ivf 2018
Evo Punce tukaj sem. Beta 1930 sem res srečna Nosečka. 😀😀😀😀Čez dva tedna imam uz. Do takrat lahko spet brez nohtov ostanem hihi 😀😀. Držim res močno držim pesti za vse vas da vam rata da zagledate +. Joj res so lignji pomagali za lažjo vgnezditev. Prav vse sem probal in nekaj je na tem. Zdaj greva nekaj pojest sva že čist zmozgana od tega čakanja. Pošiljam vam koš poljubčkov ❤️🐞🍀😀
Tud jz zdj še kako pivce za živce zdj ruknem, za vnaprej me “skrbijo” scenariji pa kako se oblečt da bo fajn skril dokler ni čas povedat pa tko, vse možno gre po glau 😀 Vsaj čis sm se prepričala, da bo ratal in da že razmišlam o teh sladkih brigah 🙂
Jz tud z lignji nism glih na “ti” ampak za višji cilj bi jih pa tud pojedla 🙂
Jaz sem imela ne dolgo nazaj neprijetno situacijo…. Bili smo na pikniku in jaz edina nisem pila…. Kar je za mene ” cudno” hahaha ampak ker sem bilaa ravo 5 dni pred testom si nisem tudi kozarca piva privoscila…. Da ne bo pomote drugace ne pijem alkohola razen ob posebnih priloznostih v mejah normale se znam pa tudi brez njega zelo zabavati tako da mi tudi pasalo ni…. No in sem bilaa v centru pozornosti zakaj pa jaz ne pijem… In se kolegica zacela dret da sem nosecaaa… ( ker pac pricakujejo da bova kmalu imela otroke..) vam povem da mi je bilo takoo neprijetnooo…. Ker ko bo vedeli v kaksni situaciji sva bi bili verjetno raje tiho… Tako pa ne vejo in potem so vsi v nekem pricakovanju in me stalno morijo z raznimi komentarji…. (kar mi gre blazno na zivce) in ravno vceraj sva z mojmu debatirala kaj bo ko bo familija zacela sprasevati kdaj bojo tamladi meli itd… Kaj jim reci itd.. Ker jima nismo povedali in zaenkrat tudi ne misliva saj je to najina stvar plus to da nama lahko povzrocajo se vecji stres in pametovanje…. Kot da se sama nimam dovolj vsega….
Tak daa zelim si- ne sekiraj se kaj ti tvoj rece normalno je da se obrwmenjujemo tudi mene kdaj moj prizadane s kaksno izjavo bi ga najraj 3x okol uses pa vendar jaz ostajam vecni optimist tak daaa ja bo nam uspeloo boste vidle punce moje!!😍😍😍😍😍😍
Flamingo čestitam!!!!! Krasno!!!!
Renko in zelim-si, jaz tudi vse prilagajam postopku! Včeraj sem DR vprašala ce grem lahko po transferju zamrznjencka na morje (ker da IBAN da bi bil transfer ravno konec junija) in mi je rekla da vsaj en teden po transferju kopanje strogo prepovedano (bazen pa skos). Tako da sem kar odpovedala morje 😊 ker moj pravi da ne greva ce se ne bom smela kopat.