to je junij uspešen👍😛
Luca2015. ..jutri pa dan D…kako si?
Alta1..kako si ti?kdaj greš po pingija??
Oxi41..a si kull?
24+…kuga dogaja?!evo jest že menstre konec..sm suha.jutri pa šport akcija..sm pa si tudi danes nafilala hladilnik z zdravoo prehranoo..in akcijaa😘😛
Lilla..evo jutri pa že greš na transfer😊si vesela??kako si po pukciji?
Renko..in zelim si..kako sta??kdaj akcija?
Banana vazno da si suha… Ker bos jutri cisto mokra spet! 😆😆😆😆😆🍌🍌🍌🍌🙉🙉🙉🧗♀️🧗♀️🧗♀️⛹️♀️⛹️♀️🏋️♀️🏋️♀️🚣♀️🚣♀️🚣♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤾♀️🤾♀️🤾♀️
Sej ves zdej prihajajo dnevi ko se moras v postelji podvizat!! Jaz sem ze oddelala kar sem mela v tem ciklusu hahahahahaa zdej mi prostane sam se cakanje😋😋😋😆😂😂🤣🤣🤣🤣
Ma da midve tudi natrosimo same ++++ hihihihihihihihi
Jutro punce VELKE CESTITKE ZA +++ bravo tko sem vesela za vaju😃 tko v nov boj zacnem semtembra 4.9.sem narocena v leoniscu sigurno bo dolg protokol ce bo vse posreci ze tam okoli 10.9. Zacnem z spikanjem sej bo hiter minilo v sluzbi tok dela uff se dopuste bom kr veliko delala konc avgusta na morje pol pa v akciju . Lep soncen dan vsem. Luca evo danes bos vidla svoje pikici veliko srece.