ivf 2018
Banaaanaa kaj res???? Jaooooooo 😥😥😥😥😥😥😥😥😥 zal mi jeee jojjj ne skrbiii ti si nasa pozitivkaa slej ko prej boooo tisto kar si zelimo uspelooo!! Kaj pa sedaj? Gres v ivf postopek? Kdaj itd.??? Ali se bos za nekaj casa malo odpocila od vsega??? 😐😐😐😐😥😥😥😥
Jokkkkkkk gre kr men na jok tkole ko vem kako ti jeee 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Banana, ojej no! Zal mi je! Danes se zjoci in bodi zalostna, jutri pa je nov dan in nov mesec in nova borba! Jaz ti bom vedno hvalezna za tvoj optimizem v tezkih trenutkih pa upam, da ti povrnem malo nazaj, ko ga bos potrebovala! Glavo gor, me punce smo res prave borke in res si zasluzimo, da vsem po vrsti rata. Objemcek in poljubcek ***
Punce..
Res hvala za lepo napisane besede in vem,da ste moja 100%podpora in ja..tudi banana se zjoce in sem se res danes in to pa full..mislila sem,da je to to..ampak me je telo ponovno prevaralo.Ampak tako,kot ste napisale moram ostati borka naprej..zato odvrzimo se zadnje 4 ure vstran in pojdimo v pozitivnem vzdusju v mesec JUNIJ!!
Do sedaj so bile super pozitivne novice in v mesecu juniju jih naj bo se vec..👍🌈
Hip hip hura..hip hip hura..
24+..JUTRI JE NOV DAN
Odvrzimo vlozke stran
Se borila bom ,da naslednji mesec menstre dobila nom..!
Veliko vode spila bom in 5 trebusnjakov na dan za boljso vgnezditev nardila bom!
Hahahahaha..💚💜💙🌈
Ojoj, banana zal mi je 🙁 drzi se, objemcek!
Dobrodosli dina in leoni, srecno s testom tudi vama!
Renko in zelimsi se malo pa transfer.. opa 🙂 koncnooo, ampak smo docakale da bo za poletje 😉
Alta, drzi se, ce pri meni ne bo nic, grem tudi takoj junija po pingvincka! Sem brala clanek, da so pingvincki super, da so delal raziskavo in da glede na to kar vse prezivijo, da so potem otroci zelo zdravi in same pozitivne besede so ble 😉 baje je zdej ze 90% uspesnost pri odmrzovanju, sem mislila, da je manj. Vse bo ok!!
Upanje, leoni,.. a ni grozno tole cakanje? Nevem kaj se dogaja, al je psiha ampak jz sm skuz na wc-ju in lulam.. danes sem mela krce in spika je v levem delu spodaj, cuden obcutek, nevem al me se od punkcije kaj matra al bo ratalo nevem.. prsa so zadne 3 dni napeta, boleca na otip, v nekem trenutku danes sem imela scemece bradavicke. Mocno upam da je to to kar si zelim in da ni psiha. V kolikor pa nebi bilo sem se pa odlocila da grem takoj v nov boj.
Ena je sprasevala kako pospesit menstruacijo.. oprosti, prevec nas je pozabila sem kera.. uglavnem brala sm lih prejsni teden in sicer začimba JANEŽ IN PEHTRAN (SKUHALA SEM SI ČAJ šla brat k me je zanimalo zakaj mi tole paše in pol vidm, da pospeši menstruacijo, sm ga sm zlila stran!!)
Punce vsem zelim, da se vsem razplete cimpreje in v pozitivno!! Gremo naprej!!
http://www.dnevnik.si/10 tole je o zamrznjenckih.
janež in pehtran pa nista primerna za nosečnice.. pa tut ne ga v preveliki količini za pospeševanje menstruacije..
To sem hotla še dodat..
Joj banana neee, pa to ne more biti res. Jočem s tabo in vem kako ti je. 4krat sem bila razočarana zdaj v peto je ratalo. Upam da bo vse ok, ker je še dolga pot pred mano. Vem, da boš tudi ti enkrat zagledala + moraš biti močna in še naprej vztrajna. Ne odnehaj in nadaljuj boš videla da bo vse ok. Sem v mislih s teboj. Objemček. ❤️🐞🍀