Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Punce pozdravljene.
Sem čisto nova tukaj in upam, da sem v pravi skupini 🙂
Transfer v Ljubljani na Leonišču sem imela 23.5.2018 (blastocista). Krvni test me čaka 7.6.2018 in teli dnevi se takooo neskončno vlečejo.
Ali je tukaj še katera, ki je imela prenos na 23.5.2018 glede na to, da nas je bilo kar nekaj?
Srečno vsem.

Aha leoni jaz sem bila. Katera pa si? 😕

Ooo super 🙂
Hmm tista iz Šk.Loke.. Predzadnja sem šla notri. Pri punkciji sem bla pa največja cmera 🙂 🙂

Hmm. Tista ko je sedela zraven mene in je bla fuul dobre volje pred transferjem?

Pa ne vem katera si ti tako da ti težko rečem da sem sedela zraven tebe 🙂
Sem tista, ki je hotla it lulat pa ste ji prepovedale 🙂 🙂

Aha, tvoj ti je prepreču da bi šla lulat. Dolgi lasje… Na koncu klopce sta sedela?

Ja ja taprava 🙂
In katera si ti?
Si v stiku še s kakšno od ostalih?

Tam ko smo sedela za transfer je bil en par med nama. Druga sem bla za transfer.
Ne, žal nimam z nobeno stike. In kako si?

Dobrodosla Leoni1409 in vso sreco! 🍀😀

Aha že vem.. Črni lasje in dve blastocisti 🙂
Načeloma sem ok, nobenih posebnih sprememb razen boleče in napeteeee joške 🙂
Čez vikend sem imela občasne krče v maternici, kot pred M, ampak v veliko blažji obliki, zdej je pa mir.
In ti? Kako prenašaš tele dolge dneve?

Ajaaaa in pritisk imam v minusu pomoje 🙂

katka222 hvalaa 🙂

Isto kot pri tebi. Prve dni od transferja bolečine kot pred M. Pol en dan ščipanja v jajčnikih. Pol pa mir. Zdaj pa kakšna čist blaga bolečina. Pa napete in boleče prsa. Kaj pa vem? Upam na najboljše in da je ratalo. Drugače mi pa kar mineva. Upam da se bomo vidle 7.6.

A te kej mika da bi test naredila? Jaz sem sicer rekla, da ga ne bom ampak ne vem če bom zdržala 🙂 Škoda ker nismo telefonskih številk zmenjale in ustvarile viber group. Bi mal simptome izmenjevale 🙂

Me mika, ampak se bojim neg. rezultata.

Wooohooo Flamingo!! Lepo!! Čestitke!!! 🤗🤗 🌷🌻🌼 Ti bomo zdaj s klepetanjem krajšale čas do ultrazvoka.😊

Leoni, dobrodošla! Navijamo za plus!🐞🍀🐞

Flamingoo..to je pot srece,ljubezni in mocne volje,ki te je spremljala do sedaj.Vijugasto cesto si pustila za seboj..saj imas sedaj pred sabo ravno in tocno doloceno prihodnost,ki jo nosis pod svojim srcem💚🌷vse bo ok!!!
🎈👶😊🌈

Leoni…dobrodosla med nami in drzim pesti zate😊

Joj, banana tako si lepo opisala. Hvala ti res iz srca. ❤️❤️Toliko zgodb z žalostnim koncem je da adijo. Zdaj je komaj začetek dolge poti. Upam da bo vse ok. Na uz bova zvedla ali je eden ali dva. Tako da strahovi so prisotni in bojo. Se bomo pa tolažile in vsem skupaj bo lažje. Res ste izjemne. 🐞🍀😀

Dobrodošla Leoni. Kar pogumno in naredi test. Jaz sem ga 11 dan in je pokazal. 😀

New Report

Close