Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

V četrtek mam krvnega. Itak da grem. Zakaj naj bom pozorna na bhtc, Flamingo?

Punce …joj nas je toliko..da to za vse velja😛
Ja pri meni Niagarski slapovi..hahaha.
V petek 8.6 imam itak pogovor pri dr.v lj in akcijaaa v IVF..je itak rekla ,da 2x iui pol pa ivf..tko da..goooo..naprej.
Zdej kuj k z dopusta pridejo..akcijaa.
Ker pa bom ta mesec konc mesca spet M dobila..mogoče pa še ujamem ivf preden gredo na dopust.bom v petek se z njo zmenila..👍😛
V ponedeljek pa Boothcamp..vaaaaaa…bom zruvala vse rekvizite ven..hahahahha

Upanje visoka vrednost lahko pomeni dve pikici. Držim pesti zate. Banana boš videla kako hitro bo vse to skupaj in spet bo tvoja pikica pri tebi. Močno držim pesti zate. Veliko pozitivnih misli. ❤️🍀🐞😀

Aja. Ja itak. Jou, se vid da sem še zmerej mal u šoku😄😄😄😄😄

Alta, js sem tudi vedno v stimuliranem postopku z zamrznjenčkom z estrofemom. Prvi dan menstruacije začneš z estrofemom in jim javiš, potem vaju pa oba s parterjem na 12. dan ciklusa naročijo na sprejem. Če si v Lj, je ta sprejem v tisti sobi, ki je zraven v čakalnici za ultrazvok. S sabo morš takrat met napotnico, zdravstveno kartico, osebne dokumente obeh in izjavo o številu zamrznjenih zarodkov. Preverit morš tud, če je še veljaven izvid brisa-PAP. Ko opravita sprejem, imaš potem ti isti dan še ultrazvok, da preverijo debelino sluznice. Pri meni je bila že tisti dan optimalna, tako da sem imela potem čez 4 dni že transfer. Nič ni v tem primeru važna ovulacija, spremljajo samo debelino sluznice in to je to. Nobenih stop injekcij in podobnega ni. No vsaj v mojem primeru je bilo tako.

Flamingoo..sam ress..maš čisto prav.hvala ti😘kako se ti počutiš??
24+..ohoj..no kva je zdej..a bova v muvinguu obe..šport, maca,tifol,omega3,voda,vsega po maloo..?!

Upabje iskrene cestitke. Srj sem vrdla da bo. Ti si tista ki je po ponkciji rekla da nam bo maja vsem ratalo 🙂
Zelela sem vam poslat slikico mojega testa, ki sem ga na pobudo upanje2 naredila ravnokar pa ne znam priponke dodat 🙂
Baby c. je pokazal dve crtici babeeeeee. Sicer je druga bolj blaga ampak jeeee. Tukaj je ponovim cez par dni da vidim ce je ze kej bolj rdeca 🙂

Hahahahahaa jaz sem v pogonuuu ze doboer teden s sportom💪💪💪💪💪💪 ravnokar z laufanja….. Zdaj pa se ene 30 min treninga doma 💪💪💪😉😉😉😉😎😎😎 Ma jaz sem z folno obupala… Hahah k bom noseca jo bom zacela jemati…. Zadnic sem hotela vzeti omego 3 in mi je zenska prodala neko cisto navadno omego…. Pridem v drugo lekarno ker seveda nisem bila. Zadovoljna z nakupom…. In mi rece farmacevtka da naj to omego rajsi dam kaksni stari mami…… Da mi ona nekaj drugega priporoca za imunski sistem no potem sem sla nazaj po denar v tisto lekarno in kupila druge tablete… Hahaha vglaven sem se kar na aspirinu… Koencimu in ecomerju… Haha bomo videliii slej ko prej lahko da bo kaj 😉😉😉😎😎😎 se ne sekiram prevec… Zdej sem si dalaaa poleg tega se drugi cilj daa zgubim max kilograme do morja hahahahahhaa😎😎😎😎😎😎 ceprav naslednji teden imamo krst ne vem kako se bom uprlaa tortici hahahahha😶😶😶😶😶😶😶😂😂😂😂😂🍒🍒🍒😋😋😋😋

Za ovulacijo sem si kupila ce ste ze slisale maybe baby…. Test k ga mas lahko celo vecnost…. Hahahha zgleda kot sminka… Ga odpress in notri imas leco na katero das jutranjo slino takoj ko vstanes ko se leca posusi jo das nazaj noter in pritisnes tipko da zasveti lucka…. In potem gledas kot pod mikroskopom…. Ce so pikice ni ovulacije ce se zacnejo delatii vejicee se bliza ko pa so naa leci samo veje potwm je ovulacija…baterije se dajo zamenjati tak da mas lahko to celo vecnost… Hahahah vsak dan pljuvam na tisto leco pa ne duha ne sluha o ovulacijo hahahahaha😋😋😋😎😎 drugi teden imam see homeopata…😊😊😎

Leoniii klikni pa poln urejevalnik & predogled tam pa imas spodaj lise priponka…. In jo nalozis… Daj da vidimooooooo tudiii meeee plisss 😍😍😍😍😍

Alta kam hodiš. Jaz ti za zamrznjenčke lahko povem samo kako je v MB.
Banana jaz sem vedno bila doma in se tako pazila počivala nič kave pila.. Imela sem same odlično ocenjene zamrznjenčke in nikoli ni ratalo. Zdaj v zadnje sem se odločila da grem delat in sem delala. V svojo prehrano sem pa uvedla : pila sem krvomočnico po menstruaciji in vse do prenosa zamrznjenčka, jemala sem b kompleks, zink ter folno kislino. Iz jedilnika sem črtala belo moko no če sem pojedla kako palačink ali pico nič hudega. Ampak kruh polnozrnat, pirin. Ja, zelo pomembno nič sladkorja nič sladkega. Tega sem se cel mesec držala vse do pozitivnega testa. Veliko sem pa pojedla oreškov. No, meni je zgleda nekaj pomagalo. Izgubiti nimaš nič. Se splača poskusit. Boš videla da bo. Moja dva zamrznjenčka sta bila poslabše ocenjena in glej ga zlomka, očitno sta se oba prijela. He he. 😀😀😀😀
❤️🍀🐞🌞

Juuhuu leeonii, sem rekla pol ko sva z mojmu šla domov pa sm tvojga pa še enga vidl, pa sem jima rekla da se vidmo čez 14 dni😄😄😄
Jaz tut ne znam slikice zraven dat

leoni1409 čestitkeee!!!

upanje 2 ti bi se mogla najprej registrirat….. leoni je.. ona mora klikniti samo pod okenčkom kjer nam piše POLN UREJEVALNIK & PREDOGLED…. tam pa najde spodaj priponka… in jo lepo doda kot datoteko… to je to =) hehe

Luca2015 ja zdaj ze grem,ze jemljem estrofem prvi uz imam v cetrtek.
Kiddo hvala ti za odgovor,jaz sem v Postojni ampak ja zdaj mi je jasno,da ovulacija nima veze,tako da bo kot pri tebi.
Flamingo mene pa zanima koliko caja na dan si popila(krvomocnice) eno salico ali vec? Tudi jaz zdaj probam brez sladkorja in bele moke.

Upanje2 in Leon, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

Woooow leoni, hudo! Cestitkeeeee!!!! Se katera?! 😉

[attachment=0]Screenshot_20180601-100728.png[/attachment]

Hvala vsem. Upam samo da tole ni kaksrn lazen rezultat zaradi stopke. Danes je 9.dan od transferja blastociste.

Leoni čestitam!!!! Ni od stopke, saj si jo imela ze vec kot 14 dni nazaj.

Črtica je več kot očitna! 😉 držim pesti, da bo krvi pokazal isto! Juhu, junij se je super začel!

New Report

Close