ivf 2018
Evo dr.pusenjak je odgovoril na vprasanje zakaj je urinski test pozitiven?krvni Bthcg pa na meji oz.negativen?
Odgovor. .urinski test je lahko zato pozitiven,ker lahko,da imate visok FSH,LH in TSH.Vsi ti hormoni namrec navzkrizno reagirajo s Hcg hormonom.
Jaz Upam..da se bo oz.se je spermic naravnost in ne navzkrizno zaletev v jajcece in,da je to to.😊👶👶
Da nimajo zdej teli hormoni prste vmes.😊hahaha
Orhid mi je iz jezuka vzela, kar sem ti zelela napisat banana. Mislim da glede na to da so ti spermije vbrizgal preden so se oni najdlu in je nastala blastocista res prezgodaj. Ce nekomu 5i dan vstavijo se vedno cakamo 2 tedna. Samo da tecke rdecke ni!! Drzim pesti res zeloo!
Punce hvala vam vsem za lepe želje in oporo, težko je tole čakanje, ko telo že ve kaj se dogaja, nas pa pušča v negotovosti.
Hvala za vse spodbude in pozitivne besede.. srečno in držite se!
Pozdravljene! Da se jaz napisem svojo izkusnjo. Jaz sem imela marca letos drugi postopek, vstavili so mi dva zarodka in eden se je uspesno prijel. Sem v 15 tednu nosecnosti in pravijo, da bo najverjetneje fantek. Pocutim se tudi odlicno, brez slabosti. Postopek pa je potekal v UKC Mariboru. Se pa spomnim gospe, ki je bila z mano v postopku in je imela le eno jajcno celico, ki pa se je oplodila in tudi ona je sedaj vesela nosecnica. To pisem, da pustim sled upanja. Vse je mogoce.
Repatica123, cestitam in lepo nosecnost!
Meni se itak zdi da so ti postopki odvisni predvsem od srece kot od kaksnega drugega dejavnika.
Flamingo, jutri je dan D. No, pa sej ubistvu ze ves 😜.
Upanje, Mackica… drzta se, malo se! Mucno je tole cakanje ja.
Orhid, ti pa junija po zamrzjencka? To bo tudi 123. Kdaj pa pricakujes ovulacijo? Bo spontan cikel?
Banana ti samo pozitivno!!!
Repatica lepo je slišati pozitivne zgodbe!!!
Luca ja, v spontanem ciklu, samo čakam se na M, pa cikluse imam na 35 dni tako, da bo ovulacije po moje okoli 24.6. Joj kolk ti privoščim lep UZ 😊
Mackica, Upanje, lepo otvorita junij!!!
Flamingo, jutri bo samo se potrditev tega kar ze itak ves 😊
24+, tvoj se gotovo ne pritožuje 😊
Banana, res mi je žal, da nisi dobila boljših novic 😕. Ampak ni še nujno za obupat! Lahko, da beta še zraste. Stiskam pesti, da bo! 🐞🐞🐞🍀🍀🍀
Madona so ti naši postopki res eni čustveni vrtiljaki.. od izjemno visokih upov, do razočaranj, vmes bi radi verjeli, da bo vse ok, pa si po drugi strani vseeno ne upamo, da ne bi bili v primeru neuspeha preveč na tleh.. pa to neskončno čakanje, ko ne veš pri čem si, ko čakamo na rezultate, na postopke, ko smo v dvomih, …😞 Punce, ni kaj, prave borke smo! 💪💪💪
Držite se vse!🌼🌷🌻
Dobro jutro punce 😉
Flamingo, danes je tvoj dan, uživaj v njem! 🙂
Orhid, ja upam, na najboljše, če bo vsaj približno tak rezultat kot pri tebi, bom skakala od veselja! 🙂 Upam, da se ti tečka čim prej prikaže, pol pa akcija! 🙂 Saj res, si kaj povprašala glede aspirina? To tudi mene zanima….
Repatica123 hvala za tvoj post, meni vedno take pozitivne zgodbe vlijejo dodatno upanje. Hvala
Flamingo, držimo pesti in nestrpno čakamo s tabo!!
Repatica, hvala pa pozitivo, vedno vesela za srečne zgodbice!!
Jaz pa sem tudi zacela postajat nestrpna, bo treba v sluzbo da se zamotim, pol bom pa od vrocine in vsega pomoje tolk zaspana da bom preostabek dneva prespala.. 🙂
Koliko vas gre junija v postopek? Zanimivo, da smo kr pokupckane pol pa mal pavze pa spet nas je nekej..
Banana ni smo s tabo, upamo na najbols! 🍀
Alta, kako si se odlocila?
Upanje kako prezivljas tele dni? Se vedno veliko lulas?
Ja tale čustveni vrtiljak dela svoje 😉
Punce lep dan vam želim🌻🌻🌼🌼🌺🌺
Ja še zmeraj lulam velik, pa tut žejna sem non stop. Zvečer ko si dam moderc dol moram joške pridržat ker me preveč zabolijo ko jih spustim iz moderca😄. Drgač pa tut moji živčki niso pri miru. Skušam bit pozitivna in komaj čakam jutr teden da grem na krvnega. Kako si ti mackica? Maš kakšn poseben simptom? A misls kej prej delat test?
Tut velik lulam, ampak tut velik pijem haha tut ponoci grem pa se ob 6ih pred estimo 🙂 prsa mam napihnjena, so pa zvecer bolj trda zjutraj pa mehkejsa, probam bit cimvec brez modrcka (doma) ker me vse tisci. Vcerej sem mela obcutek kot pred menstruacijo (spikanje) ampk zdej spet nic. Dejansko mam test naslednji petek, ampak bi mogla danes teden (prou na sredo) dobit ze menstruacijo drgac.. tko da nevem.. po eni strani sem ful firbcba ampak po drugi bom pa pomoje kr cakala do petka, ce je se ne bo, ker me bo prevec strah.. bomo vidl al se bom zadrzala al ne v prihodnjih dneh 🙂 🍀🍀🍀🍀