Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Piskercek, kje se pa ti skrivas? Kako se pocutis?

Se malo pa bo JUNIJ punce in novi boji in novi testi!

Leoni, welcome to the club! Naj bo uspesno.

Banana, kak je zdej tvoj plan s testom? Kdaj?

Men se pa vsak dan po malem mesa in dnevi se vleeeeeeecejo kt hudic! Prov noro je no!

Luca2015 tole cakanje more biti res mucno 😕 naj ti cimprej mine! Sam se parkrat spat pa bo 😉

Luca2015 Skos sem tukaj.. vas skos spremljam 🙂 in sem z vami. Mah odstevam dneve in minute do UZ,počutje je pa ok..joškice so občutljive, trebuh se mi zdi pa da je malo uplahnil. Kaksen dan me malo zašpika doli, ampk drugač je pa kot da ni nič. Kako si ti Luca? Skos sledim ce se je STAR kej oglasila, ampk nikjer nic ne vidim..me že skrbi.. mela je test na isti dan kot jaz…

Punce hvala vsaki posebej za lepe besede 😊 Tudi vam zelim cimvec srecnih koncev in kot je rekla Upanje2 na punkciji, bo 2018 definitivno nase leto! 🤰🍀
Glede na to, da je jutri sele 8.dan od ET, bom s testom pocakala do vikenda, ker se bojim razocaranja.
Ali kljub estimi in estrofemu lahko pritece M?

Punce dobro jutro:)
Evo mene že od včeraj šraufa..k pri M ..,Ampak je še,kar niiii..jupiii:)Danes je 15.dan .
Upam,da jutri ,ker bo 1. Junij ,da odprem sezono pozitivnih testov..:):)Flamingoo..je odlično zaključila Mesec Maj:)Pa seveda..Luca2015..,piskerček..,:):)
Upanje2,Mačkica1.in.Leoni..drug teden pa vi razturatee z pluskii:):)

Banana ja!!!!!! Daj nam lep uvod v junij!!!!

Leoni, tudi zate držim pesti, da bos skupaj z Upanje2 in Mackico ugledala ++++

Leoni dobrodoslaa in srecno!

Piskercek tudi jaz cakam na star1 a jo od nikjer ni 😐😐😐😐

Punce mislim da ta mesec al je bila ta moja ovulavija zelo kmalu kajti glede na to da so crtice bile tiste dva dni razhlo vidne pa jo je bilo dejansko ze konec…. Ali bo pa zapoznela kar pa dvomim ker sem si kupila en mikroskopski test ki ga imas lahko zelo dolgo in das svojo slino gor posvetis z lucko in vidis kaksba je situacija… Pri meni nic od nic😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶 A je sploh bla ovulacija ali ne bog ve in to bomo kmalu videlee k bo M hahaha….. Joj sem zivcna kako jo kr naenkrt ni… Mislem saj ne morem vedeti lahko da sem se prepozno testirala…. Ahhhh kr neki… Jaz bom skakala do M pa kar bo bo hahahahha

24+..ja,,,kva si ti že vstala?!A je ura 11.00 ..hahahaha. Si bla žejna?hahahahah..
Ja dej ti kr skači..madona boš vidla..boš prej noseča..,kokr bo menstra prišla…hahahahahhahahahahahahahahahah
Uživaj v sončku:)

Hahahaha ja lej morala sem kmalu vstati da grem lahko teci…. Da me spet dez ne dobi hahahaha😁😁😁😁 ma firbec me je matral za to ovulacijo kr neki no……. Ni jo od nikjer tud sama po seb mislim da je bila takoj po menstruaciji…. Al jo pa sploh ni blo kaj pa vem nimam vec tud sama pojma hahahaha… Kr neki noooooo joj sem zivcnaaa😣😣😣😣😣

24+ mogoče se je zaradi postopka ovulacija malo premaknila. Jaz sem jo imela po prejšnjem postopku z 1-tedenskim zamikom. Sem se kr čudla, ker sem mislala, da jo ne bom imela sploh. Ampak mene kr fejst boli tko da sem potem vedla da je in sem nardila test, ki je bil pozitiven.

Banana, sej te skoz neki šraufa… ;). Ne bo menstruacije in pika! Jutri bo + in bo vse OK!

Piskerček, ja Star se ni nič javila… ;( Drugače sem jaz tudi ok, prsi me bolijo, pa mogoče malo bolj zaznavam vonjave, druga nič. Kdaj imaš ti UZ?

Katka, hvala. Samo da bo čimprej ponedeljek.

Pozdravljene punce,
čestitke vsem za +, držim pesti za vse, ki še čakate.
Evo jaz sem ravno iz 2 UZ in v soboto me čaka punkcija samo levega jajčnika ampak je bil Reš kar zadovoljen. Upamo, da bo kaj iz tega.
Me pa zanima kako ste bile z bolniško po punkciji. Sama sicer delam v vrtcu 1. starostno in je veliko dvigovanja, prepogibanja…ti pripada po punkciji ali ne?
Hvala za odgovore. 😊

Luca2015 UZ imam 11.6.. Ti mislim da imaš par dni prej če se ne motm?

Liiilaa, če je bil Reš kar zadovoljen je že OK. 🙂
Ti pa mogoče predlagam vseeno bolniško glede na tvojo službo. Jaz vrjetno ne bi zmogla par dni bit cel dan fizično aktivna kot moraš v vrtcu biti ti. Boš pa videla kako se boš počutila po punkciji. Mogoče bo do ponedeljka že vse ok.

Piskerček, ja jaz imam 4.6. Madonca se tole vleče…

jaz sem takoj 3. dan po končani M čutila bolečine dol tudi izcedek je bil malo bolj izrazit….in mislim, da je čisto možno da sem jo imelaa že prej….. no saj bomo videli ali bo M ali ne…. =) zdaj imam to napravico lahko vsak dan preverjam ali bo ali ne bo ovulacije…. hahahahha xD

ivjo soborke, že dolgo se nisem nič oglasila, ampak vas vsak dan prebiram.
Čestitke vsem za pluske in držim pesti, da bomo tudi ostale, ki še čakamo na krvni test v juniju dočakale ++++. 🙂
Pozdravljena Liiila, jaz tudi delam v vrtcu in sem sedaj v petem postopku v Mb. Sem pa že od punkcije na bolniški, tako priporočajo v Mb in na podlagi tega mi je tudi osebna zdravnica napisala bolniško. Prej sem bila v Postojni in sem vedno takoj šla delat in rezultat je bil vedno negativen, mislim pa da ti v Postojni po punkciji priporočajo 4 dni bolniške in ravno tako po transferju (najbrž pa ti osebna zdravnica napiše lahko tudi več bolniške)…bomo videli, če dejansko to, da sem ves čas doma kaj pomaga…sem pa definitivno veliko bolj napsihirana kot če bi hodila v službo, ker ves čas mislim kaj se dogaja in če bo al ne bo…bomo videli…
Vsem puncam želim veliko sreče, tistim, ki so že ugledale plus in tistim, ki ga še čakajo!!

Srečno!

Drugač pa punce jaz sem šla danes spet v Adrialab na krvni test…. sej vem da boste rekle da sem FUKNJENA!!!!!! Ampak tolk me psihično vse skup matra.
No in je rezultat S-ßhCG 14445,3 🙂 tako da sem vesela da lepo narašča. Sem mal bolj mirna ampak še vseeno nemirna, hihi.

Mene pa od včeraj zvija spodaj vsake tolk časa😕. Upam da se ne pripravlja M😞. Trebuh imam še vedno napihnjen in prsa boleča. Če bo vikend minil brez M, potem bom delala test v ponedeljek.

Punce hvala za odgovore!
Ja Reš je danes bil zelo zelo dobre volje, še smejal se je in šale govoril. 😂
Bom videla kaj mi bo rekel v soboto, ampak glede na delo bo verjetno res bolje, da ne grem delat takoj.

Jao ta menstra, ene držijo pesti, da ne pride, druge komaj čakamo da pride da se naročimo na transfer… Upam da se vsaki uresniči tisto kar si želi 🙂

Banana zdaj ti pa ze kar konkretno m zamuja ane…. Ma da je nekaj na tem no 😃
Liiilaa pozdravljena na tvojem mestu bi do transferja ostala doma. Ne vem kako je pri resu, ampak ce ti on ne da bolniske jo dobis pri svoji osebni zdravnici zagotovo.
Dina89, ti pa imas tudi potem v kratkem krvnega? Drzim pesti! 🍀
Upanje2 to je lahko tudi zelo dober znak kolikor vem, tako da nikar panike zganjat 😉 ziher se sam mal kregata dojencka 😉😉
Luca2015 no vidis vse je ok. Pa jaz te cist razumem, tud sama bom pomoje vsak dan tam 😂
24+ pri tebi pa itak ni panike da si zamudila ovulacijo 🐇🐇 ziher bo kaj ratalo 😉

New Report

Close