ivf 2018
Hvaaalaa!! Včerej sem bla že čist slabe volje. Me je zvijalo sem misla da bo rdečka. Danes zjutrej pa test uzamem pa ga nardim. Al se nisem upala pogledat. No pol pa koončno zagledam še drugo črtico. Sej mam še dva testa. Bom še enkrat v pondelk nardila pa preden grem na krvnega. Čeprov je že ta kar močna črtica.😄😄😄
prav lepo je slišati tako dobro novičko za dobro jutro…. !!!!!!!
banana si vredu? itak pozitivna gremo naprej !!!!
jaz tudi mislim da ta mesec ne bo nič… ker ni ovulacije ali pa pač kot sem že rekla je bila tik za M…. kar pa močno dvomim.. da se lahko folikel toliko hitro razvijee in poči… no nima vezee bw fantazirati…. mogoče me pa na morju preseneti pa je ne bo haha!…… to je še moje upanje…. !!!!!
JUNIJ JE ŽE….. kaj čas hitro bežiiiiii… poglejte kolk strani imamo že na tem našem forumu..hahahah čudno da nas niso še zablokiral…. hahahahahaa
Upanje cestitke!!!💗🌹💗
Banana2 kaj tebe zdaj caka? Kaksen postopek in kdaj?
Mackica hvala za spodbudo za zamrznjencke,se pa kr ne upam vec veliko upati…bo kar bo
Punce a mi lahko razlozite,te ki veste kako gre to z pingvincki..jaz imam samo estrofem,ki se ga jemlje za odebelitev sluznice,me pa zanima,kaj pa glede ovulacije? Ali more bit al kako? Jo spremljajo? Ker jaz vem da sem jo imela vedno ampak zdaj s temi postopki imam obcutek,da se mi je vse pomesalo.
Upanje2, bravo!!!! Čestitam, juhuhu! Super si nam polepšala dan in uvod v junij. 🙂 Punce le tako naprej.
Banana, evo nov dan in nove borbe. Upam da si OK.
Alta jaz ne vem za pingvinčke, ti ne znam pomagat. A si bila že na posvetu za pingvinčke, veš kdaj lahko greš po njih? Pingvinčki so pravi borci, boš vidla :))))