Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Ma kaksen test ne naredim ga vec ni sans!!!!! Hahahaha najrajsi bi ga ce mene vprasas… Ampak nee mislim ga delati vec dokler mi dejanskoo ne bo zamujala! Hahaha😁😁😁😂😂😂😂😂 nocem bit vec razocarana! Samo prepustim se se…. Mogoce bojo pa moji trebusnjaki pomagali da se vgnezdi hahahahahahaha😋😋😆😆😆🤣🤣😂😂😂😂

Super neli90 kje pa sina kateri kliniki?

Danes je 17. Dan od M ni sans da bi kaj pokazalo hahaha.. Pa saj sem prepricana da ta mesec ne bo se nic!!!!! Ammm M pa pricakujem 13.6. 😂😂

Luca2015 kaj si pa se ti jemala poleg cinka?

Neli..dobrodošla med nami😊
Kam pa hodiš v lj?dravlje?mb?
Je najboljše da pokličeš takoj zdravnika ki te obravnava in ti bo povedal kako in kaj naprej.to se ponavadi zgodi da nam kar zakrkne menstra..od pac hormonskih sprememb..nič ne skrbi bo vse ok..😊

[attachment=0]Screenshot_20180602-110436.png[/attachment]

V Lj. hodim…sicer imam prvi UZ v ponedeljek…počakam da vidim kaj se dogaja…

24+, mi2 sva oba jemala profertil. Poleg sem pa svojmu zarad slabe sperme kupila se Cink, Omega3, C vitamin,… (se ne spomnem vsega). Tu pa tam sem tudi jaz vzela vsega po malo. AMPAK moj je imel v tem zadnjem postopku najslabso spermo do zdaj, tko da ne vem. Jaz sem jemala tudi maticni mlecek. Bi pa rekla da kaj dosti dodatki niso pomagali. Tudi v tem postopku sem bila najmanj osredotocena na hrano, vmes sem imela med spikanjem kar nekaj dni fizicnega dela na morju in tudi po transferju sm bila cel dan se naokoli s sluzbo. Zame je bil tudi psihicno najtezji postopek ta zadnji in na koncu se trebusna viroza!!! Mislim ce bi vse pogledla za nazaj bi rekla da je nemogoce da rata ampak je! Zato pravim, da mislim, da je bolj kot vse potrebno le malce srece. Nimam pa pravega nasveta kak bi lahko pomagalo. So pa ti dodatki od Jamiesona res kvalitetni in tudi ko primerjas sestavine z drugimi je opazna razlika v kolicini.

Anaa hvala za info!

Lilla, samo ena celica je potrebna da uspe! 😊

Neli dobrodošla 😊

midva sva na začetku ko sva začela delati na otroku nisva jemala nič….. potem ko je pol leta minilo sva kupila fertilup za oba…jemala sva ga tri mesece…. in še vedno nič…. potem je moj kupil test za spermo…. in mu ni nič pokazal sva mislila da je pri njemu problem si je kupil profertil, jemal 3 mesece… še vedno nič…. tako je minilo eno leto ko sva šla v Dravlje… sperma OK!.. čeprav testirana na 5 dan po abstinenci….nazadnje na transferju magister pohvali zelooo njegovo spermo… se pravi pri obema vse bp samo noče in noče se vgnezditi….. vprašanje je koliko njih se je v meni po naravni poti oplodilo pa se niso nikoli prijeli.. in to me tako jeziii grrrrr….. zakaj mora biti tako…. ko sva sele sla za sebe živeti in ko sem samo jaz imela službo sva se pazila in vse bog nedaj da bi bilo kaj kako ga bova preživela… na koncu dobi on službo si najdeva večje stanovanje… vse imavaaa samo tisto kar si najbolj želiva OTROKA nimava ŠE!…. in glej ga zlomka kdo bi rekel, da nam bo tukaj življenje zagodlo… ampak kaj češ… življenje pri nikomur ni popolno vedno je nekaj, ki ti vsaj malo zagreni moment….a verjamem da se bo tudi ta spremenil v srečo, ki nama je nekega dne namenjena…. =) verjamem da bo!!!! vse tukaj si to zaslužimo in nam bo slej ko prej poplačano.. 😉

vglavnem tako, da sedaj sem jaz začela delati malo na sebi fizično in psihično… tako da jaz verjamem, da bo kmalu uspelo… pred mano sta dva cilja in jaz ju bom dosegla!!! moram!!!!!

Orhid hvala :)… banana2 sicer pa glede na to da je vikend niti ne vem kam bi klicala…

24+, itak da bo uspelo!!! Eni rabimo malo vec casa, drugi spet manj. Ko pa bo uspelo bos pa rekla:”evo, ravno pravi cas je ratalo!” 😘 Tezka je ta pot ampak na koncu je “darilo”, ki je vredno vsake tezke, obupne minute.

Neli90, dobrodosla in srecno!

Lila ena je dovolj, ce je prava 😉 drzim pesti!
Neli dobrodosla! Nakbolne res poklicat, sicer pa pomoje ni za skrbet, tile hormoncki pac nagajajo in n vse pobrkajo. Srecno v postopku!

Ooo upanje in leoni iskrene čestitke!!! Pa to je toooo 🙂 wohooo kakšne superske novičke, sem zeloo vesela:-) javita za krvni.
Kiddo, hvala 🙂 joj dejasnko razmislam, ce bi jutri delala plus, glede na to, da je upanju in leoni pokazal ze na isti dan kot bi meni jutri, ce bi blo.. ojoj 🙂
Neli90 dobrodosla. Tudi jaz sem pri spikanju imela menstruacijo ciz cudno mislm, da je bla sm dva dni, tako da pomoje je to kr normalno k se nafilamo s hormoni.
Lila, bodi pozitivna, tako kor so rekle ostale, vazna je kvaliteta!! Drzim pesti 😉
Punce tudi vse ostale, mislim na vas, drzim prsti in vam zelim super vikend ❤❤🍀🍀

Punce res hvala za ves vaš optimizem! 😊😊😊😊 Ja res je, samo ena je potrebna in upam, da bo to to.

Neli..ce bi mela v dravljah bi se zih..javli..v lj tudi..za mb pa ne vem😛😘🎈

dobrodošla Neli in tako kot so že ostale napisale je dovolj samo ena in tista prava 🙂 držim pesti, da bo vse ok!
24+ kako te razumem, res je grozno, ko imaš vse pošlihtano in imaš res tisto glavno željo in se nikakor ne uresniči…najhuje je pa ko vidiš, koliko je družin, ki imajo otroke, ampak si jih res ne zaslužijo – alkohol, nasilje….tega je kar veliko in takrat se res vprašaš kje je pravica…
ampak pozitiva naprej, verjamem, da se nam bo vsem na tem forumu enkrat uresničila želja!!
srečno vsem in lep preostanek vikenda vam želim!

Mackica, mi cakamo in drzimo pesti za tvoje dobre novicke! 😊

Neli dobrodosla 😊😊
Drage danes sem po 2 dneh ponovila test in 2.crtica se pocasi temni, kar sploh ni slabo 🙂

Živijo punce,

pa se vam tudi jaz pridružujem – čestitke vsem za pluske in stiskam pesti za ostale 🙂 sama imam v juniju 1. pregled v LJ na neplodnosti. Za nama je 1,5 leta borbe in v tem času 2 izvenmaternični nosečnosti. Odstranili so mi 1 jajcevod, pri drugi IMN pa zdravili z MTX. Zanima me kako izgleda prvi pregled? Rabi tudi partner že napotnico, ker niso nič rekli? Predvidevam, da bo to samo posvet in me bodo verjetno poslali na pregled prehodnosti jajcevodov in partnerja na spermiogram … Me prav zanima kakr čakalne dobe so 🙂 lepo nedeljo vam želim

Super leoni. Tut jaz sem danes ponovila test in je še temnejša črtica😄. Imam pa še dva testa doma…😉

New Report

Close