Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Katka222 hvala za spodbudo. Upam da imaš prav.☺

Luca2015….tiiiiii siiiii legendaaaaaa:):)To mi delii..prav si nardilaaaaa…uuuuuu..fulll dobra betaaa..rastetaaaaaa dojenčkaaaaaa:)cmokkkkk !!
Lillaaa…uuu super..no vidiš..pa je punkcija pred vrati:)Je boljše,da ostaneš doma..že zaradi raznih ..bolezni in dvigovanja v vrtcih..!!(tudi jaz vzgojiteljica(imam privat).,.sicer jaz delam..skozi vse postopke..ampak imam pomoč..ne dvigujem itd..imam pa tudi 1.starostno skupinico mojih piščančkov)!
Dina89…dobrodošla med nami! Držim pesti zate:):)
24+…a si se nalaufala??Dej ne se tolk sekirat..to ni zdravo..cmokkk

Renko, takrat ko čakamo, da se končno naročimo za nov postopek, menstruacija vedno zamuja!!! Po mojem je to zaradi psihe.

ooo koliko vzgojiteljic je na forumu…lepo 🙂
katka222 ja v ponedeljek imam krvnega…me je že kr strah…
upajmo, da nam vsem uspe 🙂

Itak da nam bo uspelo, vse bomo kupvale nove jesenske jakne 😉

Ja res je, kadar jo čakaš je ni, kadar je nočš pa je :/ Sj bo, bomo že dočakal 🙂 A ma kira kak nasvet kako jo naravno pospešit? 🙂

Dina89 uuuuu kmalu ja. Mocno stiskam pesti, da bo +!!!!!!!

Dina bova skupaj slavile. Jaz imam v ponedeljek prvi UZ. Mislim, da ti odlično kaže. Boš kaj prej delala test doma al greš samo direkt na krvnega?

Alta, kdaj greš ti po zamrzjenčke? Tudi junija?

hvala banana2 in katka222 🙂

Luca2015 ti pa itak že lahko slaviš!! Ultrazvok bo vse samo še potrdil.
Neee, si ne upam delati testov, ker so me prevečkrat razočarali in imam kar strah pred tem…tako, da počakam na krvnega…

Dina, kaj pa je v prejšnjih postopkih šlo narobe? Če ne sprašujem preveč.
Vrjetno ti je sprememba klinike dobro dela. Poznamo več takšnih 🙂

Lila, po punkciji ti pripada 1 teden bolniške.
RenKo, je še kar ni ane? Kokr mi gre drugač na živce, upam, da pride čimprej! 🤗🐞
Še malo pa bo junij, upam da nam bo naklonjen!🤰🍀🐞

Naju obravnavajo kot nepojasnjeno neplodnost…tako, da je vse skupaj uganka…menjali smo kar nekaj zdravil in na vsa sem kar dobro odreagirala, ampak nikoli ni bilo plusa…in tudi zamrznjenčkov nisva nikoli dočakala…zgleda, da nekaj ne gre prav…sedaj sem imela 14 celic in do petega dne so naju počakale samo tri…zelo porazno..sem bila kar razočarana, sem upala, da nama bo končno uspelo tudi zamrznjenčke imet..ampak kot kaže spet ni nič…
je pa bila spremembe klinike dobra odločitev, ker je tukaj res vse bolj upočasnjeno in se ti res posvetijo, upam, da nama bo sprememba prinesla +…bomo videli…

Upanje2 to so načeloma lahko lepi znaki nosečnosti. Čez vikend čim več uživat in odmislit, v ponedeljek pa obe narediva test 🙂
Danes teden se pa potem vidiva na Leonišču!

Dina, tudi jaz nisem nikoli docakala zamrzjenckov, zal. Menjala 3 zdravila v 3 postopkih, celic dovolj ampak na zalost nisem nikoli prisla do prenosa na 5.dan. Tako da sem imela vedno 2 zarodka in prenos na 3.dan. Mislim da je v tokratnem 3.poizkusu pac bila sreca na moji strani.
Kaj pa tretji zarodek so zamrznili ali ni bil dovolj dober?

Leoni sem se že pomirila. Imaš prav, vse bo ok. V pondelk se polulava na test. Itak da bo pokazal +. V četrtek se bova pa samo še smejali od veselja.👍🌷

Joj punce, pester vikend 🤪, v ponedeljek pa fuuuuul plusov.
Upanje, ti bos v ponedeljek delala test?

Ja najbrž da bom kar v ponedeljek.

Upanje, Leoni, 🤞🏻👍🏻💪🏻! 😘

Banana nalaufala sem see postenoooo! Hahaha😉😉😆😆

Ma jst tko skoz 🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇🐇 tak da mora bit + ce ne sedaj pa na morju hahahaha😆😆😁😁😎😎

Upanje si na bolniški ali delaš normalno? Meni je blo doma preveč mučno in sem šla delat 🙂

New Report

Close