Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Pol smo nekako na istem s simptomi. Kaj pa izcedek. Jst mam nek voden izcedek. Ze razmisljam da bi si sla mini vlozek kupt. Kar naenkrat pritece.

Ah, Mačkica je spraševala koliko nas je junija v postopku, sem pobrkala 😉

Sej itak vse zanima katka. Hvala za spodbudne besede. Itak da bo hiter minilo.

Bananan, si še vedno suha :)))))?

Flamingo, javi se nam po rezultatih, da se se malo poveselimo!

Upanje2, izcedek je mogoče Estima (al kar pač jemlješ), ker jaz ga tudi imam. Včasih mi gre še čez mini vložek. No, vsaj po mojem.

Alta, Oxi kako sta? Greš po zamrzjenčke v juniju Alta?

24+, ti pa sam da skačeš gor in dol. Je že ovulacija???

Luca2015. ..jest se zmer suha..danes 14.dan toliko se nikoli ni zdrzala..😅joske me pa bolijo in kr ena pekoca bolecina okoli niplckov..ne sme se ulitiiii😰😰
Bejbike..hvala za vso pozitivooo.
Flamingooo…komaj cakam ,da nam sporocis..jupiiiiii…💚🌷🎈🌈

Alta1…kako siii??!!
Oxi41..kako siii??!!
Mislim skoz na vajuuu..💜💙💛💚🌷🌷

Banana2 itak da se nebo ulila. Držim pesti da se nebo.
Jaz sem šla pa na sprehod in se mi je začelo vrtet. No še en simptom.

Upanje2…ja mas kr ornk..simptome..to bo to..bos vidla😊😊hvalaa in lep dan se naprej💛
Kiddo..👌🎈
Orhid..hvala👍super..da gres v akcijo😊bom zelo pesti drzala😊
Katkaa..no se malo pa bos pikice grela😊
Mackica1..drzim pestiiiiiiii😊😊😊
24+..dej pejd ze dol iz tvojga..se cela osrednjeslovenska trese..hahahaha

Hahahahahhahaha no no… Skacem kot zajklja…. Kar se tice ovulacije se nic ne vem moram it kupit teste ker mi jih je zmanjkalo hahaha… Tak da vam kasneje javim ko se spravim v trgovino hahahaha😁😁😂😂😂 pizda morala bi bit najkasneje jutri… Bo ja ze 14. Dan po M

Hahahaha ta forum pa zna sam od sebe cenzurirati besede svaka cast hahahahahahhaaa napisala sem eno grdo besedo hahaha vidim da mi je kr samo spremenilo hahahahah

24+…toooo ti si legendaaaa💚💜👍👶🌷🌈🍵💁
Mi smo se dokaj v mejah normalne glede testov..na joutubu gledam..kva modelke delajo teste..k nore..proti meni..sm jest mala malica..tko da jupii testi so zakonnn.hahshaha

24+ tvoj dragi je pa pravi srecko 🐇🐇🐇😀

Banana do petka si bom zarad tebe vse nohte že pogrizla 🙂

Hahahahahhahahahaha…. Moj dragi pride iz sluzbe pa ga ze druga sluzba v postelji caka hahahahahahahbaa

24+, dej mu dost tekočine, da revež ne bo dehidriru. 😉

Upanje2 mater mas zgodnje simptome😁😁😁😁😁😁😎😎 srcno upam da ti prinesejo +😍😍 se en dobeer mesec pa morjeee wihuuuu……. 😎😎😎😎

Najlepse bi bilo da jo ne bo niti cez 14 dni niti na morju…. Haha😎😎😋😋

Hahahaha na tolo tekocino bi lahko povedala marsikaaj zlehtnega hahaha pa rajsi ne bom ker ni za na forum a ne vidte da me je scenzuriral….. Hahahhaa😆😆😆😆😆😆😎😎😎😏😏

Ko bi lahko vedala zakaj se noceee vgnezdit zarodek bi takoj vkrepala a kaj ko me vejo tud strokovnjaki zakaj je temu tako… In zdej je sam se jackpot kdaj se bo…. Haha

24+ a res mislš tako? Mogoče sta se oba prijela da je zato tako. Vse podvojeno. 😕

Katkaa..neeeee..!!! se za ostale malo pusti.hahahaha..😇😇😇
24+…ti porednica ti🐘..hahaha

Upanje2… Po navadi imajo punce simptomee sele po prvem UZ…. ampak ne skrbi itak smo si vse razlicnee pa ker smo v toliksnem pricakovanjuu imamo taksne in drugacnee razloge… Pa itak vednoo najprej na to pomislimo hahah kaj pa drugega… Sploh pa ce smo v postopku😎😍 tak da lej mogoce so pa lee te tvoje vrtoglavice in vse ostalo res zarad tvojih bebic… Lahko pa da je to vse samo v glavi in se izraza se bolj mocno kot bi se dejansko….. 😁😁 Ma jaz verjamem daa sta se oba prijela kaj pa drugega…. Nimata kaj srackat!!

Banana2 jaz sem vedno poredna hahaha sploh pa v teh dneh hahahahhaaaaaaaaaa😁😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂 Danes bo spet bogi…. Hahahahahahaha no pa saj mislim daa mu ni nic hudega…. Je tud on kr za akcijo sam vidi me😅😋 hahahaha… No sem mu vceraj reklaa… Kaj bo sele ko bom imelea sixpack hahahahahahahahahhahaha……. Ker zdaj redno delam vaje za rit trebuh noge roke… Vse zivo in vem da cez noc ne bo nic od tegaa ampak jaz verjamem ce bom vztrajnaa da se bo slej ko prej kaj poznalo….. Samo moram se ene par kilogramckov dat dol tegale spehca… Pa bo hahahahhaha ne jem kruhaa ne jem slatkarij pijem samo vodo in jaz mislim da cez en mesec bi mogla it usaj kaka kila dol….. 😉😉😆😆

New Report

Close