ivf 2018
Punce..ja sej to je men čudno..Baby check mi kaže pozitivno..ne štekam..
Orhid..ja upam,da se bo dvignu..pa danes je 13.dan in pri IUI naj bi verjetno kasneje 17.dan pokazalo..Ampak M bi pa mogla že dobit..oooooo…upam,da bo,kaj iz tegaaaa! V petek bom šla spet na krvnega..Zjutri v petek pa bom delala test(do takrat pa ne)hahahhah..
Oprostite,k delam dramo..(no vsaj v kino ne bo treba..hahahaah)
A veste un komad: ZA ENO SAMO ČRTICO SI ME IMEL..S SVOJIMI MISLI ČISTO OBNOREL…hahahaaha
Drugače pa se meni dnevi vlečejo še bolj kot po transferju. V službi sem čisto ne- skoncentrirana in neproduktivna, berem forume takšne in drugačne in samo čakam na ta ponedeljek… Tolk si želim, da bi srček lepo bil in bilo vse ok! Sej vem, da se dogodkov ne da prehitevati ampak tile moji živčki mi ne dajo miru.
Luca se malooo paa bos 💓💓💓💓 slisalaa wihuuuu😍😍😍😍
Banana ne sekiraj se mogoce je oa res se prehmalu za krvni test glede na to da pri iui je kasneje…… Kdaj bi pamogla M dobit??
Evo jaz sem danes zopet naredila test ovulacije se kar ni…. Se kar je zelo razhla crtica🤔🤔🤔🤔🤔 ocitno se mi je vse pobrkalo ker sem dejansko z estimo prestavila si M…. In jajcniki vec ne vejo kaj morjo narest hahahahaha😆😆😆😆
Banana ja saj logično – po prenosu 5 dnevnega zarodka naj bi bil test cez 14 dni, torej pristej se 5 dni – do takrat bo prišla beta ze višje!
24+, ti kar skaci po svojem na dva dni in se ne oziraj na ovulacijske teste – tako gotovo ne bos zamudila 😊
Jaz čakam v čakalnici za napotnico za zamrznjencka – ji bom omenila se aspirin ce bo dovzetna na moje predloge 😊
Banana pa kaj za vraga to berem? Kakšna 5 neki. Pa to ne more biti res. Ja, mogoče pa je res prehitro. A, si imela zamrznjenčka? Jaz imam sedaj zamrznjenčka. Prejšnjo beto sem imela 10 pa ni bilo nič. Mi je rekla vse kar je nad 10 oz. 25. Tako, da jaz res ne razumem več. Banana počakaj in bodi prosim pozitivna močna. Lahko bo pa zdaj naraščal. Vsak drug dan se mora podvojiti. Joj kako me je strah za jutri. Želim ti veliko pozitivnih misli ter sreče. 🍀🐞❤️🌞😀