Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Orhid jst sm mela v lj zamrznjencke..sam mam ciklel na 28.dni.10.dan sm sla dat samo kri,potem pa vsak dan kri+uz.17.dan sem imela ovulacijo in to je biu dan 0.cez 5dni pa je bil transfer.po transferju pa sm dobila crinone gel ki sem ga ze dala not 3h po transferju..in nadaljevala vsak dan.

Jeeeej, Leoni! Čeestitkee! 🤗🤗🤗 Z Upanje sta super otvorili junij!

Mačkica, zdaj si pa še ti na vrsti. 🤗
Stiskamo pesti za plus! 🐞🐞🐞

Leoni in Upanje! Čestitkeee za lepo otvoritev meseca junija!!!! 🤩🤗 zdej naj pa samo rasteejo 😉

Punce..dobro jutro😘
Želim vam en super vikend in jaz se že veselim drugega tedna,ki bo čudovit za potrjevanje testkov ,krvnih,prvih ultrazvokov in komaj čakam lepih novic👍💚💜💙🎈
Mačkica1. .držim močno pesti zate👼💛

Dobro jutro!!! Hvala punce!!! Tut jaz vsem želim lep, sončen vikend!!!!🌞🌞🌞

DOBROOOOO JUTROOOO PUNCEEE MOJEEEEE… LEP SONČEEEN VIKENDD VAM ŽELIIIIMMM IN ČIMVEČ SPROŠČENIH MOŽGANČKOV…. hihihihihihihi =)

PAZI ZDEJ TO….. oseba **ŽENSKEGA** spola hahaha ma da ja ne bo moškega hahahahahhahahahahahahhaa

24+…JA TO SI POL TI😛😛😛😛
Hahahahaha..ti si utrganaaaaaa😘😘🎈💚💜💙

mah jaz sem sto procentna da ta mesec še ne bo nič…. ker kot pravim ne vem kaj je bilo z mojo ovulacijo niti nočem več sploh razmišljati o tem… me je pa sinoči nekaj črvičilo v jajčniku… evo danes zjutraj ko sem si prala zobe me je v maternici črvičilo…. kot po transferju…. lahk da me preseneti že naslednji teden M….. hahahhaa KER PRI MENI NI MOŽNO DA BI MEEE ZARODEK ČRVIČIL…. NISEM TE SREČE hahahahahahaha….. vsaj zaenkrat še ne…. vam pa itak javim ko bom te sreče hahaha xD kaj mi seeka že na jutro.. ah jaaa sej booo drugi teden če vaga ne pokaže usaj kilo manj…. bom na krstu pojedlaaa 100 kosov torte! hahahahahahahaha xD

Dobro jutro punce,
pa je punkcija za menoj. Iz petih foliklov smo dobili 2 jajčeci. V ponedeljek imam transfer v kolikor se kaj oplodi…
Upamo, da bo kaj ampak si ne upam biti preveč optimistična.

Liiilaa moraas biti pozitivna!!!! Saj ves brez pozitive nikoli nic ne uspee….!!!! 😉💪 Jaz verjamem da se bosta obee oplodiili in jih bos kmaluuu lahkoo grelaaa wiiii😚😚😚

leonii kateri cink si jemala? če lahko pošlješ slikico ali pa poveš vsaj kateri je ker je veliko vrst cinka…

24+ pošljem sliko malo kasneje, ko pridem domov. Sem v službi trenutno 🙂
Liiilaa sej veš kako pravijo.. manj celic je, boljša je njihova kvaliteta. Tako da brez skrbi, obe sta pravi!

24+, jaz sem tudi imela Cink in sicer od Jamieson. Vse dodatke sem imela njihove.

Liiilla srecno! Vse bo OK. V ponedeljek bos ze pridno grela pikici.

Lep vikend punce!

Pozdravljene…sem nova v postopku ivf…
Vsem pa želim veliko uspeha…

super Luca2015 hvala…. verjetno si ga bom šla kar kupit….

leoni pošlji ko boš doma =)

dobrodošla Neli90… kdaj greš v postopek?

Imam pa eno vprašanje če ima katera izkušnje….drugi dan menstruacije sem začela z jemanjem gonal f….naslednji dan je menstruacija izginila-drugače jo imam 5 dni-danes pa sem ponovno začela krvaveti…je to normalno….skrbi me..

Lillaa..too čestitke💚tudi jest vedno samo 2 celici …pa se je vedno 1 oplodila.tko da brez skrbii..jupii..in se veseli transferjaa.Mas tooo..uživaj v dnevu🎈🍦🍨
24+…a si kej testa za nosecnost nardila?!
Probi..mogoče pa že pokaže. ..💙💜💚

24+ ravno začela…

New Report

Close