ivf 2018
Luca2015….tiiiiii siiiii legendaaaaaa:):)To mi delii..prav si nardilaaaaa…uuuuuu..fulll dobra betaaa..rastetaaaaaa dojenčkaaaaaa:)cmokkkkk !!
Lillaaa…uuu super..no vidiš..pa je punkcija pred vrati:)Je boljše,da ostaneš doma..že zaradi raznih ..bolezni in dvigovanja v vrtcih..!!(tudi jaz vzgojiteljica(imam privat).,.sicer jaz delam..skozi vse postopke..ampak imam pomoč..ne dvigujem itd..imam pa tudi 1.starostno skupinico mojih piščančkov)!
Dina89…dobrodošla med nami! Držim pesti zate:):)
24+…a si se nalaufala??Dej ne se tolk sekirat..to ni zdravo..cmokkk
Naju obravnavajo kot nepojasnjeno neplodnost…tako, da je vse skupaj uganka…menjali smo kar nekaj zdravil in na vsa sem kar dobro odreagirala, ampak nikoli ni bilo plusa…in tudi zamrznjenčkov nisva nikoli dočakala…zgleda, da nekaj ne gre prav…sedaj sem imela 14 celic in do petega dne so naju počakale samo tri…zelo porazno..sem bila kar razočarana, sem upala, da nama bo končno uspelo tudi zamrznjenčke imet..ampak kot kaže spet ni nič…
je pa bila spremembe klinike dobra odločitev, ker je tukaj res vse bolj upočasnjeno in se ti res posvetijo, upam, da nama bo sprememba prinesla +…bomo videli…
Dina, tudi jaz nisem nikoli docakala zamrzjenckov, zal. Menjala 3 zdravila v 3 postopkih, celic dovolj ampak na zalost nisem nikoli prisla do prenosa na 5.dan. Tako da sem imela vedno 2 zarodka in prenos na 3.dan. Mislim da je v tokratnem 3.poizkusu pac bila sreca na moji strani.
Kaj pa tretji zarodek so zamrznili ali ni bil dovolj dober?