ivf 2018
Pozdravlheni punce mocno drzim za vas vseh pesti.Luca2015 Banana2 danes mal prisla k sebi poklicala na ivf oddelek povedala da sem dobila M tudi narocilas v leoniscu na mail za nov pistopek bom vidla kj bojo odgovorile vem pa da sele septembra bom lahko zacela tko da spet ostane samo cakat. Naravno ni sans da bi zanosila tko so nam rekli v leoniscu. Bom probala isklopit mozgane tezko verjamem da mi bo uspelo kr skoz imam to v glavi😕 zdej bom razmisljala kj se naredit da bi bil rezultat bolsi kr prav v sakem postopku tocno na un dan ko bi mogla dobit M je prikazalas prav nemorem veret. Eh sej bo. Zdej vazno da vi vsi ki cakate na + ga docakates in sebeda bote iz srdca vam to zelim.lep dan ☺
Evo punce kr nisem in nisem mogla se priklopit nazaj v pogovor…zdaj sem ze boljse:) Vglavnem ja takoj grem lahko po zamrznjencke in tudi tako sem se odlocila,ceprav sem polna strahu. Ampak ker ne bom imela stimuliranega postopka sem se odlocila,da nimam kaj cakat.
Vidim pa da tuki naprej dogaja na polno.
Banana jaz itak vem,da si ti noseca😗😉
Luca2015 se malo pa tvoj prvi uz❤❤ vse bo kot mora bit💓💓
Upanje2 in mackica1 drzim pesti za vaju🍀🍀
24+ ti si itak legenda🐇,kaj bi moj dal da bi bilo toliko akcije😄😄(no sej mu vseeno nic ne manjka😎)
No ze ki smo na tej temi,ali se ima lahko spolne odnose,med tem ko cakam na prenos zamrznjecka,jemlje pa estrofem(za debelino sluznice)
Kiddo,Orhid mislim da bomo mi tri nekje na kupu:)
Oxi si ok?
Upanje2. .ne poslusi 24+.
24+kaksne pa pises Upanju 2 ??valda da ma lahko znake..!!kva je v glavi?!!a bos zdej ista ratala,k une k ne razumejo?!al kva je zdej s tabo?!ti ovulacija v glavo buta al kva?dej pozitivaaa noooo..!pa pr sixpacu pazi kako ga delas..da ne bo onepack..
Hahahajajajhahahaha..dej moram te mauu jeb..v..glavoo..hajajajhaha
Lahko mi vrnes..no mogoce se bo pa tole samo zbrisal?!hahahahaha
Hahahahahaha dej dej dejjj tile znaki so nam samo v glavi men se tud vrti pa nisem noseca tko k upanje2 k je noseca ziher….. Pa sej sem ji se zraven dala pozitivne komentarje kaj se ti oglasas opica ena…. 😋🙉🙉🍌🍌🍌🍌🍌
Zgleda da tale tvojjebanje ni tok oster k moj hahahah ti ga ni scenzuriral….. Hahabahahah ma jaz sem mela drugace ze vse vrste simptomov tak da zdaj ko se kaksen pojavi ga zignoriram….😂😂
Punce, cel mail imam samih obvestil od foruma 😂😂😂 Vidim, da vam res dogaja in da če kakšen dan spustim, že nisem več na tekočem 😂 Joj, hudo mi je za vse slabe novičke, ki so prišle tačas, sem pa vesela za tiste, ki ste zagledale pluske! Jupi! 👌😎😎😎
No, jaz še vedno čakam na m., da grem lahko po pingvinčka. Sem kar malo na trnih, kaj pa če se ne bo dobro odmrznil..kaj če se ne prime..potem sta samo še 2 šansi..
poleg tega me pa skrbi še kako bo poleti, za morje, potovanje itd. Moj pravi, da preveč kompliciram, da preveč vnaprej gledam in na to kaj si bodo drugi mislili(ker noben ne ve), da kaj pa če se sploh ne prime. Da ne smem vseh planov temu prilagajat, da kaj pa če bo..
Me je kar mal prizadel ta njegov odgovor. Jaz seveda mislim in upam, da se bo in da bom imela poleti že vse nosečniške znake. Kaj pa ve, a mislite da pretiravam?
zelim-si, upam, da te kmalu obišče m, da greš po pingvinčka, ker si se že tako morala načakat! In isto Renko seveda…. Drugače pa vse bo ok, moramo biti pozitivne!
Pomojem smo kar vse iste 🙂 Tudi jaz veliko kompliciram okrog tega, pa me včasih tudi spravi iz tira kakšna izjava mojega 😉 ampak ej nazadnje pa še dobro, da so oni bolj na loose, da se potem malo umirimo 😉 a ni tako 😉